Nie jesteś zalogowany.
Jeśli chodzi o japońców to w piątki, natomiast hardki jak chłopakom się zachce
Dziewczyny też są w grupie. Im też się musi zechcieć.
Uwaga, jest postęp. Siunden sam se przetłumaczył 4 epek. Co prawda są tam kwiatki typu "mass-producing" jako "masa produkcyjna" i kilka innych, ale spoko, wrzucanie fullhardków przestało się im opłacać
Ty dulowaty userze!
No niestety tak to wygląda... skoro nie mam jak (jako zwykły szary użytkownik) pobrać hardsuba pozostaje mi albo oglądać po angielsku albo z napisami online... a że angielski nie jest moją mocną stroną wybór nasuwa się sam......
(uczyć się angielskiego?)
Zawsze się przyda.
A hardek będzie, nie bój żaby.
Ty dulowaty userze!
No niestety tak to wygląda... skoro nie mam jak (jako zwykły szary użytkownik) pobrać hardsuba pozostaje mi albo oglądać po angielsku albo z napisami online... a że angielski nie jest moją mocną stroną wybór nasuwa się sam......
Przecież działa DDL...użyj Chrome
Ostatnio edytowany przez Witax (2013-05-04 11:07:09)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Nie wiem dlaczego ale np. u mnie na chrome strasznie rwie pobieranie zazwyczaj gdy pozostalo juz tylko kilka procent do konca na firefoxie wyglada to o niebo lepiej. Ale jak mam byc szczery to nie wybral bym ani chrome ani firefox tylko JDownloader. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez BB (2013-05-04 11:27:45)
Nie wiem dlaczego ale np. u mnie na chrome strasznie rwie pobieranie zazwyczaj gdy pozostalo juz tylko kilka procent do konca na firefoxie wyglada to o niebo lepiej. Ale jak mam byc szczery to nie wybral bym ani chrome ani firefox tylko JDownloader. Pozdrawiam.
Bo masz zapchaną pamięć podręczną, a mi na JD nie smiga Mega
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
No nie wiem czy zapchana, skoro chrome zainstalowalem niedawno i posluzyl mi tylko do proby sciagniecia 2 odcinkow Valvravea z marnym skutkiem. JDownloader po aktualizacji sciaga mi z mega bez problemow. Dobra
Można pobierać czwarty odcinek "Wyzwoliciela narodów ciemiężonych". Jednakże aby pobrać odcinek z serwisu MEGA, potrzebny jest klucz, który będzie posyłany tylko zainteresowanym "przyjaciołom" na PW serwisu Animesub.info.
Jakie warunki trza spełnić aby zaliczyć się do tych przyjaciół??
to ja bardzo poproszę o ten klucz :}
to ja bardzo poproszę o ten klucz :}
Wyślij na PW. Nie róbmy tutaj śmietniska.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-05-05 14:49:00)
Ech. Narażę się Crane'owi, ale walić.
Macie bez hasła.
Ty dulowaty userze!
Najbardziej w 4 epku rozbawiła mnie wstawka o shitdenie xdx
Można pobierać czwarty odcinek "Wyzwoliciela narodów ciemiężonych". Jednakże aby pobrać odcinek z serwisu MEGA, potrzebny jest klucz, który będzie posyłany tylko zainteresowanym "przyjaciołom" na PW serwisu Animesub.info.
To znaczy, że skończyły się latające banerki typy shinden, kreskówki, bajeczki i inne duperelki ssą?
LordCrane napisał:Można pobierać czwarty odcinek "Wyzwoliciela narodów ciemiężonych". Jednakże aby pobrać odcinek z serwisu MEGA, potrzebny jest klucz, który będzie posyłany tylko zainteresowanym "przyjaciołom" na PW serwisu Animesub.info.
To znaczy, że skończyły się latające banerki typy shinden, kreskówki, bajeczki i inne duperelki ssą?
Nie.
Ciekawi mnie, że takim oglądającym online'y wstawki z boku czy u góry nie przeszkadzają, a tutaj ludzie się bulwersują.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-05-05 19:35:26)
DaBiDo napisał:LordCrane napisał:Można pobierać czwarty odcinek "Wyzwoliciela narodów ciemiężonych". Jednakże aby pobrać odcinek z serwisu MEGA, potrzebny jest klucz, który będzie posyłany tylko zainteresowanym "przyjaciołom" na PW serwisu Animesub.info.
Nie.
Ciekawi mnie, że takim oglądającym online'y wstawki z boku czy u góry nie przeszkadzają, a tutaj ludzie się bulwersują.
Ale ja nie oglądam online
To po co wstawki, jak jest hasło i na odwrót, po co hasło, jak są wstawki?
Zresztą nie wypowiadam się (tak, tu była długa wiadomość z moim narzekaniem )
Ech. Narażę się Crane'owi, ale walić.
Macie bez hasła.
Jeszcze szczerze zawiedziony twoim postępowaniem.
A "upiększacze" w odcinku, mimo hasła, są tak na wszelki wypadek, żeby jakiegoś "wysyłacza" nie kusiło.
A ludziom wstawki zawadzają, ale niepochlebne komentarze są z miejsca usuwane na online'ach.
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2013-05-05 20:52:01)
coellus napisał:Ech. Narażę się Crane'owi, ale walić.
Macie bez hasła.Jeszcze szczerze zawiedziony twoim postępowaniem.
A "upiększacze" w odcinku, mimo hasła, są tak na wszelki wypadek, żeby jakiegoś "wysyłacza" nie kusiło.
A ludziom wstawki zawadzają, ale niepochlebne komentarze są z miejsca usuwane na online'ach.
Daj jej spokój.