Nie jesteś zalogowany.
Po ponad dwóch latach wreszcie udało się wydać jedną z dłuższych serii, jakie miałem okazję tłumaczyć. Jakby tak policzyć od czasu wydawania softów, to zleciały już dobre 4 lata. No cóż, taki urok polskich fansubów. Wszystko musi swoje odleżeć. xD
Temat głównie w celach informacyjnych, bo jakąś wątpię, żeby wszyscy nagle rzucili się na pobieranie.
To tyle, do zobaczenia przy innych seriach.
Info: 480p DVD (seria) i 720p BD (OVA)
Przez całą serię przewinęli się: ghostpl22, gu4rd, pr3ston, Bakura, kokus.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-04-19 23:16:59)
No pięknie nawet jestem w kredkach, chyba z półtora roku temu karaoke robiłem, naprawdę czyn ambitny, że taką serię do końca doprowadziłeś.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Po ponad dwóch latach wreszcie udało się wydać jedną z dłuższych serii, jakie miałem okazję tłumaczyć.
Gratulacje.
A samo anime kiedyś nawet trochę oglądałem, ale było tak dziecinne i słabe, że skończyłem seans po zaledwie kilku odcinkach (niektóre późniejsze w tym ostatnie pobieżnie przejrzałem, żeby zobaczyć jak to się rozwinęło).
Gratulacje. Należą się.
Fajnie, że wyrobiłeś się przed rozpoczęciem nowego sezonu. Będzie później jakiś torrenicik??
Na co torrencik jak jest ddl?
Torka nie planuję. Wystarczy byle jaki akcelerator pobierania i można sobie zakolejkować wszystkie pliki z folderu.
Rozumiem. Nie ma problemu coś pokombinuję, 5 epków w 15 minut mi się już ładnie pobrało, więc będzie dobrze.
Mam jeszcze pytanko czy planujesz może wydawać napisy do nowego sezonu, zaczynającego się w styczniu, będącego spin-offem tej serii?
Ostatnio edytowany przez Cafer90 (2012-12-14 13:38:37)
To jeszcze się nie przyznał, że skończył z fansubami, podobnie jak ja?
To jeszcze się nie przyznał, że skończył z fansubami, podobnie jak ja?
Cicho, bo się jeszcze wyda.
Rozumiem. Nie ma problemu coś pokombinuję, 5 epków w 15 minut mi się już ładnie pobrało, więc będzie dobrze.
Mam jeszcze pytanko czy planujesz może wydawać napisy do nowego sezonu, zaczynającego się w styczniu, będącego spin-offem tej serii?
Na tę chwilę Ci nie odpowiem. Wolę najpierw sprawdzić, co im z tego wyszło.
Nudziło mi się
Faktycznie Ci się nudziło.
Nudziło mi się
Pokaż spoiler
Miałem oglądać tę serię, ale skoro są w niej takie byki, to chyba spasuję.
A na serio, to wielkie gratulacje i
Coś na poprawę humoru http://www.anime-shinden.info/24688-zet … nline.html. Ciekawy jestem ,czy pytali Cie oz zgodę na wykorzystanie subów
Ostatnio edytowany przez max-kun (2013-03-29 13:11:39)
Coś na poprawę humoru http://www.anime-shinden.info/24688-zet … nline.html. Ciekawy jestem ,czy pytali Cie oz zgodę na wykorzystanie subów
To tak, jakby piraci giełdowi dzwonili do dystrybutorów filmowych, czy mogą spiracić ich wydania. xD
Trzeba jakoś śledzić poczynania wroga . Tak i siak nie oglądam online , tylko pobieram
Ostatnio edytowany przez max-kun (2013-03-29 13:42:32)
Widziałem i nie, nie pytali o zgodę. Gość ma konto na ansi i już nawet do niego napisałem. Ale pewnie znowu dostanę odpowiedź, że co znalazł na necie, to jego i ma w dupie pretensje tłumacza.
@Edit
A nie mówiłem?
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-03-29 17:03:41)