Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Urizithar napisał:O, rozważam Bebopa na swoją 500 serię i akurat wychodzą napisy do całości. Może nawet z nimi zerknę. Dzięki.
Przeca na shindenie są odcinki z [no-AG Subs]. Czary czy co?
No i?
arystar napisał:Urizithar napisał:O, rozważam Bebopa na swoją 500 serię i akurat wychodzą napisy do całości. Może nawet z nimi zerknę. Dzięki.
Przeca na shindenie są odcinki z [no-AG Subs]. Czary czy co?
No i?
You're gonna carry that weight.
To zdanie idealnie opisuje twoją sytuację.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-27 12:22:17)
Proszę nie pisać tu o online'ach, skoro nie ma tam tych napisów (a przynajmniej części...)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
I oto nadeszła ta wyczekiwana, wiekopomna chwila... Niniejszym ogłaszam, że tłumaczenie do Cowboya zostało zakończone! Po bodajże 3 długich latach! Czyli można pobierać suby do 2 ostatnich odcinków Enjoy
Ja pierniczie...
Siema, moim pierwszym postem na forum będą podziękowania Cowboy'a już dawno oglądałem, ale przyjemnie jest sobie odświeżyć tą świetną serię w jakości HD i z porządnie wykonanymi subami - do releasu CBM musiałem trochę posynchronizować, niemniej jednak WIELKIE DZIĘKI
Ty, Bursz, dokończ, a ja już się postaram przez zimę ogarnąć BD
Czy ten pomysł nadal jest aktualny i po którejś zimie możemy liczyć na hardka?
Quithe napisał:Ty, Bursz, dokończ, a ja już się postaram przez zimę ogarnąć BD
Czy ten pomysł nadal jest aktualny i po którejś zimie możemy liczyć na hardka?
Trudno powiedzieć. Pomysł nadal mi się podoba, ale mam masę innych, zaczętych już rzeczy na głowie. Proponuję nie czekać
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Cowboy kończy dzisiaj 20 lat. Ktoś rewatchuje?
Cowboy kończy dzisiaj 20 lat. Ktoś rewatchuje?
W sensie, czy warto obejrzeć choć raz? Bo pamiętam, że ponad 3 czy 4 odcinek nie wyszedłem.
meowchin napisał:Cowboy kończy dzisiaj 20 lat. Ktoś rewatchuje?
W sensie, czy warto obejrzeć choć raz? Bo pamiętam, że ponad 3 czy 4 odcinek nie wyszedłem.
Jasne, że warto. Wyśmienita seria, jedna z moich ulubionych. Świetna muzyka, fajny setting, wyśmienite postacie, bardzo dobre sceny walki, satysfakcjonujące zakończenie (a to ostatnie się rzadko w chińskich bajkach zdarza). W dodatku klasyk totalny i jedna z najważniejszych serii w historii, wstyd jej nie znać
Dziwi mnie trochę mała popularność tego tytułu na obecnym ansi, ale to pewnie dlatego, że znana jest raczej u starszej widowni, a ci już się stąd dawno wynieśli
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5