Nie jesteś zalogowany.
Też o online, choć niekoniecznie śmieszne.
Btw... Sir_Ace wygrywa.
Edit.
Vegeta391, nie nadążacie za trendem . Ortofaszyści everywhere.
Chyba "bez nich nasz fandom". i Jeszcze (...)
Przy okazji wspomniał mi się filmik.
https://www.youtube.com/watch?v=316AzLYfAzw
Ostatnio edytowany przez Takto ^_^ (2013-04-23 16:13:19)
Lol, z każdego tematu zrobicie ścierwo walki z online?
Serio powinniście zacząć robić tylko wtapiane hardki z milijonem tagów znieważających Shinden i po problemie. A że takie gówno odbiera przyjemność z oglądania, to już inna sprawa. Istne stado psów ogrodnika.
@down, thx. Brałem to za coś w stylu "iże".
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2013-04-24 22:06:47)
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Aże takie gówno odbiera przyjemność z oglądania, to już inna sprawa.
Przeczytaj w SJP, kiedy używa się słowa "aże", zanim zaczniesz wytykać innym błędy.
Edit: Przecież jest śmieszne. A niby gdzie to mają wstawiać?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-23 16:16:30)
Wesołe filmiki w wesołym temacie... Co ci nie pasuje, zią?
Lol, z każdego tematu zrobicie ścierwo walki z online?
Serio powinniście zacząć robić tylko wtapiane hardki z milijonem tagów znieważających Shinden i po problemie. Aże takie gówno odbiera przyjemność z oglądania, to już inna sprawa. Istne stado psów ogrodnika.
http://2.bp.blogspot.com/_crPBCZok0RE/S … s400/6.jpgPokaż spoilerBtw. "tę osobę", Takto. I: "Choćbyście nawet mieli się wkraść". Chyba "bez nich nasz fandom". i Jeszcze ze dwa .
Zaśmiecasz nam anty-onlajnowe podwórko jakimś gejowskim memem, shame you, boya.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Wiedziałem, hahaha. xD Zawsze, gdy gdzieś wkracza BombayTV, to zaczynają się tworzyć rankingi najlepszych filmików. I znowu powtórka z rozrywki, hehe.
^ Nie obraź się, ale nie potraktowałbym tego jako "coś wesołego".
Przyszłość narodu !!!
Ostatnio edytowany przez FusRoDah! (2013-04-25 16:41:46)
gimbaza odpowiada z matematyki
Mamy też wersję z części matematyczno-przyrodniczej.
A oni chcą jeszcze 6-latków pchać do szkół. Naród całkowicie stępieje (i co z tego, że są podstawieni, jak taka jest prawda w przypadku połowy gimbusów?). Im więcej zmian, tym coraz większy odsetek debili, chociaż już przed tym nie było ich mało.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-25 17:13:11)
A ja się zastanawiam, kto ich z klasy do klasy przepuszcza. Bo z jajkami to pal sześć, widocznie logicznym myśleniem nie grzeszą, ale jeśli ktoś nie umie wymienić kontynentów albo nie wie, ile jest dni w roku, to ja już naprawdę nie wiem, co się dzieje tam na lekcjach.
Ty dulowaty userze!
Pytanie o kontynenty chyba nie jest takie błahe, bo nawet polska i angielska wikipedia podają sprzeczne informacje.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
A ja się zastanawiam, kto ich z klasy do klasy przepuszcza. Bo z jajkami to pal sześć, widocznie logicznym myśleniem nie grzeszą, ale jeśli ktoś nie umie wymienić kontynentów albo nie wie, ile jest dni w roku, to ja już naprawdę nie wiem, co się dzieje tam na lekcjach.
To ty nie wiesz, co się dzieje w liceum
Ściąga ściągę ściągą pogania.
A jak ma się czegoś nauczyć, to płaczą, że tyle mają na głowie. Co lepsze, gdy zapytasz, z czego się uczył (przykładowo jeden sprawdzian i dwie kartkówki w danym dniu są), to odpowiadają, iż z niczego, bo za dużo do na nauki było
Że u mnie jedynie lekcje polskiego są na poziomie, to inna sprawa - nauczycielka od matmy: nie rozumiecie? Nie mamy czasu na takie coś, materiał nas goni, następny temat
Ostatnio edytowany przez L0NG3r (2013-04-25 18:07:32)
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Że u mnie jedynie lekcje polskiego są na poziomie, to inna sprawa - nauczycielka od matmy: nie rozumiecie? Nie mamy czasu na takie coś, materiał nas goni, następny temat
Ja też mam niezłe odwałki z nauczycielką od matmy. Jak tu zrozumieć taki tok myślenia: "jedna małpa i jedna małpa dają zero małp". Nic dziwnego, że jak mieliśmy zastępstwo z inną nauczycielką i wyjaśniła nam w ciągu 1 lekcji to, co jej nie udało się przez 3 tygodnie, to wszyscy się załamali.
Ale nie znam takiego, co nie wie, ile jest kontynentów lub dni w roku.
@down: Przyjęło się, że wyspy wielkości Australii i większe są kontynentami.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-25 18:20:03)
@SoheiMajin, chodzi ci pewnie o problem z Australią, Oceanią, Grenlandią i Antarktydą. Z praktycznego (fizycznego) punktu widzenia są to wyspy, ale przyjęło się, że Australia i Antarktyda noszą nazwy kontynentów.
Drugi problem to Azja i Europa. Są dwa środowiska, pierwsi twierdzą, że to jeden kontynent, Eurazja, drudzy, że powinno się klasyfikować je jako dwa odrębne: Europę i Azję. Obie strony mają swoje racje.
Tyle że w przypadku pytań chodzi o to, aby w ogóle wymienić te kontynenty, a już spór, czy one faktycznie nimi są pozostawmy specjalistom.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
Nie, chodzi mi o to, a nie jakieś wyspy:
- Ogólnie, na gruncie geografii fizycznej, geologii i geotektoniki, można wyróżnić współcześnie[1][2][3] 6 kontynentów
- They are generally identified by convention rather than any strict criteria, with up to seven regions commonly regarded as continents—they are (from largest in size to smallest): Asia, Africa, North America, South America, Antarctica, Europe, and Australia.[1]
Pewnie jakiś "naukowiec" chciał się popisać i tak to teraz wygląda na naszej wiki.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Podałem ci przeca drugi powód. I tak też jest w przypadku polskiej wiki. Traktuje Europę i Azję jako Eurazję.
gimbaza odpowiada z matematyki
Mamy też wersję z części matematyczno-przyrodniczej.
Dziękuję Bogu, że nie miałem wychowywania bezstresowego. Aż mi się przypomniała lekcja matematyki:
N: Bogdan, "-3" - "-2", jaki będzie wynik, dodatni czy ujemy?
B: Dodatni...
N: JAKI!!!!!!!!!! <wrzasnęła, aż na korytarz było słychać>
b: Ujeeeeemny....
A cała klasa .