Nie jesteś zalogowany.
"shinden ssie" xD
Da się coś zrobić z jakością wideo? Słaba jest w porównaniu do HorribleSubs. Nic się nie stanie, jak epki będą więcej ważyć.
Przemuksuj sobie z wydaniem Horrible. A nie, sorry, przecież to hardek. Jaka szkoda.
Wymuksuj skrypt i przełóż do kobyły od UTW.
[edit]
A, to taki troll
Ale jakoś nie wydaje mi się, żeby ludzie z wiadomego portalu się przejęli.
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2013-04-09 23:05:08)
Da się coś zrobić z jakością wideo? Słaba jest w porównaniu do HorribleSubs. Nic się nie stanie, jak epki będą więcej ważyć.
Pewnie, że dałoby się. Ale po co? Waga nad jakość. Poczeka się na bd.
237mb na ep. Przekodowane wydanie od Horrible bez żadnego filtra. Zawsze mogło być gorzej.
Kolejnym razem będę celował w 170mb.
Widzę, że wracamy do starych dobrych czasów.
bodzio, dajesz rmvb
Ty dulowaty userze!
Dopiero w czwartej minucie zauważyłem te dwa napisy Trochę rozpraszają jak się je zauważy ale też da się do nich przyzwyczaić. Moglibyście następnym razem dodać na te napisy troszkę przeźroczystości?
Moje uwagi: Zbyt szybko przestałem zauważać te dwa urocze przypisy a co za tym idzie siundenowcy też się przyzwyczają
Co do samego anime - jest spoko. Dupy nie urywa, ale jest spoko.
Hmm, nie ściągałem, nie wiem, jak to wygląda, ale wiem, że hardsuba można zakryć czymś innym whardowanym, np. napisem "bodzio, postaraj się bardziej"
No chyba że wymyśliliście jakąś super metodę, to gratuluję
Moglibyście następnym razem dodać na te napisy troszkę przeźroczystości?
Ho ho... Nie. Myślę o mniejszej przeźroczystości i 3 wstawkach.
Hmm, nie ściągałem, nie wiem, jak to wygląda, ale wiem, że hardsuba można zakryć czymś innym whardowanym, np. napisem "bodzio, postaraj się bardziej"
Życzę powodzenia.
Foris napisał:Moglibyście następnym razem dodać na te napisy troszkę przeźroczystości?
Ho ho... Nie. Myślę o mniejszej przeźroczystości i 3 wstawkach.
Tylko ? Czuje się rozczarowany , miałem nadzieje że będzie we wszystkich czterech rogach
I tak pisze to serio , bo sam pomysł mi się spodobał
A ja nie rozumiem, jaki sens jest dawania gorszej jakości, skoro shinden tak czy siak będzie miał okropną jakość, więc jedynie ci co oglądają z dysku będą mieli gorzej?
Bez przesady, że Suisei no Gargantia ma aż tak okropną jakość (chyba że oglądasz bez zmodyfikowanych filtrów, to wtedy może... ).
A ja polecam danie tego napisu na pomarańczowo i trochę przeźroczyste (może być też ciut większe), aby było widoczne i nie przeszkadzało w oglądaniu (a jak chcecie, by przeszkadzało, to po prostu dać gdzieś 20, by całkiem nie niszczyło spektaklu).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-10 16:20:36)
A ja nie rozumiem, jaki sens jest dawania gorszej jakości, skoro shinden tak czy siak będzie miał okropną jakość, więc jedynie ci co oglądają z dysku będą mieli gorzej?
Waga pliku! Waga nad jakość. Do czasu wydania dvd/bd.
Jakieś zrzuty ekranu poproszę, żebym wiedział, na czym polega też ta gorsza jakość.
Gradienty? Małe bitrate?
Serio piszę, ustosunkuję się do zrzutów.
Tylko mi nie pisz, że oglądasz z 50cm na ekranie 30 i w górę, bo wtedy rzeczywiście nie mamy o czym mówić.
marek, o tym, że shinden ssie, czy to drugie?
Ciekawe, czy shindenowcy będą mieli parcie na szkło i jednak to udostępnią .
Be a man – the Madao way.
O, czyli już nie muszę się przypominać
Ty dulowaty userze!
@bodzio, to "shinden ssie", bo tamten jest wystarczająco widoczny.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-10 19:20:47)
Najlepiej zrób je migające i pojawiające się na ekranie co kilka minut, będzie fajnie, aż obejrzę to wtedy na shindenie.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.