Nie jesteś zalogowany.
Z tego co widzę stare wydanie sprzedawane na nowo. Japończycy i ich marketing...
Ja tam czekam na rawy 60 w 1
Wystarczy odrobinę zmienić czasówkę w trzech miejscach (koniec op, środek i tuż przed ed), po czym napisy slymsc'a pasują idealnie.
No, super sprawa, ale takie ciągłe przesuwanie czasówki jest denerwujące, może ktoś się tym zajmie?
No, super sprawa, ale takie ciągłe przesuwanie czasówki jest denerwujące, może ktoś się tym zajmie?
Denerwujące? Gdyby takie rzeczy mnie denerwowały, to 1/5 anime, które oglądnąłem, poszłaby w las.
O, widzę dwóch chętnych
O, widzę dwóch chętnych
Nie, to tylko fatamorgana.
Drogie dzieci, ale to tłumaczenie trzeba najpierw przeorać, poprawić timing, style i dopiero można oczekiwać dobrego rezultatu.
Niektórzy to widzę zadowalają się półproduktami.
Drogie dzieci, ale to tłumaczenie trzeba najpierw przeorać, poprawić timing, style i dopiero można oczekiwać dobrego rezultatu.
Niektórzy to widzę zadowalają się półproduktami.
Sam się "przeoraj".
Co do poprawek - nie chce mi się. Macie wykur..., ekstra, hiper i duper zrobiony timing pod LRE. Skąd wiem? Bo dlubię go od A do Z.
Nie mam zamiaru ślęczeć kolejne 200 odcinków, żeby komuś dobrze robić, gdzie za dobre słowo mam: "spieprzaj, złodzieju", a większość ma głęboko w d..., bo im nawet przesunięcia o sekundę czy dwie nie robią wielkiej różnicy.
Po głębokim namyśle wydawania tego w quasi-hardku nie przewiduję, bo *):
a) nie mam kasy na trzymanie tego na płatnym,
b) nie mam czasu na upanie co chwila na bezpłatne ginące serwery,
c) ogólnie zaczyna wkurwiać mnie "nofunsubing".
*) Zakreśl poprawną odpowiedź.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
bodzio napisał:Drogie dzieci, ale to tłumaczenie trzeba najpierw przeorać, poprawić timing, style i dopiero można oczekiwać dobrego rezultatu.
Niektórzy to widzę zadowalają się półproduktami.Sam się "przeoraj".
Co do poprawek - nie chce mi się. Macie wykur..., ekstra, hiper i duper zrobiony timing pod LRE. Skąd wiem? Bo dlubię go od A do Z.
Nie mam zamiaru ślęczeć kolejne 200 odcinków, żeby komuś dobrze robić, gdzie za dobre słowo mam: "spieprzaj, złodzieju", a większość ma głęboko w d..., bo im nawet przesunięcia o sekundę czy dwie nie robią wielkiej różnicy.
Po głębokim namyśle wydawania tego w quasi-hardku nie przewiduję, bo *):
a) nie mam kasy na trzymanie tego na płatnym,
b) nie mam czasu na upanie co chwila na bezpłatne ginące serwery,
c) ogólnie zaczyna wkurwiać mnie "nofunsubing".*) Zakreśl poprawną odpowiedź.
Ha, to mi się podoba. Wreszcie mówisz moim językiem.
c) ogólnie zaczyna wkurwiać mnie "nofunsubing".
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Wreszcie mówisz moim językiem.
A sam remaster i rip świetne. Serię pierwszy raz na oczy widzę, więc będzie co oglądać
26 lipca 2013 ma się ukazać pierwszy BD BOX baseballowej komedii romantycznej - Touch.
26 lipca 2013 ma się ukazać pierwszy BD BOX baseballowej komedii romantycznej - Touch.
Nie ma nigdzie infa o tym, ile odcinków znajdzie się w 1 bdboxie?
Biorąc pod uwagę ilość odcinków, zapewne dwa boxy po 50+1.
Info było z jakiegoś bloga, gdzie ktoś wypatrzył to na Amazonie. Obsługa musiała dokonać pomyłki wstawiając produkt zbyt szybko do wykazu i go zdjęła. Jeśli w ciągu miesiąca nie wrzucą tego znowu, cóż...