Nie jesteś zalogowany.
Wesołe przygody wesołego demona, w równie wesołym fast foodzie.
Tłumaczenie: Kapitan_Udręka
Korekta: Generał_Przecinek
01: Temat |
02: Temat |
03: Temat |
04: Temat |
05: Temat |
06: Temat |
07: Temat
08: Temat
09: Temat
10: Temat
11: Temat
12: Temat
13: Temat
Proszę komentować tylko i wyłącznie wydanie. Żadnego spamu o anime-online i innym badziewiu.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-11-26 16:59:39)
Kurde, co się dzieje na tej stronie? Nagle wielkie zainteresowanie tym sezonem z waszej strony. Jakiś zakład?
Dzięki wielkie.
Edit: Chciałem coś jeszcze napisać, ale powstrzymam się do czasu, aż ktoś inny o tym napisze.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-12 18:33:29)
Kurde, co się dzieje na tej stronie? Nagle wielkie zainteresowanie tym sezonem z waszej strony. Jakiś zakład?
Dzięki wielkie.
Przejmujemy sezon wiosna.
Taki żarcik.
Ciekawa nazwa tematu "Demon i kotlety". Przyznam że seria zapowiada się na ciekawą, początek tego anime poważny, a w pewnym momencie widzimy głównego bohatera w McRonaldzie...chyba tak zwała się ta restauracja.
To był MgRonald!
Hmm, tyle projektów, a ciekawe do którego odcinka dobrniecie z każdym z nich. Może małe zakłady czy to będzie 1, 2, 3, 4, 5?:P Bo w więcej nie wierze xD
Kotlet wyjdzie do końca, chyba że mnie szlag trafi.
Wielkie dzięki że wziąłeś to na warsztat
Zapowiada się ciekawa komedia!
Jakie trollowanie/hejt na shindena w tym wydaniu? Odcinek już widziałem to ściągać nie będe.
Jakie trollowanie/hejt na shindena w tym wydaniu? Odcinek już widziałem to ściągać nie będe.
To się nie dowiesz.
Jakiej magii trzeba użyć, żeby to ściągnąć?
Mnie uczono na Hogwarcie, żeby klikać na ikonkę f.pl, powinno pomóc.
Ty dulowaty userze!
Jak Ci próbuje odpalić z poziomu przeglądarki to wina zapewne wtyczek w niej zainstalowanych. Użyj innej i powinno śmigać.
Ewentualnie skopiuj adres pliku (nie obrazka) i wrzuć do jakiegoś programu do pobierania.
Ostatnio edytowany przez Judysz (2013-04-14 18:23:29)
Jak Ci próbuje odpalić z poziomu przeglądarki to wina zapewne wtyczek w niej zainstalowanych. Użyj innej i powinno śmigać.
Ewentualnie skopiuj adres pliku (nie obrazka) i wrzuć do jakiegoś programu do pobierania.
Znam prostszą sztuczkę. PPM -> Zapisz link jako... (Chrome)
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-14 18:26:39)
Drugi odcinek do pobrania.
Dzięki za hardki Mam takie pytanie, dlaczego przełożyliście yuusha jako waleczna? Był jakiś powód czy tak dla odmiany? Osobiście mi się to podoba, taki mały powiew świeżości.