Nie jesteś zalogowany.
Kolejne swieto lasu. Panowie: 4 odcinki, a skonczyce calosc. Zacisnijcie zeby - bedzie komplet, a sprawa z glowy.
23 odc jest w korekcie.
Kolejne swieto lasu. Panowie: 4 odcinki, a skonczyce calosc. Zacisnijcie zeby - bedzie komplet, a sprawa z glowy.
Jedna pani też tu jest w składzie projektu
To akurat 1 ep na rok
Bebop 23 gotowy do pobierania i oglądania
Przyspieszam na finiszu
Dobrze, ze przyspieszasz.
W takim razie upewnię się przy okazji czy te Darkside-Raws to ze zremasterowanego R2?
W czyich (angielskich) wydaniach były użyte jako źródło?
Albo może już ktoś dopasowywał do przyzwoitej wersji wydanej przez niizk?
Tak, Darkside-Raws to już te zremasterowane, pasują też do rawów TV-Japan i prawdopodobnie do niizk też.
Ty, Bursz, dokończ, a ja już się postaram przez zimę ogarnąć BD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Mały off-top dla tych co (jak ja) przegapili niusa: Cowboy Bebop BD Box to Include Novel, Ein Picture Drama @ ANN
Suby do 24 odcinka właśnie zawitały na ansi. Jak się sprężę, to do 2 ostatnich odcinków też się pojawią w bliższej przyszłości
A ja myślałem, że to żart.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-01 13:35:08)
A ja myślałem, że to żart.
W sumie to się nie dziwię Już wiele było obietnic, że niebawem skończymy tłumaczenie
I oto nadeszła ta wyczekiwana, wiekopomna chwila... Niniejszym ogłaszam, że tłumaczenie do Cowboya zostało zakończone! Po bodajże 3 długich latach! Czyli można pobierać suby do 2 ostatnich odcinków Enjoy
Szok, powoli się wykopujemy xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
O, rozważam Bebopa na swoją 500 serię i akurat wychodzą napisy do całości. Może nawet z nimi zerknę. Dzięki.
No w końcu chwała wam!
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
O, rozważam Bebopa na swoją 500 serię i akurat wychodzą napisy do całości. Może nawet z nimi zerknę. Dzięki.
Przeca na shindenie są odcinki z [no-AG Subs]. Czary czy co?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Urizithar napisał:O, rozważam Bebopa na swoją 500 serię i akurat wychodzą napisy do całości. Może nawet z nimi zerknę. Dzięki.
Przeca na shindenie są odcinki z [no-AG Subs]. Czary czy co?
Bo my oglądamy DDL?
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612