Nie jesteś zalogowany.
Daj jej spokój.
Czemu miałby dać spokój? Oj jej zaufał dając hasło a ona pokazała jaka jest. Wiadomo na przyszłość że coellus lepiej traktować jak trędowatą.
Troll must go one.
https://www.youtube.com/watch?v=JxoUmh2FCX4
ponownie dziś
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Daj jej spokój.
Czemu miałby dać spokój? Oj jej zaufał dając hasło a ona pokazała jaka jest. Wiadomo na przyszłość że coellus lepiej traktować jak trędowatą.
Ołki dołki, czyli przestaję tłumaczyć to animu (si, to ja je tłumaczyłam, nie Crane, wbrew powszechnej opinii )
Ty dulowaty userze!
Ja tylko pierwszy odcinek przełożyłem.
Coellus, no już, już !! Foris, użyję chyba na tobie swojego notatnika śmierci, który chowam pod poduszką!
Foris napisał:Daj jej spokój.
Ołki dołki, czyli przestaję tłumaczyć to animu (si, to ja je tłumaczyłam, nie Crane, wbrew powszechnej opinii )
Dobry Troll coellus
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
coellus napisał:Foris napisał:Czemu miałby dać spokój? Oj jej zaufał dając hasło a ona pokazała jaka jest. Wiadomo na przyszłość że coellus lepiej traktować jak trędowatą.
Dobry Troll coellus
Zmartwię cię, to nie troll
Ty dulowaty userze!
Tłumacz dalej, ale potem bez patrzenia zahasłuj plik i taki puść w obieg. To powinno zmazać winy.
Tłumaczenie w toku, czy drop?
o super op 4 epkach od OKW chce mi się obejrzeć resztę, a już miałem sobie darować bo nie było napisów.
Tłumaczenie w toku, Crane nie wyrabia się z projektami.
Ile razy mam powtarzać, że ja tylko pierwszy odcinek przełożyłem. Niedługo ze mnie bodzia zrobią - co troll, to od razu podejrzenia padają na niego.
Trędowaci tłumacze nie tłumaczą ;-;
Ty dulowaty userze!
Coellus, a co rączki już odpadły jak w kawale o uciekaniu z autobusu po kawałku ?? xD
Ale o co chodzi?
Daj jej spokój.
Coellus, a co rączki już odpadły jak w kawale o uciekaniu z autobusu po kawałku ?? xD
Wy naprawdę macie siano zamiast mózgu
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
W każdym razie jak zawsze cierpią niewinni.