Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Gratulacje za odwagę przy oświadczynach
Gratuluje:)
Gratulacje... I Wszystkiego Najlepszego życze ja i Harem-Team
Gratuluje i życzę aby wszystko się wam ułożyło po waszej myśli.
No to co, jedziemy na wesele :D
Wiem, ze sie powtarzam ale gratuluje i zycze wszystkiego najlepszego
[yahoo]GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!![yahoo]
No prosze prosze. Wystarczy napomknąć koledze Kane'owi a tu już całe tłumy składają mi życzenia
No ale teraz już dokładnie wiecie, czemuż to ten modek, który praktycznie zawsze był na forum, teraz już tu prawie nie bywa . Jednak powiem wam, że każdemu życze takiego powodu absencji na forach internetowych
Gromadka maluchów będzie sukcesywnie się powiększać, dopóki moja luba nie powie mi "dość, jeszcze jedno a cie zabije" . Ale sądze, że pare tych szkrabów będzie, w końcu czy może być coś bardziej uroczego od rozwrzeszczanej gromadki maluchów tłukących się nawzajem o to, kto teraz będzie siedział przy kompie?
A i odwagi to za wiele nie wymagało. Wystarczyło stracić całkowicie dla niej głowę, tak żeby być gotowym stawić czoła całemu światu, by być tylko z Nią, tą jedyną.
PS Ona też tu zagląda i sukcesywnie zapoznaje się z waszymi wypowiedziami , więc zważajcie na słowa, albowiem niewiecie kto na was patrzy
GRATULACJE[respekt]
Wystarczy napomknÄ Ä koledze Kane'owi a tu juĹź caĹe tĹumy skĹadajÄ mi Ĺźyczenia
Od czego ma siÄ przyjaciĂłĹ
Imperare sibi maximum est imperium
Eeee.. ez zagląda?
ODDAWAJ NAM YANGA!
A tak na powaznie, to pozdrowienia.
P.S.
Pilnuj aby Yang za dużo hentai nie oglądał
Wspaniała miłosna historia, też chciałbym się tak zakochać i zyskać akceptację innej osoby, zaraz się popłaczę. Yang nie przejmuj się forum, życie się na nim nie kończy, poświęć się swojej miłości Tylko dla niej żyj, nie dla tych otaku ^^
Kurcze, 2 dni neta nie miałem a tu takie wieści. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Yang. Pamiętaj żebyś wychował swoich przyszłych potomków na dobrych otaku i animefili To bedą chyba najlepiej uświadomione dzieci w sprawie anime i mangi w Polsce :-D
Wspaniała miłosna historia, też chciałbym się tak zakochać i zyskać akceptację innej osoby, zaraz się popłaczę.
Ależ nie uzyskuj akceptacji, tylko znajdź swoją ukochaną, która odwzajemni twoje uczucie. Jeśli to będzie tylko w jedną stronę, to może się skończyć katastrofą.
[cytuj]Yang nie przejmuj się, życie się na nim nie kończy, poświęć się swojej miłości Tylko dla niej żyj, nie dla tych otaku ^^
Jak widać na załączonym obrazku, to już dawno się tak stało. Po prostu na wszystko inne już nie miałem ochoty. Jednak kiedyś poobiecywałem pare rzeczy i nie znosze łamać danego słowa. Jednak coś nie moge się zmusić do tego, by nie kombinować "jak by tu być z nią"
PS A czemuż to nie mam oglądać za dużo hentaiców? Kto wie, może i pare razem obejżymy? W końcu pare jest takich perełek, że i można paść ze śmiechu . Zresztą czasami można zobaczyć pare inspirujących scen i pozycji , a noc poślubna już niedługo
Ostatnio edytowany przez Yang (2006-03-02 21:39:38)
Zadużo natym forum nie mówie ale obserwuje dlatego wtym przypadku sie wypowiem
GRATULACJEEEEEE
Yang życzę Wam wszystkiego najlepszego
Gratulacje Yang!!!!
Zeby wasza milosc byla jak wino im starsza tym lepiej smakowala:)
No i duzego becikowego
to chyba oznacza koniec z hentai
ale co tam - gratulacje
Ktoby się spodziewał... Wszystkiego naj dla Yanga i jego wybranki[okej]
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Yang wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.[okej][okej][okej]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna