Nie jesteś zalogowany.
Kiedy można liczyć na następne odcinki?
Dunno, tłumacza ciężko zmobilizować. Może jakieś dullary by pomogły. xD
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-02-02 16:01:41)
Obecnie kupowanie dolarów jest nieopłacalne.
Jeżeli ktoś jest bogaty w punkty bądź ma duży pakiet na chomiku, to może ściągać stąd:
Reklama własnego chomika Wystarczyło wrzucić pozostałe 6-8 na gulfupa
Dlaczego w regulaminie nie ma zakazu dawania linków na chomika?!
Gdyby zależało mi na reklamie własnego chomika, pchałbym na serwer co popadnie. Ja sam tam daję pliki, by potem w przyszłości nie mieć problemów z ich ściągnięciem. Przynajmniej pliki będą żywe do zamknięcia chomika. A jak się nie podoba, to masz torrenta.
Jak Besamirowi uda się wstawić na serwer fansubs, wtedy usunę.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-02-04 16:04:34)
To jak, znajdzie się ktoś kto ma resztę odcinków tzn. 11-15 w wydaniu z tego tematu? Może to być i chomik, już mi to obojętnie ale miło by było jakby udało mi się ukończyć kolekcję na dysku anime z świetnymi napisami i w b. dobrej jakości ^ ^
http://myanimelist.net/animelist/usui78 - moja lista anime ^ ^
Raczej ciężko, żeby ktoś je miał, skoro one nawet wydane nie były.
Raczej ciężko, żeby ktoś je miał, skoro one nawet wydane nie były.
No to moje niedoczytanie
Czyli właściwie nie mam na co liczyć
http://myanimelist.net/animelist/usui78 - moja lista anime ^ ^
Jak będziesz mnie "molestował" na PW, to być może podeślę swoją synchronizację na podstawie wersji NnH do ostatnich 5 odcinków. Dotłumaczone dodatkowe sceny i zapowiedzi. Jak dostałem to synchro od kogoś z ansi, to się załamałem i zrobiłem własne.
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2013-05-05 14:54:36)
Ogłoszenie parafialne - wczoraj zabrałem się za Kota. Pierwszy odcinek powinien pójść do korekty jakoś przed końcem weekendu.
Ogłoszenie parafialne - wczoraj zabrałem się za Kota. Pierwszy odcinek powinien pójść do korekty jakoś przed końcem weekendu.
A potem miesiąc na korektę. Albo dłużej.
Aż tak źle to chyba nie będzie
Aż tak źle to chyba nie będzie
Założyłeś, że będziesz jedynym korektorem. Błąd.
Przynajmniej będę miał satysfakcję, że to nie ja opóźniam wydanie relka
Reszta odcinków wydana. Moje znajdziecie na blogu, animowców ktoś tam wrzucał gdzieś w temacie. Próbowałem je upnąć na mega, ale ten serwis jest jakiś durny i mnie nie lubi.
a gdzie resztę znajdziemy? :x
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
@UP
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Przejrzyj sobie stronę wcześniej.
Czy tylko ja nie mogę ściągnąć odcinków z bloga Besamira? Jeden plik się ściągnął ale reszta albo zaczyna i nawet 1MB nie ściągnie ponieważ się rozłącza, albo wyskakuje komunikat że nie ma takiego pliku (ściągam za pomocą jDownloadera).
Serwer zaliczyła pada, spróbuj później.
Besamir teraz jest komunikat 404 Not Found dalej serwer leży czy może nowy rozdział walki z anime online?
News na f.pl:
Problem z serwerem
Od paru dni, jak dało się zauważyć, f.pl i hostowane u nas strony mają małe problemy z dostępnością. Po sprawdzeniu paru rzeczy, najprawdopodobniej winnym jest dysk twardy, jeszcze będę to weryfikował. Na dzień dzisiejszy wyłączony zostały wszystkie strony storage na serwerze (dane są cały czas na dysku) do czasu wyjaśnienia.
A tu masz temat na forum dotyczący problemu.
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2013-07-20 16:41:32)