Nie jesteś zalogowany.
Sa dwa glowne powody dlaczego gimbusy sa gimbusami
1. Bezstresowe wychowanie
2. Nauczyciele ktorzy ogolnie maja przejebana prace, gdyz sa naciski jak upierdziela debili, co olewaja i sie nie ucza, kupa sapania dyrekcji dlaczego itd. z tego wzgledu duza ilosc nauczycieli ma wyjebane (znam paru nauczycieli wiec wiem jak to wyglada)
Efekt koncowy to typowy gimbus co ma malutka wiedze, wielkie mniemanie o sobie i poczucie bezkarnosci, ktory wyrosnie na idealnego hamburgera, ktory moze byc latwo sterowany Bedzie u nas niedlugo ameryczka
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2013-04-25 20:03:30)
ara ara...
Tak na ich obronę powiem tyle, że sam nie wiem, ilu Polska ma posłów i senatorów. Jedyna odpowiedź, jakiej mogę udzielić, to że "za dużo"
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Było już w temacie o Shingeki
A to sorry, nie wiedziałem. ;p
Tylko mi nie działa to wideo? Nie mam pojęcia dlaczego, ale stoi na 0:00 i za cholerę nie rusza.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Sa dwa glowne powody dlaczego gimbusy sa gimbusami
A nie ma to żadnego związku ze spadkiem "poziomu" nauczycieli? Współcześni młodzi nauczyciele jeszcze parę lat temu sami zaliczali się do gimbusów. Dosyć często spotykałem się też z opinią "Słabo zdałem maturę, nie wiem, co chcę robić w życiu, lubię dzieci, pójdę w nauczanie". Na prawie każdej uczelni na najgłębszym zadupiu otwiera się pedagogikę (i informatykę taśmowo produkującą bezrobotnych inżynierów) zaludnioną ładnymi ale tak sobie ogarniętymi paniami. Akurat moja matka "robi w szkole" i sama nie wie, co jest gorsze - stary beton czy młody pustostan.
Kurde, coś to mało wesołe...
To nie kwestia "poziomu" nauczycieli. Po prostu teraz nauczyciele po sporządzeniu tony bzdurnych dokumentów, tracą cały zapał do pracy dydaktycznej. Biurokracja dopadła szkoły.
Tylko mi nie działa to wideo? Nie mam pojęcia dlaczego, ale stoi na 0:00 i za cholerę nie rusza.
To samo. Nie ładuje mi się dzisiaj 3/4 filmów na yt.
SoheiMajin napisał:Tylko mi nie działa to wideo? Nie mam pojęcia dlaczego, ale stoi na 0:00 i za cholerę nie rusza.
To samo. Nie ładuje mi się dzisiaj 3/4 filmów na yt.
Obstawiam blokadę reklam.
Ja mam Adblocka i mi wszystko śmiga. Pewnie jakieś GoogleChromy czy inne badziewie.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Ja mam Adblocka i mi wszystko śmiga. Pewnie jakieś GoogleChromy czy inne badziewie.
Mi na Chrome wszystko bangla.
Nie mam żadnych blokad, wszystkie inne filmy działają, tylko ten jeden nie, a poza tym próbowałem na kilku przeglądarkach. Więc w ostateczności obstawiam, że to wina Flasha, który nawet pytał dzisiaj o aktualizację.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Filmik odnośnie kontynentów. Może nie odpowiada jednoznacznie na pytanie ile ich jest, jednak ładnie przedstawia zawiłości tego problemu + jest po prostu ciekawy.
Nie mam żadnych blokad, wszystkie inne filmy działają, tylko ten jeden nie, a poza tym próbowałem na kilku przeglądarkach. Więc w ostateczności obstawiam, że to wina Flasha, który nawet pytał dzisiaj o aktualizację.
"Anonimowi" próbują DDoS-ować serwery Google'a...
http://youtu.be/ywg0Mi_x4AE Jakie staty.. -_-
Tytuł idealnie pasuje. What am I looking at? O.e
Ostatnio edytowany przez difer (2013-04-26 01:57:21)
Kilgur napisał:Sa dwa glowne powody dlaczego gimbusy sa gimbusami
A nie ma to żadnego związku ze spadkiem "poziomu" nauczycieli? Współcześni młodzi nauczyciele jeszcze parę lat temu sami zaliczali się do gimbusów. Dosyć często spotykałem się też z opinią "Słabo zdałem maturę, nie wiem, co chcę robić w życiu, lubię dzieci, pójdę w nauczanie". Na prawie każdej uczelni na najgłębszym zadupiu otwiera się pedagogikę (i informatykę taśmowo produkującą bezrobotnych inżynierów) zaludnioną ładnymi ale tak sobie ogarniętymi paniami. Akurat moja matka "robi w szkole" i sama nie wie, co jest gorsze - stary beton czy młody pustostan.
Kurde, coś to mało wesołe...
No tak, wińmy nauczycieli za to, że gówniarzeria nie chce się uczyć : P Właśnie przez takie nastawienie polityków mamy burdel w systemie edukacji, a biurokracja w tym zawodzie, który w wielu krajach jest bardzo fajną robotą, sięga zenitu. Młodych przyjmują już tylko po znajomościach, bo żaden z nauczycieli starej daty nie chce za takie żałosne pieniądze przejść na emeryturę i robi ile może. Co ma dodatkowo pedagogika do tego zawodu? Po pedagogice to mogą przyjąć co najwyżej do przedszkola i klas 1-3 i chyba już nikt nie traktuje tego kierunku poważnie. Jeśli twoja mama pracuje w szkole, to tym bardziej powinieneś wiedzieć, co teraz się tam dzieje od strony nauczycielskiej. Jak to kiedyś wspomniał jeden z moich znajomych - "Kiedyś było 80% nauczania, 20% papierów. Teraz jest 80% siedzenia w papierach, 20% nauczania". Nie wspomnę tu już, o tym, że nauczyciel nie ma już praktycznie żadnych praw, a taki gówniarz może cię wziąć na dywanik i poskarżyć się rodzicom anytime. Ale to tak na boku.
I tak, zdaję sobie sprawę, że nie zawsze wina leży po stronie ucznia (jeden z nauczycieli w szkole, w której uczy moja siostra, grał z dzieciakami w gry komputerowe i planszowe zamiast uczyć języka, wstawiał same 5 i 6, przez co średnia klasy wyniosła z przedmiotu 5.6 xP - i właśnie był zatrudniony po znajomości i wciśnięty na chama, bo komplet nauczycieli już był), ale niestety, tak wygląda teraz większość tzw. "gimbazy" i wiem to po prostu z ciągłej obserwacji.
https://www.youtube.com/watch?v=UCjkd7zDB28 - Japonia, wersja hard.
Wtf, co to jest? Jaka schiza xD
Ostatnio edytowany przez Gamedor (2013-04-26 13:03:45)