Nie jesteś zalogowany.
Na stronie KA jest wciąż aktywny.
Na stronie KA jest wciąż aktywny.
A potem się dziwicie naszym reakcjom.
Totalna inwigilacja.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
To było raczej nawiązanie do:
Olek od 14 października 0 aktywności
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Dość dużo czasu minęło od ostatniego hardka i coś mi się wydaje, że czeka nas kolejna świąteczna paczka
Haha, zgadza się. Zastanawiam się tylko, czy by najpierw nie poprawić tych pierwszych hardków i dodać do nich korektę Wojcireja.
Skupiasz się na hardach i starych odcinkach, a napisy do najnowszych stoją
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Na razie więcej korekt stoi niż napisów do najnowszych. xD Dzisiaj chyba wreszcie wrzucę kolejne napisy, tj. 59.
Dzięki za info, już ciągne z irca i czekam niecierpliwie.
Już dawno po świętach, a paczka nadal nie dotarła. Wygląda na to, że zaginęła gdzieś na poczcie.
Skoro masz w planach poprawkę już wydanych hardsubów, a z samymi napisami masz nieco zaległości,
to chyba lepiej będzie skorzystać z kombinacji "raw+sub".
Tak długa przerwa między wydaniami nie wpływa za dobrze na odbiór anime.
Na razie nadrabiam wrzucanie korekt od Wojcireja, plus, jak sam zauważyłeś, wciąż jestem do tyłu z bieżącymi epkami. Póki co hardki muszą poczekać, ale na nie też przyjdzie pora.
Informacja dla tych, co jeszcze czekają na moje napisy. Przez najbliższy miesiąc nie liczcie na kolejne suby. Być może pod koniec maja, jak przetłumaczę kilka odcinków, wrzucę całą sagę Greed Island od razu albo w partach po połowie. Myślę, że tak będzie wygodniej oglądać po dłuższej przerwie.
3mam cię za słowo i czekam niecierpliwie xD
3mam cię za słowo i czekam niecierpliwie xD
+1 <ale myślę, że znacznie więcej osób czeka na napisy>
I jak wygląda sytuacja?
Trochę się wszystko poprzesuwało, ale tłumaczę już kolejne napisy. Przy okazji poprawiania poprzednich odcinków zmieniłem Nen na Wolę. W końcu resztę technik tłumaczyłem, to dlaczego by nie i tę? Gdybyście chcieli wiedzieć więcej, zapraszam do odcinków o naucie Woli.
Czyli nieciekawie. Akurat sytuacja zmusiła mnie do zmiany lokalu, do brata, a słyszę z innego pokoju że on jest już dalej z HxH, ponieważ jakieś onlajny robią dla siebie, a nie mam zamiaru psuć sobie tej serii, a jakość 720p musi być.
Z tym nenem też nieciekawie. Dezorientacja, w końcu już w krew weszło, jak dla mnie nie jest to zmiana na lepsze.
Mam nadzieje, że do wakacji się doczekam jakichś subów...
A jeżeli nie, to...?
...
@tazek A może człowiek jest zajęty ? Może pracuje, a może studiuje ? Jak studiuje to jest teraz czas sesji i ostra nauka. Napisy wyjdą, trzeba się uzbroić w cierpliwość. W końcu napisał, że wyjdą prawda ?