Nie jesteś zalogowany.
Pośrednio tak.
Aspect ratio tego filmu, w odróżnieniu od obu poprzednich, to 2.35:1 - stąd te czarne pasy.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-05-05 10:33:37)
Wygląda na to, że Evangelion 3.33 ma bardzo dobre wyniki sprzedaży. Do 5 maja sprzedano 347 049 płyt BD i 143 905 DVD.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-05-08 09:34:10)
Ale z Kaworu to zrobili tu takie nie wiadomo co
Biorąc pod uwagę, że jego wkład w akcję sprowadza się do (pseudo)filozofowania i gry na fortepianie, to wcisnęli go chyba jedynie po to, żeby usatysfakcjonować fujoshi
GG: 1677958
Wygląda na to, że Evangelion 3.33 ma bardzo dobre wyniki sprzedaży. Do 5 maja sprzedano 347 049 płyt BD i 143 905 DVD.
Ale 2.22 miało lepsze wyniki sprzedaży...
Ranking wyników sprzedaży Blu-ray w pierwszym tygodniu:
1. Evangelion: 2.22 You Can (Not) Advance 35,7×10⁴ (maj 2010)
2. Evangelion: 3.33 You Can (Not) Redo 31,3×10⁴ (kwiecień 2012)
3. Michael Jackson's This Is It 26,1×10⁴ (luty 2010)
Ranking prowadzony od 2008 roku dotyczący japońskiego rynku.
Na ponowne zabranie się do mangi (pierwszy raz to był jeszcze za czasów zeszytówki tm-semic ) czekam aż ukaże się ostatni tomik po polsku i będzie okazja kupić całość po jakiejś przystępnej cenie, więc nie jestem z tym za bardzo na czasie.
GG: 1677958
Ja właśnie zabrałem się za mangę. Wg mnie jest lepsza niż anime. Bohaterowie są bardziej rozbudowani - ich uczucia i przeszłość. Koniec jest bardziej szczegółowo opisany, dzięki czemu łatwiej pojąć, co się stało. W anime koniec był strasznie skompresowany.
Ostatnio edytowany przez Robal15 (2013-05-08 21:43:28)
"Humans aren't just comprised of a single color, but with many different ones. What our true colors are, what our own colors are, we will never know and no one else knows. Progress colorfully and continue to live colorfully. "
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Ja właśnie zabrałem się za mangę. Wg mnie jest lepsza niż anime. Bohaterowie są bardziej rozbudowani - ich uczucia i przeszłość. Koniec jest bardziej szczegółowo opisany, dzięki czemu łatwiej pojąć, co się stało. W anime koniec był strasznie skompresowany.
Przecież manga się nie skończyła jeszcze?
Jeszcze tylko dwa rozdziały, czy tam jeden.
Ostatni tom będzie miał 2 rozdziały?
Zdajesz chyba sobie sprawę, że w Japonii mangi są zazwyczaj publikowane rozdziałami w specjalistycznych magazynach?
Zdajesz chyba sobie sprawę, że w Japonii mangi są zazwyczaj publikowane rozdziałami w specjalistycznych magazynach?
Oczywiście, że mam tego świadomość. Może źle się wyraziłem. Ile można przeczytać po eng, bo zakładam, że Robal15 nie czytał po japan. A wyjechałeś z tymi ostatnimi 2 rozdziałami, jakby resztę można było spokojnie już przeczytać.
Oj tam, wybacz mu, nie oglądał Gintamy, więc nie wie.
Ile można przeczytać po eng, bo zakładam, że Robal15 nie czytał po japan. A wyjechałeś z tymi ostatnimi 2 rozdziałami, jakby resztę można było spokojnie już przeczytać.
Manga jest na bieżąco tłumaczona, czyli 94 rozdziałów jest przetłumaczonych na język angielski. Do końca mangi został 1 (wg MAL) lub 2 (wg ANN) rozdziały. Pewnie będzie jeden rozdział, ale składający się z dwóch podrozdziałów.
Ostatnio edytowany przez Robal15 (2013-05-10 00:03:53)
"Humans aren't just comprised of a single color, but with many different ones. What our true colors are, what our own colors are, we will never know and no one else knows. Progress colorfully and continue to live colorfully. "
Obecnie jest już 95 rozdziałów - z tym że ten ostatni ma tylko 16 stron.
Ale jest tylko po chińsku:P
Ostatnio edytowany przez Robal15 (2013-05-10 00:12:31)
Jest już chińskie tłumaczenie?
Według tego gościa jest już chińskie tłumaczenie.
Ostatnio edytowany przez Robal15 (2013-05-10 18:50:26)