Nie jesteś zalogowany.
2 epek bardzo dobry i mi osobiście podobało się to, że nie było tutaj napisu na cały ekran jak w 1 epku. Czekam na kolejny epek i Pozdrawiam grupe wydawniczą
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Mam pytanko. Czy istnieje mała/minimalna/tycia szansa na wydanie/wersję z innym kodekiem audio? (coby na terewizoru można było oglądać)
A samemu nie możesz przekodować?
A kto używa takiego dinozaura jak vorbis, w sumie, przy avc 3.1 to pasuje jak ulał ^^
A samemu nie możesz przekodować?
Mógłbym, gdybym tylko wiedział jak.
FAiM napisał:A samemu nie możesz przekodować?
Mógłbym, gdybym tylko wiedział jak.
Google twą prawicą.
Instalujesz Format Factory, przeciągasz plik na okienko i wybierasz kodowanie MP3. Jak skończy mielić, otwierasz AVI w VirtualDubie, w strumieniach wywalasz audio, wrzucasz swoje MP3 i zapisujesz z ustawionym Direct Stream Copy.
Instalujesz Format Factory, przeciągasz plik na okienko i wybierasz kodowanie MP3. Jak skończy mielić, otwierasz AVI w VirtualDubie, w strumieniach wywalasz audio, wrzucasz swoje MP3 i zapisujesz z ustawionym Direct Stream Copy.
> Format Factory
Ewentualnie przemuksuj audio z Horrible - jeśli twój "terewizoru" obsługuje AAC.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-04-16 18:31:38)
> Format Factory
True, ale do przekodowania dźwięku do MP3 (a pewnie i AAC) byle się nada.
A nie prościej użyć PopCorn MKV AudioConverter?
http://www.cdrinfo.pl/download/9151224052
Uda ci się dzisiaj wydać 3 odcinek? Oczekuję niecierpliwie
Uda ci się dzisiaj wydać 3 odcinek? Oczekuję niecierpliwie
Człowieku, daruj sobie. Przecież jeszcze nawet nie było emisji w Japonii.
Jest jakaś przerwa w nadawaniu?
@Foris, dopiero dzisiaj o 14 naszego czasu będzie emisja.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-21 10:30:02)
Przesunęli emisje? Odcinek 2 mogłem ściągnąć w sobotę. Stąd moje pytanie.
UTW wydało drugi odcinek z BD, więc dlatego pojawił się przed regularną emisją.
Za słaba kryjówka.
Przez te edycje mój post stracił sens...
Ostatnio edytowany przez Judysz (2013-04-22 19:14:00)
Wygląda na to że jest większe zainteresowanie nowym odcinkiem niż poprzednim. Czyżby tylko Bodzio seedował ? (co prawda miałem pomóc , ale nie mam jak pobrać odcinka )
Tak, tylko ja seeduje, bo za długo się dziś zeszło z tym. Zanim by wrzucił, minęłaby 20.