Nie jesteś zalogowany.
No na razie nie ma zbyt dużych problemów, ale z tego co czytam tu i ówdzie to będzie tylko coraz gorzej. Jak na razie odpadły mi syrenki (mój ulubiony odmóżdżacz :|) i z tego co plotki niosą to Kakumeiki Valvrave też po polsku może zabraknąć. Oby tylko Shingeki no Kyojin się utrzymało, bo wtedy to się już załamię i będę nękał autorów aż do śmierci (albo aż się złamią).
Precz z anime online i napisami dla wybranych!
Robinxon, każda wojna niesie ze sobą ofiary.
Tutaj ludzie muszą przestać się zachowywać jak stereotypowy Polak. Nie podoba mu się obecny stan, lecz jedynie co robi w tym kierunku to stęka.
Nie podoba się? Zrób coś!
Pojawiają się frustraci, co wywalają swoje żale na tłumaczy, które nie pomagają, wręcz przeciwnie, a sprawa jest cholernie prosta. Przekonaj tłumaczy by dalej tworzyli, bądź graj na ich zasadach. Groźby, pitolenie o paragrafach, że praw nie mają do napisów nie wiem jak ma w tym pomóc, no właśnie nie pomaga, bezmózgie ruchy.
Zerwałeś z onlajnami? To masz już pierwszy krok za sobą. Teraz musisz bawić się Jezusa i głosić nauki odnośnie napisów
Sobie bezczynności jako zwykł widz nie zarzucę. Pokazuję fakty każdej osobie, jeżeli dowiem się, że ogląda onlajn, no i ten mój obrazek widzę trafia na różne nawet te syfne imageboardy dzieciaków i ma swoją popularność. To już jest pewien suckes
"Za wojnę są odpowiedzialni nie tylko ci, którzy ją bezpośrednio wywołują, ale również ci, którzy nie czynią wszystkiego co leży w ich mocy, aby jej przeszkodzić"
~ Jan Paweł II
PS.
Shingeki no Kyojin nie odpadnie. z 4 różne suby masz do tego, i nie mówcie mi teraz, że nikogo nie interesuję ilość pobrań itp. O popularne serie się biją, a są serie które wcale nie są tłumaczone
kostek00 napisał:Besamir napisał:Na te co są tam to akurat kiedyś pozwoliłem.
Kostek współpracuje z -denem! Dodać go do czarnej listy!
A precz, bo pogonię batem! Jak napisałem, to było kiedyś, a dokładniej chodziło mi o czasy pytania o zgodę.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Każdy powinien to znać jak pacierz ^ ^
Anime daje przyjemność jeżeli ma się je na kompie raz pobrane, a nie za każdym włączeniem online tracimy nawet 2x razy więcej mega niż przy pobraniu.
Ostatnio edytowany przez Kotek900i (2013-05-27 18:09:28)
Byuo. Jak zresztą wszystko inne, co można napisać w tym temacie.
Ostatnio edytowany przez reddd (2013-05-27 18:15:08)
Z jednej strony to dobrze, że obrazek trafił do tej dzieciarni, z drugiej boli mnie, gdy na mój obraz nałożone jest logo tej gównianej strony :/
Wchodzę sobie na shindena, jak co jakiś czas, żeby pośmiać się z komentarzy... Patrzę, a tutaj nie zuploadowali Hentai Ouji online tylko dali link do pobierania i do napisów na ANSI.
Co o tym uważacie? Odwracanie kota ogonem? Czy może ruszyło coś w kwestii oglądania online?
Ostatnio edytowany przez CoUsT (2013-05-27 18:59:00)
Z komentarzy wynika, że jest to prywatna inicjatywa uploadera. Pewnie laudi już rwie sobie włosy z głowy i szuka przycisku "wyciep z elyty".
Inicjatywę pochwalam, ale pamiętajmy o tym, że jedna jaskółka wiosny nie czyni.
Ostatnio edytowany przez Sledziu_w (2013-05-27 19:02:04)
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
CoUsT, jakieś chwilowe przejawy próby złagodzenia problemu, a że epka nie ma, to po prostu tak jest, zanim ktoś wgra napisy, wrzuci, wczoraj oglądałem 8 epka SnK, na siudenie go jeszcze nie ma
Pewnie poleci, jak tylko administracja się kapnie. Już nie takie rzeczy z siundena leciały.
Ty dulowaty userze!
Ah, te różnice społeczne
Czuję się, jakbym co krok żył w innym świecie. Tutaj żyjemy jak wielka rodzina, a kroczek dalej ucinają łby ludziom, bo reklama się nie wyświetli
Ps. Zastanawiam się, ile osób porzuciło już serię, bo nie mogą oglądać online...
Ostatnio edytowany przez CoUsT (2013-05-27 19:22:29)
Rodzina Addamsów chyba
Edit: Ostatnio One Outs obejrzeć chciałem, to jak po polsku się chce, to trzeba na onlajnach, bo inaczej lipa ;p Tylko niektóre odcinki są przetłumaczone :<
Ostatnio edytowany przez ofca_ciemnosci (2013-05-27 19:26:02)
Nie oglądam onlajn!
Bo choć jedno nad nami niebo, każdy co innego widzi w nim.
I z tylu chmur ponad głową czarną Ty, a ja różową wybrałbym. ♫♪
"To czy się nie zgadzają czy nie to już nie mój problem ;p Mogę oglądać anime więc jest wszystko ok"
"ok a to że shinden ,,zarabia,, (są to raczej śmieszne pieniądze no chyba że jest się serwisem typu egofiles) "
I dlatego mamy multum stron online z animu, w końcu nikt nie chcę na tym zarabiać
I jak tu się nie dziwić, że kolejni tłumacze przestają wydawać suby. Też tak bym zrobił, gdybym je robił. Nie chciałbym, by korzystały z nich takie tumany, a raczej fanatycy, że ktoś im powie taką ściemę, oni to łykają bez namysłu...Małpa by w to nawet nie uwierzyła.
Wchodzę sobie na shindena, jak co jakiś czas, żeby pośmiać się z komentarzy... Patrzę, a tutaj nie zuploadowali Hentai Ouji online tylko dali link do pobierania i do napisów na ANSI.
Co o tym uważacie? Odwracanie kota ogonem? Czy może ruszyło coś w kwestii oglądania online?
Faktycznie, ach...jaka piękną chwila, gdyby jeszcze tak te gnojki usunęły resztę moich napisów -_-
Myślę, że laudi jak najszybciej załata ten przeciek . W końcu piniondz sam się nie zarobi.
Be a man – the Madao way.
Nom na piwo mu zabraknie i co wtedy
Raczej na waciki nie starczy.
Przecież czy to z odtwarzaczem, czy z linkiem do odcinka i napisów na ansi, to nie ma znaczenia, bo i tak liczba wyświetleń się liczy.
Jedyne co, to że ludzie albo nauczą się obsługiwać torrenty i przestaną wchodzić na siundena, albo zaczną wchodzić na inne, skomplikowane dla nich strony online.
Ty dulowaty userze!
Myślę, że jest jedna różnica, coellus. Gdy ktoś będzie rewatcha odcinka robił, to już na shindena nie wejdzie, bo wszystko będzie na dysku. A to, jak podejrzewam, będzie nie w smak laudiemu.
Ostatnio edytowany przez megamas (2013-05-27 22:47:56)
Be a man – the Madao way.