Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Jak może ktoś już zauważył, na stronie głównej boks z Google AdSense został zamieniony (przynajmniej na ten miesiąc) reklamą sklepu z gadżetami anime/manga.
Pieniądze z tej reklamy pokryją ~50% kosztów utrzymania serwera na jeden miesiąc.
Animesub.info nie jest w żaden inny sposób powiązane z ww. sklepem :-)
Imperare sibi maximum est imperium
A ile za serwa płacicie?
115zł/m
Nie będę zakładał nowego tematu, więc zapytam tu. Od jakichś dwóch dni po kliknięciu na sekcję komentarzy lub na jakiś link z forum wywala mi okienko z reklamą itp. Czyżby coś się zmieniło na ANSI, bo na innych stronach nie mam tego typu problemu? Używam Chrome bez adblocka i innych tego typu narzędzi.
Nie będę zakładał nowego tematu, więc zapytam tu. Od jakichś dwóch dni po kliknięciu na sekcję komentarzy lub na jakiś link z forum wywala mi okienko z reklamą itp. Czyżby coś się zmieniło na ANSI, bo na innych stronach nie mam tego typu problemu? Używam Chrome bez adblocka i innych tego typu narzędzi.
U mnie nic takiego nie ma (Chrome). Możliwe, że masz sprytnego adware'a.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-06-01 10:24:38)
Również Chrome (na zmianę z Operą i Firefoxem) z Adblockiem wyłączonym w domenie ANSI - okienek brak.
Vincent_Law napisał:Nie będę zakładał nowego tematu, więc zapytam tu. Od jakichś dwóch dni po kliknięciu na sekcję komentarzy lub na jakiś link z forum wywala mi okienko z reklamą itp. Czyżby coś się zmieniło na ANSI, bo na innych stronach nie mam tego typu problemu? Używam Chrome bez adblocka i innych tego typu narzędzi.
U mnie nic takiego nie ma (Chrome). Możliwe, że masz sprytnego adware'a.
+1 Tyle że u mnie na Operze.
Mi nic nie wyskakuje przy kliknięciach na linki, ale zauważyłem, że pojawia mi się jakaś reklama na stronie głównej - ale tylko na Chrome - na FF i Operze jej nie ma ;>
ps.
Wiecie co się dzieje/co robi Kane? Pisałem do niego, ale od 3 dni się nie odzywa ;<
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2013-06-01 14:12:42)
Wiecie co się dzieje/co robi Kane? Pisałem do niego, ale od 3 dni się nie odzywa ;<
Maila wyślij.
Coś mi się wydaje, że ramka nie ma żadnego związku z ANSI, tylko załapaliście się do testowania jednego z eksperymentalnych ficzerów Google'a.
FF i wyłączony adblock mnie też nic nie pokazuje. Ramki żadnej nie dodawaliśmy, pewnie macie jakiegoś syfa, jak chłopaki napisali. Ba, nawet reklamy po prawej już nie ma
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
U mnie też cisza. Na PC mam FF, a na tablecie Chrome. Nic mi nie pokazują.
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Potwierdzam. Nic się nie pojawia. (Firefox i Chrome)
http://myanimelist.net/animelist/usui78 - moja lista anime ^ ^
Chrome + adblock. Nic dziwnego się nie pojawia.
tymek88 napisał:Wiecie co się dzieje/co robi Kane? Pisałem do niego, ale od 3 dni się nie odzywa ;<
Maila wyślij.
No właśnie... To byłby nawet odpowiedni temat, bo chciałem zrobić reklame forum na ansi i rozmawiałem o tym z Kane - ostatnio napisal do mnie 29go i powiedzial, ze banner zacznie byc wyswietlany 30 maja po południu. Wyslałem banner oraz kredyty ;d ale od 30 maja kontakt z Kane sie urwal i sie nie odzywa - dlatego pytalem, czy ktos wie, czy Kane jest zajety, ma jakas awarie neta, czy cos ;p
A probowalem sie z nim skontaktowac chyba na wszystkie sposoby: pw, gg, mail... Wieczorem sprobuje jeszcze telepatycznie ;d
Kane właśnie przepija Twoje kredyty, spróbuj później...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Kane właśnie przepija Twoje kredyty, spróbuj później...
Tak dlugo? Az tak duzo ich tam nie bylo ;p
Ale na skrzynkę browca wystarczyło
Wytrzeźwiałem już i zabieram się do roboty
Strony 1