Nie jesteś zalogowany.
Dla kogo robicie napisy? Dla nas czy dla anime online? Utrudniacie dostęp zarówno nam jak i anime online.
Pudło. Ani razu nie trafiłeś.
Po co ta wojna, tylko po to, żeby dziękować wam na klęczkach?
Tak. Albo budujecie nam świątynie, albo ni ma animu.
Poparliście w samo zachwyt, woda sodowa uderzyła wam do głowy.
To nie sodówka, to krew spływająca z głów od katorżniczej pracy tłumacza.
Twórca powinien mieć radość z tego, że jak największa liczba osób widziała jego napisy, a w jaki sposób to zrobiła jest nieistotne.
Nie ma pieniędzy, nie ma radości. Musimy utrzymać serwery!
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Widać, że nigdy nie robiłeś napisów. Gdyby tak było, nikt by nie tykał mało popularnych serii.
Oglądam mało popularne anime, a dzięki anime online nie mam z tym problemów. Nic nie wiem o waszej pracy, a nie znaczy to, że jej nie doceniam.
EDIT:
Dlaczego o napisach najwięcej mają do gadania ci, co nic nie robili? Jak się nazywa ludzi, którzy mówią o czymś, o czym nie mają zielonego pojęcia?
Jestem fanem anime i chce bezproblemowo je oglądać, wasza zabawa w wojnę mnie nie interesuje, ale wasze działania zaczynają być szkodliwe.
[MOD]: Proszę używać opcji "edytuj"
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2013-05-07 20:12:27)
@up, ale przecież powinniśmy czerpać radość z jak największej ilości ściągnięć. A jaką radość mogą dawać 3 ściągnięcia?
Np. http://animesub.info/szukaj.php?ID=48566
Nie pisz post pod postem.
Też mi fan animu...
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-05-07 19:50:44)
marek2fgc napisał:Widać, że nigdy nie robiłeś napisów. Gdyby tak było, nikt by nie tykał mało popularnych serii.
Oglądam mało popularne anime, a dzięki anime online nie mam z tym problemów. Nic nie wiem o waszej pracy, a nie znaczy to, że jej nie doceniam.
Ja jakoś nie widuję mało popularnych serii na onlajnach.
marek2fgc napisał:Dlaczego o napisach najwięcej mają do gadania ci, co nic nie robili? Jak się nazywa ludzi, którzy mówią o czymś, o czym nie mają zielonego pojęcia?
Jestem fanem anime i chce bezproblemowo je oglądać, wasza zabawa w wojnę mnie nie interesuje, ale wasze działania zaczynają być szkodliwe.
Tłumacze bajek szkodzą w oglądaniu bajek... ciekawe.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Pudło. Ani razu nie trafiłeś.
Tak. Albo budujecie nam świątynie, albo ni ma animu.
To nie sodówka, to krew spływająca z głów od katorżniczej pracy tłumacza.
Nie ma pieniędzy, nie ma radości. Musimy utrzymać serwery!
Nie używaj sarkazmu, to jest wredne. Myślisz, że jak pobiorę napisy z waszej stronki to docenię je bardziej? Ostatnie zdanie, zabrzmiało jakbyś chciał zarabiać na widzach, a dla takich osób szacunku nie ma.
Ostatnie zdanie, zabrzmiało jakbyś chciał zarabiać na widzach, a dla takich osób szacunku nie ma.
Nie mogę. Kolejny, który nie wie, o co chodzi w temacie...
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Heniek, masz, są obrazki, kolory, będzie łatwiej zrozumieć!
http://i.minus.com/iwofjmHrzWlZT.jpg
Ostatnie zdanie, zabrzmiało jakbyś chciał zarabiać na widzach, a dla takich osób szacunku nie ma.
Właśnie to nazywa się "hipokryzja".
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-05-07 19:53:44)
@up, ale przecież powinniśmy czerpać radość z jak największej ilości ściągnięć. A jaką radość mogą dawać 3 ściągnięcia?
Też mi fan animu...
Napisz do jakiegoś anime online, żeby wrzucili, pozwoli to, że ktoś się dowie o istnieniu tego anime. Zostaw na asni, będą zapomniane.
Napisz do jakiegoś anime online, żeby wrzucili, pozwoli to, że ktoś się dowie o istnieniu tego anime. Zostaw na asni, będą zapomniane.
<Spada z krzesła>
Ostatnio edytowany przez Sledziu_w (2013-05-07 19:56:22)
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
marek2fgc napisał:@up, ale przecież powinniśmy czerpać radość z jak największej ilości ściągnięć. A jaką radość mogą dawać 3 ściągnięcia?
Też mi fan animu...Napisz do jakiegoś anime online, żeby wrzucili, pozwoli to, że ktoś się dowie o istnieniu tego anime. Zostaw na asni, będą zapomniane.
A nie powinno być: nie znajdzie onlajn, poświeci kilkanaście sek na wpisanie w google, tytuł napisy pl, i trafi na ANSI?
Nie mogę. Kolejny, który nie wie, o co chodzi w temacie...
Nie czytałem go, nie interesuje mnie wasz spisek. Chce tylko bez problemowo oglądać anime.
Sado napisał:Nie mogę. Kolejny, który nie wie, o co chodzi w temacie...
Nie czytałem go
Nie czytałeś, nie pisz.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-05-07 19:57:26)
AksamitnyHeniek napisał:Sado napisał:Nie mogę. Kolejny, który nie wie, o co chodzi w temacie...
Nie czytałem go
Nie czytałeś, nie pisz.
Z cyklu: "nie znam się, to się wypowiem".
<Spada z krzesła>
Znasz inny sposób na zareklamowanie napisów?
Sledziu_w napisał:<Spada z krzesła>
Znasz inny sposób na zareklamowanie napisów?
A po co reklama? Reklamę się daje, jak chce się na czymś zarobić. Inaczej nie ma sensu.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-05-07 20:00:28)
Sado napisał:Nie mogę. Kolejny, który nie wie, o co chodzi w temacie...
Nie czytałem go, nie interesuje mnie wasz spisek. Chce tylko bez problemowo oglądać anime.
Masz całkowitą rację!
A jaką radość mogą dawać 3 ściągnięcia?
Wiesz, że wszyscy potencjalni polskojęzyczni widzowie tego tytułu (pięć, może sześć ludzi) już od dawna mają tę serię za sobą? Nie masz co liczyć na +100k do ściągnięć. :/
Nie używaj sarkazmu, to jest wredne.
Uraziłeś mnie. Niby jestem wredny? Może jeszcze troll?
Myślisz, że jak pobiorę napisy z waszej stronki to docenię je bardziej?
Że użytkownicy Nazi lepsi od tych z onlajnów? No coś ty.
Hłe, hłe. To ci się nawet udało.
Ostatnio edytowany przez arystar (2013-05-07 20:06:02)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Z cyklu: "nie znam się, to się wypowiem".
A ty czytasz głupoty, które cie nie interesują. Odczuwam tylko skutek waszych działań, co dla widza jest niekorzystne. Temat ma już 4 lata i co? Anime online mają się siwienie coś wasz spisek nie przynosi większych efektów.
marek2fgc napisał:A jaką radość mogą dawać 3 ściągnięcia?
Wiesz, że wszyscy tego tytułu potencjalni polskojęzyczni widzowie (pięć, może sześć ludzi) już od dawna mają tę serię za sobą? Nie masz co liczyć na +100k do ściągnięć. :/
Ja tylko przytoczyłem przykład.