Nie jesteś zalogowany.
Ja tam dobrze się bawię, czytając posty Paskuda ;d
Ja tam dobrze się bawię, czytając posty Paskuda ;d
Ja się ogólnie dobrze bawię na Waszym forum A w szczególności w tym temacie. Czasami naprawdę ładne kwiatki tu macie
Nie oglądam onlajn!
Bo choć jedno nad nami niebo, każdy co innego widzi w nim.
I z tylu chmur ponad głową czarną Ty, a ja różową wybrałbym. ♫♪
Edit. Tak więc nie wciskajcie, że wam o bezprawne wykorzystanie subów chodzi, chcecie po prostu na siłę odżywić forum ansi.
You made my day
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2013-06-03 16:17:50)
ara ara...
Ci co mówią coś, że jednostronna dyskusja. Jaka to ma być dyskusja, gdzie głównymi argumentami onlajnowców są:
- Wy też kradniecie.
- Znalazłem w necie, więc mogę robić co chcę.
Potem pojawia się troll, co myśli, że jak napiszę parę pierdół, to go na siudenie poklepią po pleckach, no i rzuci na niego wzrok boga siudena.
W ogóle temat nie jest o "Znajdźmy wspólny język wśród zwierząt", tylko co zrobić, by onlajny przestały żerować na pracy tłumaczy.
Ci co mówią coś, że jednostronna dyskusja. Jaka to ma być dyskusja, gdzie głównymi argumentami onlajnowców są:
- Wy też kradniecie.
- Znalazłem w necie, więc mogę robić co chcę.Potem pojawia się troll, co myśli, że jak napiszę parę pierdół, to go na siudenie poklepią po pleckach, no i rzuci na niego wzrok boga siudena.
W ogóle temat nie jest o "Znajdźmy wspólny język wśród zwierząt", tylko co zrobić, by onlajny przestały żerować na pracy tłumaczy.
Ja oglądam online i sciągam torrenty i oba sposoby lubie i urzywam, Czytając ten temat napotkałem sie o wile więcej argumentów niż co napisałeś! (ale te argumenty to napisałeś to żadne argumenty!)
kishida napisał:Ci co mówią coś, że jednostronna dyskusja. Jaka to ma być dyskusja, gdzie głównymi argumentami onlajnowców są:
- Wy też kradniecie.
- Znalazłem w necie, więc mogę robić co chcę.Potem pojawia się troll, co myśli, że jak napiszę parę pierdół, to go na siudenie poklepią po pleckach, no i rzuci na niego wzrok boga siudena.
W ogóle temat nie jest o "Znajdźmy wspólny język wśród zwierząt", tylko co zrobić, by onlajny przestały żerować na pracy tłumaczy.Ja oglądam online i sciągam torrenty i oba sposoby lubie i urzywam, Czytając ten temat napotkałem sie o wile więcej argumentów niż co napisałeś! (ale te argumenty to napisałeś to żadne argumenty!)
Musicie schować się w schronie i wyjść, gdy już opadnie atomowy pył.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
To może zróbcie inaczej ! pobierajcie opłaty za paczkę napisów! Wtedy byście wiedzieli ,że anime online nie korzysta z waszych napisów jak juz by korzystali to byście byli zadowoleni bo otrzymaliście swoją nagrode za cieżko prace .Jedno małe pytanko czemu angielskie czy amerykańscy fani nie mają takiego problemu ! W necie można znaleźć pełno stron online i nikt z tłumaczy na to nie narzeka! Tylko Polacy mają problem:P
To może zróbcie inaczej ! pobierajcie opłaty za paczkę napisów! Wtedy byście wiedzieli ,że anime online nie korzysta z waszych napisów jak juz by korzystali to byście byli zadowoleni bo otrzymaliście swoją nagrode za cieżko prace .Jedno małe pytanko czemu angielskie czy amerykańscy fani nie mają takiego problemu ! W necie można znaleźć pełno stron online i nikt z tłumaczy na to nie narzeka! Tylko Polacy mają problem:P
Możesz poprawnie stosować znaki interpunkcyjne?
Hyuga napisał:To może zróbcie inaczej ! pobierajcie opłaty za paczkę napisów! Wtedy byście wiedzieli ,że anime online nie korzysta z waszych napisów jak juz by korzystali to byście byli zadowoleni bo otrzymaliście swoją nagrode za cieżko prace .Jedno małe pytanko czemu angielskie czy amerykańscy fani nie mają takiego problemu ! W necie można znaleźć pełno stron online i nikt z tłumaczy na to nie narzeka! Tylko Polacy mają problem:P
Możesz poprawnie stosować znaki interpunkcyjne?
Czasem sie zdarza jak masz sporo do napisania i patrzysz tylko na klawiaturę
W necie można znaleźć pełno stron online i nikt z tłumaczy na to nie narzeka!
Skąd to przekonanie?
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Hyuga napisał:W necie można znaleźć pełno stron online i nikt z tłumaczy na to nie narzeka!
Skąd to przekonanie?
Ponieważ większość ze angielskich stron sami tłumacze wydają Hardy i wrzucają na własną stronę online. Tak jak to wcześniej sobie zażartowałem zróbcie Ansi online problem zniknie i zawsze można by było jakiś abonamencik zastosować lepsza jakość i tłumacze by coś tam zarabiali i napisy były na bieżąco. Każdy by był zadowolony . Mimo że czasem oglądam online nie podoba mi się to ,że jak wielu z was twierdzi napisy są wystawiane bez zgody autorów tak nie powinno być!
SoheiMajin napisał:Hyuga napisał:W necie można znaleźć pełno stron online i nikt z tłumaczy na to nie narzeka!
Skąd to przekonanie?
Ponieważ większość ze angielskich stron sami tłumacze wydają Hardy i wrzucają na własną stronę online. Tak jak to wcześniej sobie zażartowałem zróbcie Ansi online problem zniknie i zawsze można by było jakiś abonamencik zastosować lepsza jakość i tłumacze by coś tam zarabiali i napisy były na bieżąco. Każdy by był zadowolony . Mimo że czasem oglądam online nie podoba mi się to ,że jak wielu z was twierdzi napisy są wystawiane bez zgody autorów tak nie powinno być!
Odnośnie wydawania hardów się zgodzę, ale nie przypominam sobie, żeby którakolwiek z grup sama wrzucała swoje suby na onliny.
to jest paranoja. Wrzucaja odcinki online do użytku ludzi (co wynika z ich zamieszczenia na publicznym i ogólnodostępnym serwisie) i mają problem z tym, że okradaja ich inne strony . ??? To ja już nie wiem, wrzucaja te odcinki bezinteresownie, czy nie?
to jest paranoja. Wrzucaja odcinki online do użytku ludzi (co wynika z ich zamieszczenia na publicznym i ogólnodostępnym serwisie) i mają problem z tym, że okradaja ich inne strony . ??? To ja już nie wiem, wrzucaja te odcinki bezinteresownie, czy nie?
Kolejny leci w stronę tego pana! Gratuluję wbijania się w temat bez uprzedniego zaznajomienia z nim.
Kalasz nick Locutusa. Precz stąd.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-06-03 18:23:00)
Locutus102 napisał:to jest paranoja. Wrzucaja odcinki online do użytku ludzi (co wynika z ich zamieszczenia na publicznym i ogólnodostępnym serwisie) i mają problem z tym, że okradaja ich inne strony . ??? To ja już nie wiem, wrzucaja te odcinki bezinteresownie, czy nie?
Kolejny leci w stronę tego pana! Gratuluję wbijania się w temat bez uprzedniego zaznajomienia z nim.
Kalasz nick Locutusa. Precz stąd.
Kolejny leci w stronę tego pana! Gratuluję wypowiedzi z jakże rozwiniętą argumentacją.
marek2fgc napisał:Locutus102 napisał:to jest paranoja. Wrzucaja odcinki online do użytku ludzi (co wynika z ich zamieszczenia na publicznym i ogólnodostępnym serwisie) i mają problem z tym, że okradaja ich inne strony . ??? To ja już nie wiem, wrzucaja te odcinki bezinteresownie, czy nie?
Kalasz nick Locutusa. Precz stąd.Kolejny leci w stronę tego pana! Gratuluję wypowiedzi z jakże rozwiniętą argumentacją.
Bo argumentację masz na wszystkich 139 stronach tego tematu.
Mówiłem, niech ktoś poświeci się, by zrobić FAQ, inaczej pojawia się offtop i walki słowne.
No dobra, offtop tutaj to chleb powszedni.
Może jak zmienimy nazwę tematu na "Precz ze złodziejami z anime on-line", to sytuacja się trochę poprawi?
Ktoś nieogarnięty i nielubiący czytać może pomyśleć, że chodzi nam tylko o to, że ktoś wrzuca odcinki na olajny.
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Jacy wyście są optymiści...
Ty dulowaty userze!