Nie jesteś zalogowany.
BB napisał:No i mamy potwierdzenie, nowe anime od Kyoto Animation to Free! >>Klik PV<< oraz >>animenewsnetwork<<
Jesteś dziewczyną?
Przecież to nie Yaoi człowieku, tylko anime sportowe jak KnK
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
arystar napisał:BB napisał:No i mamy potwierdzenie, nowe anime od Kyoto Animation to Free! >>Klik PV<< oraz >>animenewsnetwork<<
Jesteś dziewczyną?
Przecież to nie Yaoi człowieku, tylko anime sportowe jak KnK
Jeśli oglądałeś PV i twierdzisz, że to nie jest Yaoi, to jest z tobą coś nie tak
No i BB przyznał, że jest pedziem, śliniąc się na widok pół nagich bishów
Dlatego arystar pytał, czy jest dziewczyną imo.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ja ogladalem wiecej jak 10 razy i nie widze zeby to bylo Yaoi.
Yagami w ktorym miejscu napisalem ze jestem gejem? Hm?
Ostatnio edytowany przez BB (2013-04-26 17:48:05)
Ja ogladalem wiecej jak 10 razy i nie widze zeby to bylo Yaoi.
Yagami w ktorym miejscu napisalem ze jestem gejem? Hm?
Olej go, przecież Cie trolluje
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Pamiętaj, że to robi KyoAni, a nie I.G. (ci od KnK i wielu innych sportowych anime). Zapewne zrobią z tego niby zwykłe anime, ale podteksty i inne scenki będą kierowane do fanek yaoi. Ale mi tam rybka, bo nie widzę nic ekscytującego w robieniu anime o pływaniu.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-26 17:51:34)
Ci, co mają konto od niedawna, są jeszcze nieobeznani w temacie trollowania.
Niezłe to PV, nie powiem, trochę pedziem zalatuje, ale zrobione fajnie. Może, może o pedziach nie będzie.
Pamiętaj, że to robi KyoAni, a nie I.G. (ci od KnK i wielu innych sportowych anime). Zapewne zrobią z tego niby zwykłe anime, ale podteksty i inne scenki będą kierowane do fanek yaoi. Ale mi tam rybka, bo nie widzę nic ekscytującego w robieniu anime o pływaniu.
Ale to może być coś oryginalnego, dlatego mnie seria zaciekawiła, zobaczę chociaż pierwszy odc a KyoAni ost sporo poprawili, patrz Hyouka
Hyouka była pól na pół, dla fanek yaoi i fanów kyutaśnych dziewczynek.
edit:
a ten abs w PV do free to akurat taki do klepania się w szatni po dupie.
Ostatnio edytowany przez Ariakis (2013-04-26 18:02:00)
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Ale to może być coś oryginalnego,
Każde anime jest oryginalne, tylko że jedne przez pięć minut, a drugie przez parę godzin
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Ariakis napisał:Hyouka była pól na pół, dla fanek yaoi i fanów kyutaśnych dziewczynek.
Moment. Że niby Hyouka to z pedałkami ma coś wspólnego?
Ariakis ty tak serio?
Ostatnio edytowany przez Witax (2013-04-26 18:06:54)
Hyouka była pól na pół, dla fanek yaoi i fanów kyutaśnych dziewczynek.
Co prawda, słitaśne dziewczynki tam są, ale nie spotkałem tam ładnych facetów
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
a KyoAni ost sporo poprawili, patrz Hyouka
Może i Hyouka była w miarę dobra, ale znowu wrócili do punktu wyjścia za sprawą Tamako Market.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-26 18:13:09)
Ariakis napisał:Hyouka była pól na pół, dla fanek yaoi i fanów kyutaśnych dziewczynek.
Moment. Że niby Hyouka to z pedałkami ma coś wspólnego?
+1.
Ariakis, rozwiń myśl, bo to może być niezłe.
Ojej, a znajdzie się coś pedałkowatego?
No to wyszło na to, że światem anime nie rządzą moe dziewczynki tylko 100% gejoza. Wszystko to yaoi. Kryć się!
Teraz mnie zagiąłeś. Takie coś uważasz za pedalstwo? Goście mogli sobie spać na końcach futonów, a podczas snu tak się wiercili, że potem mieli twarze naprzeciw siebie, ale nie, bo pewnie śnili o sobie w dziwnych pozycjach i nieświadomie się do siebie zbliżali. Nie ma to jak wyrywać z kontekstu, a yaoistki to jedno z najbardziej zdziwaczałych społeczeństw wśród animozjebów. Idąc twoim tokiem rozumowania, to z LoGH-a aż wylewa się gejoza.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-26 18:37:40)
Idąc tym tokiem myślenia, każde Anime, w którym występują przynajmniej dwaj faceci (jednocześnie), jest praktycznie yaoi.