Nie jesteś zalogowany.
No, ale jak ktoś głodny wiedzy, w tym wypadku o ilość odcinków, to pasuje chociaż spróbować znaleźć takie informacje... A nie...
Ej nie możecie wziąć w [spoiler ile bedzie epków?
Może ktoś nie chce wiedzieć xDD
Kilka przeróbek openingu:
Attack na Shinjego (EVA)
Attack on Cola
Gintama
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2013-05-23 23:01:18)
znalazłem super parodie normalnie ubaw po pachy
E? Przecież to samo jest post wyżej?
Odnośnie samego odcinka nie wydaje się wam, że sceny Anie & Reiner są nad wyraz pokazane i ukazujące ich relacje między sobą?:P W mandze imo to jakoś mniej podkreślone było. Podobnie autorzy anime dodali scenkę z związaną z death flag jednego z bohaterów.
Ale zastanawia mnie, co Levi robi w zapowiedzi kolejnego odcinka, przecież powinien się dużo, dużo później pojawić.
Jednak motyw z Levim będzie ekranizacja rozdziału specialnego 9.5.
Ostatnio edytowany przez KieR (2013-05-26 18:02:16)
Odnośnie samego odcinka nie wydaje się wam, że sceny Anie & Reiner są nad wyraz pokazane i ukazujące ich relacje między sobą?:P W mandze imo to jakoś mniej podkreślone było.
A sprawdziłeś to, tzn. jak jest w mandze? Czy tak piszesz, bo znasz już przyszłą fabułę i siłą rzeczy zauważasz coś, czego byś normalnie nie widział? Ale przyznam, że też zwróciłem na to uwagę, jednak uznałem, że to efekt tego, co napisałem wyżej, a nie knowań scenarzysty.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Odnośnie samego odcinka nie wydaje się wam, że sceny Anie & Reiner są nad wyraz pokazane i ukazujące ich relacje między sobą?:P W mandze imo to jakoś mniej podkreślone było. Podobnie autorzy anime dodali scenkę z związaną z death flag jednego z bohaterów.
Wiesz, ludzie którzy nie zagłębiają się szczególnie w przyszłe wydarzenia widzą to jak relacja Eren + Mikasa + Armin czyli w skrócie paczka znajomych/przyjaciół. Przynajmniej tak mi się zdaje.
AEE, dobrze spiewają, w polskim show muzycznym finał gwarantowany.
Ostatnio edytowany przez KieR (2013-05-27 16:57:25)
Chórki w tle są po prostu boskie
+1
Ostatnio edytowany przez reddd (2013-05-27 17:58:43)
Chórki w tle są po prostu boskie
Ty dulowaty userze!
Kaji Yuki - i wszystko wiadomo.
Jeśli ktoś czekał na OVA-kę, to sobie jeszcze poczeka. Gdyż nie będzie dodawana do 11 tomu, tylko do 12, który ukażę się w grudniu.
Wielki fan twórczości Oshii Rion podrzucił mi te linki:
[Polish FanDub] "Guren no Yumiya" by Oshii Rion
[Polish FanDub] "Utsukushiki Zankoku na Sekai" by Oshii Rion
Wielki fan twórczości Oshii Rion podrzucił mi te linki:
[Polish FanDub] "Guren no Yumiya" by Oshii Rion
[Polish FanDub] "Utsukushiki Zankoku na Sekai" by Oshii Rion
Ending niezły, niezły...
Za to przy op aż rozbolało mnie czoło od fejspalmów...