Nie jesteś zalogowany.
Strona się z czegoś musi utrzymywać, myślisz że inaczej łatwo byłoby taki potężny serwer opłacić? Podejrzewam, że admin i tak musi z kieszeni dokładać, ale jasne, najlepiej jakieś adblocki poinstalować i pluć ludziom, którzy dla was swój czas poświęcają w twarz...
Słyszałem, że koszta utrzymania wynoszą 1000 zł tygodniowo, czy to prawda?
Robinxon napisał:Protyp napisał:No przecież robią napisy cały czas - nie czekają.
To daj mi jakiś przykład napisów, które zrobił shinden. Chętnie obejrzę.
Robią sobie sami napisy do Valvrave'a Gwałciciela od bodajże 4 odcinka, więc robić, robią.
Tak, to prawda, ale ich jakość to tylko do sracza się nadaje, pełno błędów i to nie tylko interpunkcyjnych, ortografia jak po rozstrzelaniu karabinem maszynowym.
Bodzio jak by zobaczył tam przecinki, to na zawał by padł .
J4s13q napisał:Strona się z czegoś musi utrzymywać, myślisz że inaczej łatwo byłoby taki potężny serwer opłacić? Podejrzewam, że admin i tak musi z kieszeni dokładać, ale jasne, najlepiej jakieś adblocki poinstalować i pluć ludziom, którzy dla was swój czas poświęcają w twarz...
Nie wiem dokładnie, ale całkiem możliwe. A zyski z reklam też nie wiadomo jakie nie są. No ale wiadomo, najlepiej narzekać, że są reklamy, w ogóle o warstwie ekonomicznej całego wspaniałego przedsięwzięcia krzewiącego kulturę japońską w polsce pod szyldem anime-shinden nie myśląc.
J4s13q czemu nie odpowiadasz na PW??
LordCrane napisał:Robinxon napisał:To daj mi jakiś przykład napisów, które zrobił shinden. Chętnie obejrzę.
Robią sobie sami napisy do Valvrave'a Gwałciciela od bodajże 4 odcinka, więc robić, robią.
Tak, to prawda, ale ich jakość to tylko do sracza się nadaje, pełno błędów i to nie tylko interpunkcyjnych, ortografia jak po rozstrzelaniu karabinem maszynowym.
Bodzio jak by zobaczył tam przecinki, to na zawał by padł .
Oni przynajmniej nie piszą 'chodź' zamiast 'choć'.
EDIT:
J4s13q czemu nie odpowiadasz na PW??
Nie wiem gdzie tu jest, dziś na shindenie dopiero te strone poznałem, wspominałem już o tym wcześniej.
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2013-05-30 13:31:26)
DarkMnich napisał:LordCrane napisał:Robią sobie sami napisy do Valvrave'a Gwałciciela od bodajże 4 odcinka, więc robić, robią.
Bodzio jak by zobaczył tam przecinki, to na zawał by padł .Oni przynajmniej nie piszą 'chodź' zamiast 'choć'.
Wróciłem! W końcu zdecydowałem się pozmywać po kolacji i umyć buty na jutro xD
A teraz kontynuujmy naszą dzisiejszą rozrywkę
Pan polonista jak widać uczył się na Najwyższej uczelni xD
Tak wiem, kiepskie, ale poziomu rozmówcy nie sposób zaniżyć
Ostatnio edytowany przez usui78 (2013-05-29 23:42:37)
http://myanimelist.net/animelist/usui78 - moja lista anime ^ ^
Ichiryuu napisał:J4s13q napisał:Strona się z czegoś musi utrzymywać, myślisz że inaczej łatwo byłoby taki potężny serwer opłacić? Podejrzewam, że admin i tak musi z kieszeni dokładać, ale jasne, najlepiej jakieś adblocki poinstalować i pluć ludziom, którzy dla was swój czas poświęcają w twarz...
Nie wiem dokładnie, ale całkiem możliwe. A zyski z reklam też nie wiadomo jakie nie są. No ale wiadomo, najlepiej narzekać, że są reklamy, w ogóle o warstwie ekonomicznej całego wspaniałego przedsięwzięcia krzewiącego kulturę japońską w polsce pod szyldem anime-shinden nie myśląc.
Ta? 1000 zł?! PRZEPRASZAM ZA ADBLOCKA, WIĘCEJ GO NIE UŻYJĘ! Może mogę jakoś pomóc?! Mogę nawet sypnąć groszę! Proszę! Nie chcę, żeby nasze kochane -den online padło! Gdzie wtedy będę zaczerpywał dzienną dawkę śmiechu?!
Ja przynajmniej nie robię tłumaczeń, popełniając tak karygodne błędy w prostych zdaniach.
Ta? 1000 zł?! PRZEPRASZAM ZA ADBLOCKA, WIĘCEJ GO NIE UŻYJĘ! Może mogę jakoś pomóc?! Mogę nawet sypnąć groszę! Proszę! Nie chcę, żeby nasze kochane -den online padło! Gdzie wtedy będę zaczerpywał dzienną dawkę śmiechu?!
Oczywiście, kolejne drwiny, na pierwszy rzut oka widać, że nie macie argumentów, kieruje wami tylko nienawiść.
Ostatnio edytowany przez J4s13q (2013-05-29 23:43:53)
Ja przynajmniej nie robię tłumaczeń, popełniając tak karygodne błędy w prostych zdaniach.
Chwała Ci za to! Kto wie ile ludzi by zaniemogło na wzrok.
Ba i ja nie popełniam błędów w tłumaczeniach. To proste jak się niczego nie tłumaczy.
CoUsT napisał:Ta? 1000 zł?! PRZEPRASZAM ZA ADBLOCKA, WIĘCEJ GO NIE UŻYJĘ! Może mogę jakoś pomóc?! Mogę nawet sypnąć groszę! Proszę! Nie chcę, żeby nasze kochane -den online padło! Gdzie wtedy będę zaczerpywał dzienną dawkę śmiechu?!
Oczywiście, kolejne drwiny, na pierwszy rzut oka widać, że nie macie argumentów, kieruje wami tylko nienawiść.
Na pewno zaniemogą, jak będą dalej w tragicznej jakości ściągać, zamiast hd 720p+ oglądać online. Wytknąłem błąd merytoryczny, otrzymuję w odpowiedzi szyderstwa, widzę że to główna metoda dyskusji na tej stronie, zwłaszcza kiedy argumentów brak.
Wypraszam sobie, mną kieruje jedynie rozrywka w tym jakże nudnym dniu. Nie najwyższych lotów, ale lepsze to niż nic
Ostatnie kilka stron tutaj to...
Ty dulowaty userze!
Na pewno zaniemogą, jak będą dalej w tragicznej jakości ściągać, zamiast hd 720p+ oglądać online. Wytknąłem błąd merytoryczny, otrzymuję w odpowiedzi szyderstwa, widzę że to główna metoda dyskusji na tej stronie, zwłaszcza kiedy argumentów brak.
Mamy argument, "to nasze napisy, i niech na nich nie zarabiają bez naszej zgody". Tyle w temacie.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Tak się teraz zastanawiam, czyje argumenty były lepsze. Prawdziwych, oddanych shindenowców czy trolla?
Jeżeli masz jakieś namiary na właściciela shindena, byłbym rad, gdybyś się nimi podzielił. Skoro koszta są tak wysokie, to przyda mu się każda pomoc, a ja z chęcią przyłączę się do tego godnego podziwu przedsięwzięcia.
Ostatnio edytowany przez Ichiryuu (2013-05-29 23:50:48)
720p+ online?
3 na krzyż może
Mamy argument, "to nasze napisy, i niech na nich nie zarabiają bez naszej zgody". Tyle w temacie.
Jakby nie to, że dzięki reklamie z shindena ktoś w ogóle wie o tej stronce, to byście tak nie podskakiwali, bo ludzi by tu nie było, strony pewnie też. Zresztą, oni wam robią łaskę biorąc wasze napisy, na pewno mogliby robić swoje, ale widać chcą, by było więcej stron, gdyż przyczyni się to do rozwoju anime w Polsce. Kiedyś zobaczą, jakie tu bagienko jest i skończy się dzień dziecka pewnie. Zresztą już pisałem, koszty serwerów są wysokie.
Tak w ogóle to dlaczego o tej porze gimbaza nie śpi tylko trolluje w internetach? Gdzie są rodzice ja się pytam?!
Precz z anime online i napisami dla wybranych!