Nie jesteś zalogowany.
Do wszystkich tłumaczy
Wielkie dzięki za wasze tłumaczenie Anime
Rok temu padły mi dyski z 480 Giga Anime
Bez was nie byłbym w stanie odnawiać swojej kolekcji Anime
Dzięki wielkie oby tak dale:)
Anime fan
Jarek
SASSAS
doceniamy to, że nas doceniacie
Jest nam bardzo miło, że możemy być pomocni.:)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
True...
Imperare sibi maximum est imperium
No problem:)
Rok temu padły mi dyski z 480 Giga Anime
chyba bym się zastrzeliła jakby coś takiego mnie spotkało. czy to już uzależnienie?:D
wiem jak sie czujesz ^^ , ostatnio padlo mi 100GB anime, ale, ale no coz ZACZYNAM OD NOWA ^^ i to jest w tym piękne
musicie tak ludzi straszyć?
A moim zdaniem w tym temacie dużo osób powinno się wypowiedzieć.
Czas na mnie. Także chcę podziękować wszystkim subberom. Chwała wam! Naprawdę z całego serca dziękuję za waszą ciężką pracę. Dziękuję też ANSI że istnieje. Dzięki wam niezliczona liczba osób może się cieszyć anime w domowym zaciszu z polskimi subami. Niektóre są lepsze a inne gorsze, jednak prawie każdym należąsię słowa uznania za wytrwałość i chęci. Nie potrafię tego wyrazić słowami co teraz czuję . Dzięki wam zaczynam również myśleć poważnie nad zostaniem subberem (może nie profesjonalnym ale zawsze...)Tąradośc jaką dajecie ludziom - to jest piękne i dlatego też chciałbym dać coś od siebie w odpowiedznim czasie.
Mam nadzieję ze za bardzo nie przynudziłem jeszcze raz ARIGATO
to Ja powie że dziękuje za to że jesteście wogóle, można sobie fajnie podyskutować lub poprosić o pomoc.
I ja sie dolacze. Dzieki wielkie za wasz trud. Dlatego, ze wy chcecie, inni nie musza...[respekt]
BTW kiedy beda napisy do [tu wstawic tytul] ???
Wielkie podzienkowania dla wszystkich subberuw i tlumaczy. Gdyby nie wy nigdy bym sie niezainteresowal anime i mangom.
ps.sorki za blendy ale polskie znaki mi padly.
Dzięki wielkie. Trzeba przyznać, że trochę to motywuje
Dołączam się do podzieńkowań. Gdyby nie wy pewnie nie oglądał bym anime. Mam nadzieje że ansi nigdy nie upadnie.
ja tez chcialabym podziekowac co by to bylo gdyby was nie bylo[respekt]
Również przyłanczam się do podziękowań jesteście wielcy [respekt][respekt][respekt][respekt][respekt]
[respekt][respekt][respekt][respekt][respekt][respekt][respekt][respekt][respekt][respekt][respekt][respekt]
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-03-02 21:07:54)
A mnie nikt nie podziękuje
ROTFL
Jak wszyscy to wszyscy:) Dzięki wielkie dla każdego z osobna i dla wszystkich razem[respekt]
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Ja rowniez wszystkim tlumaczacym baaaardzo dziekuje[respekt]:D i odrazu przwepraszam ze sam nie tlumacze ale nie mam takich umiejetnosci[placze]:P
DZiekuje wszystkim tlumaczacym bo bez was bym chyba nie obejrzal zadnego anime