Nie jesteś zalogowany.
Chuck Norris mnie rozwalił!!
Nie mniej niż sweetaśny różowy dym po eksplozjach maszyn
Co do samego wydania, tłumaczenie w sumie dobre, błędów nie widziałem, tylko ten timing z zastosowaniem myślników mi nie odpowiada
Czyli na oczy nie widziałeś profesjonalnych napisów.
Pierwszy ep został już zerżnięty przez animu online, między innymi na sh!tdenie.
A to nie wydawaliście full harda?
Wydaliśmy w hardzie.
ps. za wolno edytuję posty.
Ostatnio edytowany przez Wooren (2013-04-29 21:28:27)
E, no to ja tu czegoś nie rozumiem. Chyba nie daliście komuś samych napisów...
A co to za problem dla nich podpierdzielić całego hardka?
To był full hard, tylko ja i crane mieliśmy dostęp do pierwszych epów w sofcie. Prawdopodobnie przeskanowali obraz, ewentualnie przepisali tekst( komu by to się chciało robić).
Od nowa nanieśli tekst na obraz, widać to pod ich logo, mają wydanie stacji MBS, a ja pierwszy odcinek zrobiłem z TBS.
Ostatnio edytowany przez Wooren (2013-04-29 21:35:12)
To był full hard, tylko ja i crane mieliśmy dostęp do pierwszych epów w sofcie.
No, nie do końca. Niemniej nie wydaje mi się, żeby był to przerobiony skrypt, tylko po prostu przepisane linijki do tego od GG.
Wooren napisał:To był full hard, tylko ja i crane mieliśmy dostęp do pierwszych epów w sofcie.
No, nie do końca. Niemniej nie wydaje mi się, żeby był to przerobiony skrypt, tylko po prostu przepisane linijki do tego od GG.
Że też komuś z shitdena chciało się przepisywać wszystkie linijki, tylko po to, żeby wrzucić odcinek na onlajna...
Ostatnio edytowany przez Cafer90 (2013-04-29 22:15:59)
Oj tam, oj tam. Skończy się jak zwykle, czyli dystrybucja zamknięta limitowana i żegnaj Gienia
Ty dulowaty userze!
Edycja limitowana i hasło, tym razem będę mniej popularni bogowie i postacie z mitologi skandynawskiej.
Wooren napisał:To był full hard, tylko ja i crane mieliśmy dostęp do pierwszych epów w sofcie.
Bodajże "One Man Army", czyli właśnie Chuck.
I na siundenie wszystkie 3 epki. Ze wstawkami, ofc.
Ty dulowaty userze!
Ciekawi mnie reakcja oglądających.
Przecież to było do przewidzenia. Mam nadzieję, że wstawki są po to, by chociaż niektórzy onlinowcy zastanowili się, po co one są. Chyba nie myśleliście, że powstrzymają one uploderów?