Nie jesteś zalogowany.
Wtedy w sukurs przychodzą sami użytkownicy.
Wypraszam sobie nazywanie mnie użytkownikiem shindena.
Konto tam może i mam ale tylko po to by móc pisać komentarze odnośnie jakiegoś anime (bądź co bądź czasem można poczytać wartościowe komentarze), ale nic tam nie oglądam! Dawno nikt tak mnie nie obraził.
W takim razie wybacz mój niefortunny skrót myślowy.
Jeszcze tak nisko nie upadłem, żeby wyzywać kogoś od shindenów.
Zresztą... na shindenowanie jesteś już za stary .
@Mammoth
Widzisz, antywirus wie, co blokować.
Ostatnio edytowany przez Sledziu_w (2013-04-08 18:12:50)
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Besamir napisał:A co tam, wrzucę i tutaj.
Wielkie brawa dla tegoż serwisu.
Masakra... nie żeby coś, ale to raczej wy pokazujecie dziecinadę
Zresztą i tak nic nie zdziałacie. A jak shinden padnie (marne szanse), zostaną wam jeszcze kreskówki (których btw. powinniście się czepić w pierwszej kolejności).
No i to nie shindena znielubią oglądacze, tylko was
Życzę powodzenia
Nam kreskówki i inne takie zwisają, tutaj chodzi tylko i wyłącznie o shindena. Reszta nie jest ważna.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Och, ale się przejąłem...
Zresztą i tak nic nie zdziałacie. A jak shinden padnie (marne szanse), zostaną wam jeszcze kreskówki (których btw. powinniście się czepić w pierwszej kolejności).
Przecież w kreskówki jest niewielu aktywnych uploaderów (bo po co, skoro robią to byle jak i pewnie to szybko im leci). Diff-anime ma tylko admina jako uploadera (gość wydaje pieniądze na serwer z własnej pensji ). A kreskowka w 98% składa się z ludzi, którzy kopiują "wypociny" z shindena i innych. Tylko shinden jest jedyny w swoim rodzaju.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-08 21:27:45)
Tak poza tym, Camizi, ty się cieszyć powinieneś, przynajmniej skryptu ci nikt nie rusza, mimo że prowokacja była. Prawdę mówiąc, ty nie miałeś przypadkiem nie tłumaczyć już żadnych nowych anime?
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Tak samo diff-anime (gość wydaje pieniądze na serwer z własnej pensji ).
Co do płacenia z własnej kieszeni za serwer, to oprócz diff-anime jest jeszcze on-anime.
A co wy na to, żeby przez jakiś okres czasu nie dodawać żadnych napisów? Co by biedny shinden począł? Może w końcu zauważyliby, że gdyby nie ansi, to nic by nie osiągnęli? Według mnie warto zrobić taką akcję
A co wy na to, żeby przez jakiś okres czasu nie dodawać żadnych napisów? Co by biedny shinden począł? Może w końcu zauważyliby, że gdyby nie ansi, to nic by nie osiągnęli? Według mnie warto zrobić taką akcję
Już podobna akcja była z tłumaczami mang przeciw manga-lib.pl (bodajże 3 miesiące) i nie wypaliła, ponieważ znaleźli się inni na miejsca tych, co tłumaczyli te najpopularniejsze mangi.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-08 21:32:47)
Nam kreskówki i inne takie zwisają, tutaj chodzi tylko i wyłącznie o shindena. Reszta nie jest ważna.
Aha.
otakuJaro napisał:No i to nie shindena znielubią oglądacze, tylko was
Och, ale się przejąłem...
Nie mniej niż laudemort waszym buntem, czy jak to tam nazwać
otakuJaro napisał:Zresztą i tak nic nie zdziałacie. A jak shinden padnie (marne szanse), zostaną wam jeszcze kreskówki (których btw. powinniście się czepić w pierwszej kolejności).
Przecież w kreskówki jest niewielu aktywnych uploaderów (bo po co, skoro robią to byle jak i pewnie to szybko im leci). Diff-anime ma tylko admina jako uploadera (gość wydaje pieniądze na serwer z własnej pensji ). A kreskowka w 98% składa się z ludzi, którzy kopiują "wypociny" z shindena i innych. Tylko shinden jest jedyny w swoim rodzaju.
Jak admin diffa wydaje na serw ze swoich, to szacun, ale weź pod uwagę, że na diffie siedzi około 30 osób (przynajmniej tak wskazuje licznik po prawej), a na shindenie 30 razy tyle
No mniejsza, odmeldowywuję się
"Ładnie strona potraktowała autora napisów niby nic nowego bo to codzienność w internecie ale daje do myślenia i moja opinia co do Shinden uległa zmianie."
"a ja głupi cały czas łudziłem się że shinden zwraca uwagę na takie rzeczy i stara się chociaż zachować pozory uczciwości... niestety zawiodłem się....."
"a mnie zastanawia dlaczego udostępniacie film z napisami autora, który wyraźnie na końcu nie wyraża na to zgody ?? To co najmniej nie na miejscu posunięcie ?"
"Niby nic wcześniej nie miałem do shindena, ale teraz mnie zawiódł. Nie wiem czy to uploader jest taki głupi czy shinden taki chciwy, ale wyraźnie w 11 odcinku pisze, że zakazano dodania odcinka 11 z jego napisami na shinden. Ale i tak został dodany..."
Pisownia oryginalna.
Racja.
Ostatnio edytowany przez Sledziu_w (2013-04-08 21:45:46)
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
"Ładnie strona potraktowała autora napisów niby nic nowego bo to codzienność w internecie ale daje do myślenia i moja opinia co do Shinden uległa zmianie."
"a ja głupi cały czas łudziłem się że shinden zwraca uwagę na takie rzeczy i stara się chociaż zachować pozory uczciwości... niestety zawiodłem się....."
"a mnie zastanawia dlaczego udostępniacie film z napisami autora, który wyraźnie na końcu nie wyraża na to zgody ?? To co najmniej nie na miejscu posunięcie ?"
"Niby nic wcześniej nie miałem do shindena, ale teraz mnie zawiódł. Nie wiem czy to uploader jest taki głupi czy shinden taki chciwy, ale wyraźnie w 11 odcinku pisze, że zakazano dodania odcinka 11 z jego napisami na shinden. Ale i tak został dodany..."
Pisownia oryginalna.
Tyle, że niestety to nadal jest kropla w morzu wszystkich użytkowników shindena.
Już podobna akcja była z tłumaczami mang przeciw manga-lib.pl (bodajże 3 miesiące) i nie wypaliła, ponieważ znaleźli się inni na miejsca tych, co tłumaczyli te najpopularniejsze mangi.
No cóż... Czyli walka z onlajnem to jak walka z wiatrakami.
Hipis napisał:A co wy na to, żeby przez jakiś okres czasu nie dodawać żadnych napisów? Co by biedny shinden począł? Może w końcu zauważyliby, że gdyby nie ansi, to nic by nie osiągnęli? Według mnie warto zrobić taką akcję
No, teraz animu w ramach zemsty tłumaczyłyby "mangozjeby"
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
marek2fgc napisał:Hipis napisał:A co wy na to, żeby przez jakiś okres czasu nie dodawać żadnych napisów? Co by biedny shinden począł? Może w końcu zauważyliby, że gdyby nie ansi, to nic by nie osiągnęli? Według mnie warto zrobić taką akcję
No, teraz animu w ramach zemsty tłumaczyłyby "mangozjeby"
Tak! Chciałbym to zobaczyć.
Srsly, ale tam poziom większości grup jest jeszcze niższy niż na ansi. Nie mówię tylko o interpunkcji, ale oni nawet angielskiego nie znają.
@up http://translate.google.pl/ daje radę
Nie oglądam onlajn!
Bo choć jedno nad nami niebo, każdy co innego widzi w nim.
I z tylu chmur ponad głową czarną Ty, a ja różową wybrałbym. ♫♪
Srsly, ale tam poziom większości grup jest jeszcze niższy niż na ansi. Nie mówię tylko o interpunkcji, ale oni nawet angielskiego nie znają.
Nie żeby coś, ale oni uważają, że jest dokładnie na odwrót
Ty dulowaty userze!
bodzio napisał:Srsly, ale tam poziom większości grup jest jeszcze niższy niż na ansi. Nie mówię tylko o interpunkcji, ale oni nawet angielskiego nie znają.
Fakt, polskiego też nie znają.
bodzio napisał:Srsly, ale tam poziom większości grup jest jeszcze niższy niż na ansi. Nie mówię tylko o interpunkcji, ale oni nawet angielskiego nie znają.
Wiem.
Wytykałem im takie błędy, że szkoda gadać nawet.
Niszczyłem też dogłębnie ich testy na korektorów i tłumaczy.
Żaden z tego pożytek, bo zamiast się uczyć, chcą cię na korektora. I weź poprawiaj takie babole w tłumaczeniu, że masz ochotę przetłumaczyć to sam od nowa. Dziękuję, postoję.