Nie jesteś zalogowany.
A to czasem nie on?
DarkMnich, najprostszy sposób na ukrócenie zabawy jest już znany - softy dla wybranych lub fullhardy z bluzgami. Czyń swoją powinność
Też mam takie podejrzenia z tym, że tu jest warszawa, a on mieszka we wrocławiu
Jednak on.
Ty dulowaty userze!
Wygląda na groźnego, uważajcie wy tam.
Jest proste lekarstwo na wasz ból... Przestańcie udostępniać napisy, proste a jakże skuteczne. Nikt ich wtedy nie ukradnie, nie skasują wam podpisu, będą takie jakie sobie wymarzyliście. Jeśli tworzycie napisy dla siebie a nie dla innych to według mnie jest to bezsensowne, gdyż sądzę że osoba tłumacząca ma wystarczającą wiedzę aby spokojnie oglądać/czytać w innym języku anime/mange.
No nic zabawna inicjatywa z waszej strony,ale najlepsze jest to że większość promujących zaprzestania udostępniania napisów wciąż to robi.
Ostatnio edytowany przez Bhelg (2013-05-28 22:59:17)
Jest proste lekarstwo na wasz ból... Przestańcie udostępniać napisy, proste a jakże skuteczne. Nikt ich wtedy nie ukradnie, nie skasują wam podpisu, będą takie jakie sobie wymarzyliście. Jeśli tworzycie napisy dla siebie a nie dla innych to według mnie jest to bezsensowne, gdyż sądzę że osoba tłumacząca ma wystarczającą wiedzę aby spokojnie oglądać/czytać w innym języku anime/mange.
No nic zabawna inicjatywa z waszej strony,ale najlepsze jest to że większość promujących zaprzestania udostępniania napisów wciąż to robi.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-05-28 23:02:09)
A to czasem nie on?
DarkMnich, najprostszy sposób na ukrócenie zabawy jest już znany - softy dla wybranych lub fullhardy z bluzgami. Czyń swoją powinność
Niedługo go znajdę...
Jeśli chodzi o napisy, to ujmę to tak, zrobił bym tak, ale niestety muszę się liczyć ze zdaniem całej grupy, to pierwszy powód, drugi jest natomiast taki, że nie chcę, aby osoby które ściągają napisy i anime były pozbawione możliwości go obejrzenia.
Więc niestety, ale będę udostępniał napisy i przy tym płakał i groził...
Ostatnio edytowany przez DarkMnich (2013-05-28 22:55:56)
Wystarczy, że zrobicie jeden, dwa epki w ten sposób. Będą mieli dziurę w repertuarze.
Niedługo go znajdę...
Szukaj w Przemkowie
Ostatnio edytowany przez coellus (2013-05-28 22:58:15)
Ty dulowaty userze!
@up Cholera, dobra jesteś;D Z takymy hakerami to anonimowość w sieci nie istnieje
Nie oglądam onlajn!
Bo choć jedno nad nami niebo, każdy co innego widzi w nim.
I z tylu chmur ponad głową czarną Ty, a ja różową wybrałbym. ♫♪
Baranku siundenowy, idź się paść ;p
Ty dulowaty userze!
Oho, widzę, że mamy nową "twarz" do memów... "typowy siundenowiec"?
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Baranku siundenowy, idź się paść ;p
Nie mogę jeszcze, bo teraz ja się bawię w detektywa. A tak poza tym to ostatnio bardziej animusiubowy, niż siundenowy
Oho, widzę, że mamy nową "twarz" do memów... "typowy siundenowiec"?
A skoro już jesteśmy przy twarzach... O co chodzi z tymi okularami GG?
Nie oglądam onlajn!
Co, jego profil randkowy chcesz znaleźć?
Ty dulowaty userze!
A skoro już jesteśmy przy twarzach... O co chodzi z tymi okularami GG?
Co, jego profil randkowy chcesz znaleźć?
Baka!
@up aha:D
Ostatnio edytowany przez ofca_ciemnosci (2013-05-29 00:17:21)
Nie oglądam onlajn!
coellus napisał:Co, jego profil randkowy chcesz znaleźć?
Baka!
Jaki tsundere <3
Ty dulowaty userze!
Jaki tsundere <3
Niesamowite. Spotkałem się już z porównaniem do postaci tragicznej, ale że ja-tsundere to pierwsze słyszę.
Z tego co pamiętam to jeden z bohaterów mickiewiczowskich był.
I jeszcze taka sugestia dotycząca proponowanych gdzieś tam wyżej hardsubów z bluzgami, żeby je wrzucać na darmowe hostingi z normalnym transferem. Bo ostatnio z filefactory (chyba z tego) ściągałem coś, to szło jak krew z nosa + jakieś blokady na ip :<
Ostatnio edytowany przez ofca_ciemnosci (2013-05-29 00:55:09)
Nie oglądam onlajn!
Wystarczy, że zrobicie jeden, dwa epki w ten sposób. Będą mieli dziurę w repertuarze.
Przecież gdzieś tam z tyłu bodzio albo LordCrane albo obaj, pisał/pisali, że hardy już nie teges, bo uploaderzy nauczyli się przepisywać skrypt.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
coellus napisał:Wystarczy, że zrobicie jeden, dwa epki w ten sposób. Będą mieli dziurę w repertuarze.
Przecież gdzieś tam z tyłu bodzio albo LordCrane albo obaj, pisał/pisali, że hardy już nie teges, bo uploaderzy nauczyli się przepisywać skrypt.
Nauczyli się przepisywać skrypt? Uchylę ci rąbka tajemnicy. Oni ręcznie go przepisali. Linijka po linijce.
Ty dulowaty userze!
Ariakis napisał:coellus napisał:Wystarczy, że zrobicie jeden, dwa epki w ten sposób. Będą mieli dziurę w repertuarze.
Nauczyli się przepisywać skrypt? Uchylę ci rąbka tajemnicy. Oni ręcznie go przepisali. Linijka po linijce.
Ale w obu przypadkach wyszło im to nieudolnie, żeby nie powiedzieć, że wujowo.
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2013-05-29 01:42:05)