Nie jesteś zalogowany.
Siundeny poważnie dały wstawkę z napisem "siunden ssie"? Ojej.
To jest nawet gorsze niż 'argumenty' takiego jednego siundena, który prawił, że onlajny nie zarabiają.
Chyba nie myśleliście, że powstrzymają one uploderów?
Przypomina mi to trochę taką tanią dziwkę. Wiesz, taką z tych bardzo słabych.
Najwyżej znów będą wstawki dla wybranych, lulz.
Ostatnio edytowany przez dulu (2013-04-30 13:26:04)
Na jakiś czas powstrzymywały, nawet uploaderzy nie są tak głupi, żeby nie rozumieć treści w nich zawartych.
A teraz reakcje oglądających, od irytujących migawek (chociaż skoro reklamy ich nie denerwują...) po treść. Swoją drogą trzeba będzie pomyśleć nad treścią do wstawek w 4 epku, ażeby urozmaicić trololo.
Ty dulowaty userze!
Moim zdaniem należy zrobić wstawki informujące o zarobkach za reklamy. I, że tak naprawdę. Utrzymanie serwera hostującego linki, to śmieszne koszta.
Po shitdenowcach można się spodziewać wszystkiego, ale to co dzisiaj odwalili, jest szczytem ich własnej głupoty...
Świadczy to tylko o tym, że nie mogą bez nas żyć. Brzmi romantycznie, wiem.
Obejrzałem pierwszy ep i w sumie animu bardziej mnie zainteresowało niż bodziowe nowe mechy.
Wydanie ok, i nie rozumiem tego stękania na suwający się u góry napis. Mnie nie przeszkadzał w odbiorze.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Witam
Mam problem z pobieraniem ze strony mega.co.nz/, wiem że problem tkwi w przeglądarce, korzystam z opery i ciągle mam odrzucenie połączenie przez serwer.
Z IE niema tego problemu, i muszę ją uruchamiać jak chcę ściągnąć film.
Nie wiecie co muszę ustawić w operze albo co zainstalować aby było ok?
Wiem że inni też mają ten problem ( pewnie też korzystają z opery)
@Down
nie lubię chrome przez ich pazerność, gdzie nie klikniesz. żeby coś ściągnąć
podłączają swojego instalatora, instalujesz jakiś darmowy program a tam chrome,
jak nie będziesz uważać to masz nową przeglądarkę.
Ostatnio edytowany przez darko (2013-05-01 03:43:46)
Bo mega zaleca pobieranie przez Chrome'a... Przez FF też nie mogłem pobrać. Sprawdź JDownloadera. Ewentualnie chłopaki wywalili upload
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
zainstaluj dodatek do firefoxa pod nazwą Mega Extension, wtedy bez problemu pobierasz w ff
Niestety, ale ściąga do domyślnej lokalizacji
c:
user
( xx )
download
jak ktoś wie jak zmienić lokalizacje, np na
h:
byłbym wdzięczny za info
zainstaluj dodatek do firefoxa pod nazwą Mega Extension, wtedy bez problemu pobierasz w ff
Niestety, ale ściąga do domyślnej lokalizacji
c:
user
( xx )
downloadjak ktoś wie jak zmienić lokalizacje, np na
h:byłbym wdzięczny za info
Chyba się nie da, bo Mega używa pamięci podręcznej
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Przez operę jeszcze mi się nie udało ściągnąć z mega, przez FF nie miałam nigdy problemów, a chrome to dobra przeglądarka, więc nie gryzie mnie to tak bardzo. Ewentualnie jdownloader, jak radzą koledzy.
Ty dulowaty userze!
jak ktoś wie jak zmienić lokalizacje, np na
h:
Jeśli używasz FF to: Narzędzia > Opcje > Ogólne > tu masz do wyboru, gdzie zapisywać pliki.
Jeśli używasz FF to: Narzędzia > Opcje > Ogólne > tu masz do wyboru, gdzie zapisywać pliki.
Jak pobierasz z mega to wtedy to nie działa.
W takim razie złamałem system, bo mi pobiera na pulpit (tak mam ustawione).
Ja mam ustawione żeby pobierało na C:\, a pobiera tutaj: C:\Users\user\Downloads
Tworzenie, zapisywanie i modyfikacja plików w głównym katalogu C:\ w standardowej konfiguracji Windowsa (Vista i późniejszych) jest zablokowane (potrzebne uprawnienia administratora).
W jaki dzień wychodzą odcinki tego anime?
Polecam
http://animecalendar.net/
Kakumeiki Valvrave o 1:35 czasu japońskiego.
Ostatnio edytowany przez ksenoform (2013-05-03 11:24:00)