Nie jesteś zalogowany.
To gdzie oni pojechali jak szukali piwnicy?
To precyzuj swoją wypowiedź na przyszłość.
Czy w mandze jest wytłumaczone jak udało im się wznieść tak potężne mury, kiedy wszędzie hasały te gołe wielkoludy?
Zarathustra, tak bedzie
Czy w mandze jest wytłumaczone jak udało im się wznieść tak potężne mury, kiedy wszędzie hasały te gołe wielkoludy?
Jest pewien wątek, nawet dosyć ważny.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Ile jest obecnie rozdziałów mangi?
Czy w mandze już było pokazane co znajduje się w piwnicy do, której Eren nosi klucz i czy te sny, które miał są tylko snami czy naprawdę coś się wydarzyło?
Jest Mikasa - jest okejka. Odcinek trochę słabszy od pierwszego, ale - moim zdaniem - dalej warto oglądać.
Ludzie i ludki, jak piszecie o mandze to dawajcie spoilery, bo nie wszyscy chcą wiedzieć o czym będzie dalej
Na koniec 2 epka pozmieniali trochę kolejność, widać anime będzie szło bardziej chronologicznie niż manga. Może to i dobrze.
Ostatnio edytowany przez xardas100 (2013-04-16 13:44:17)
Jedyne ~500 zł (bez przesyłki).
Każda minuta, gdzie gł. bohater zasłaniał mniej niż 10% kadru, była nawet fajna. A potem znowu zaczął się angst i emowanie. Jeżeli w przyszłych odcinkach zrobią tego mniej, chyba będzie dało się to oglądać.
Hm... ekranizacja w kolejności chronologicznej ma swoje wady i zalety.
I tak nr.24 wymiata ^^
Moje osobiste debeściaki.
Attack on Snuggle
Thomas ver.
Przeróbki openingu są lepsze od samego animu.
Nie rozumiem, dlaczego najlepsza przeróbka ma numer 15, ale cóż ;p Attack on Snuggle też jest niezły.
Jednak jeszcze bardziej nie rozumiem, dlaczego - mimo tylu przeróbek - oryginalna wersja dalej wydaje mi się arcydziełem.
Pozycja 19-20 // powie ktoś co to za tytuły xdx