Nie jesteś zalogowany.
Pozostałe miśki i pokemony muszą zadowolić się piosenką o jakże wymownym tytule.
Łee, to jest wymowny tytuł, czegoś takiego się spodziewałam, a nie tytułu, którego pozostałe miśki i pokemony i tak nie zrozumieją :<
Ty dulowaty userze!
Fixed. xD
Podrzuć linka ;]
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Poszło. ;]
Podrzuć linka plosze
Zaraz wyślę. Piszcie jednak prywatne wiadomości, bo tak to się zaraz zrobi burdel.
A ja może inaczej zapytam, zanim poproszę o linka - animu dobre lub przynajmniej znośne?
Ty dulowaty userze!
A ja może inaczej zapytam, zanim poproszę o linka - animu dobre lub przynajmniej znośne?
Na podstawie novelki... Takie sobie byle co.
Mi się podobało, ale od razu zaznaczam, że nie jestem jakimś tam koneserem. ^^ Myślę jednak, że warto dać mu szansę. To raptem jeden odcinek nieco ponad 24 minuty.
Mi się podobało, ale od razu zaznaczam, że nie jestem jakimś tam koneserem. ^^ Myślę jednak, że warto dać mu szansę. To raptem jeden odcinek nieco ponad 24 minuty.
24 minuty? O_o
Po "Movie" spodziewałam się co najmniej godziny
Ale dobra, upomnę się na PW.
Ty dulowaty userze!
Chyba najgorsze z tegorocznego Anime Mirai (a najlepiej się zapowiadał ).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-28 21:15:29)
Nie wiem czy się łapię pod twoich znajomych Besamirze, ale chętnie bym sobie obejrzał tego animca.
Jeśli można, to prosiłbym o linka.
Nie dawaj mu.
W pewnym sensie dobry sposób na zapoznanie nowych znajomych:P
coellus, to pierwszy projekt Besamira, który mnie zainteresował. Coś w tym animu chyba jest.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Chyba najgorsze z tegorocznego Anime Mirai (a najlepiej się zapowiadał ).
Ewentualnie RYO.
Arve Rezzle miał klimatyczny wstęp, ale po chwili zrobiło się z tego Sword Art Online okraszone Guilty Crown. Gonzo i Zexcs zmarnowały pieniądze podatników.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2013-04-28 22:08:09)
Czy mi się tylko wydaje, czy
I w ogóle to dzięki za odcinek.
Ostatnio edytowany przez coellus (2013-04-28 22:21:38)
Ty dulowaty userze!
@UP
Odnośnie pierwszego.
Odnośnie drugiego.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-04-29 10:03:34)
witaj,
a ja, czy mogę zaliczyć się do znajomych ?
bardzo proszę :}
ini1@wp.pl