Nie jesteś zalogowany.
Również polecam Nichijou. Nie ma tam specjalnego ciągu fabularnego, więc możesz porzucić po trzynastu odcinkach.
Ewentualnie ten tytuł.
Ja także polecam Nichijou.
Danshi Koukousei no Nichijou, jeżeli jeszcze nie widziałaś.
Danshi Koukousei no Nichijou, jeżeli jeszcze nie widziałaś.
Tego lekkim nie można nazwać.
Szukam jakiegoś anime ze stonowaną kolorystyką (żadnych jaskrawych różowych i innych takich) i porządną, ładną kreską (nie mam tu na myśli Angel Beats, a coś właśnie przeciwnego). Gatunek prawie dowolny - żadnych nachalnych ecchi, komedii, shoujo i kosmitów. Poratuje ktoś ogarniętym tytułem?;)
Jeśli troluję - robię to nieświadomie, wybacz.
Szukam jakiegoś anime ze stonowaną kolorystyką (żadnych jaskrawych różowych i innych takich) i porządną, ładną kreską (nie mam tu na myśli Angel Beats, a coś właśnie przeciwnego). Gatunek prawie dowolny - żadnych nachalnych ecchi, komedii, shoujo i kosmitów. Poratuje ktoś ogarniętym tytułem?;)
Shinsekai Yori jest w fajnych, ciemniejszych kolorach. Może nie ma jakiejś cudownej kreski, ale zła też nie jest. W sumie Another, Baccano, Black Lagoon, Blood+, Darker than Black, Ergo Proxy, Durarara, Kino no Tabi, Monster, Steins;Gate i wiele innych też mają dość stonowane kolory, wiec wyboru jest masa Zależy tylko co już masz obejrzane.
Ostatnio edytowany przez nihiho (2013-05-19 13:21:40)
Texhnolyze, Garden of Sinners, Fate Zero.
Eden of the East, Mushishi, Dennou Coil
Hem, niedokładnie się wyraziłam na temat kreski. Szukam anime, które nie wygląda jak typowe anime - żadnych wielkich oczu, różowych włosów. Nie wiem dokładnie czego szukam, jestem wybredna, ale dzięki za propozycje
Po prostu ostatnio zapchałam się anime z tego sezonu i już rzygam ich głupotą, po prostu rzygam.
Ostatnio edytowany przez Aveugle (2013-05-19 18:38:34)
Aku no Hana ?
Kingdom, ale podejrzewam, że to jednak nie za bardzo dla Kobiet ^^
O, Aku no Hana może służyć za dobry przykład (tak, śmiejcie się ze mnie, że podoba mi się coś, co większość ludzi nazywa brzydkim )
Kingdom, ale podejrzewam, że to jednak nie za bardzo dla Kobiet ^^
No jak to, Kingdom było fajne.
za napisy.
podoba mi się coś, co większość ludzi nazywa brzydkim
Hipsterem być... dobra rzecz.
Nakedyouth - na pewno.
Kemonozume - może.
@dół
Do historyjek się nie zgadzam, a Saikano, no zobacz sam
Ostatnio edytowany przez L0NG3r (2013-05-19 21:29:47)
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Hundred Stories, Saikano
Jin-Roh, Tatami Galaxy.