Nie jesteś zalogowany.
Planujesz coś w lato brać?
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Na lato nie planuję niczego brać (oprócz drugiego sezonu Teekyuu, ale to trzyminutowa pierdółka, więc się nie liczy). Po zakończeniu Muromi będę sobie na spokojnie majstrował przy Igano, Fancy Lali i kilku innych starszych tytułach. Można powiedzieć, że po tym sezonie będę tłumaczył tylko to, co zostanie obejrzane przez góra 5 osób.
Ostatnio edytowany przez Camizi (2013-06-05 19:36:33)
Można powiedzieć, że po tym sezonie będę tłumaczył tylko to, co zostanie obejrzane przez góra 5 osób.
Które będzie ci bardziej wdzięczne za twą pracę jak 500 z jakiegoś gówna on-going.
Można powiedzieć, że po tym sezonie będę tłumaczył tylko to, co zostanie obejrzane przez góra 5 osób.
Które będzie ci bardziej wdzięczne za twą pracę jak 500 z jakiegoś gówna on-going.
+1
"Tutaj Kamiyan3991 coś bełkotał, ale zostało to ukryte z troski o Twoje zdrowie" - Klik
Ciekawe, co nie? 500+ ściągnięć i zero normalnych komentarzy, tylko lizanie dupy w stylu "BDB, dzieki za napisy". Bierz się za stare serie, a ta garstka będzie ci bardziej wdzieczna niż jakaś hołota. A tymczasem przenoszę moję duszę utęsknioną do Fancy Lali.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-06-05 19:58:55)
Widzę coraz więcej tłumaczy podąża kierunkiem obranym Maszynistów.
"przez"
Za sianie takich herezji nie dam ci więcej żadnego suba.
Za starocie brał się ktoś inny już dawno i bierze nadal. I nie o mnie mowa.
Hunter Killer napisał:Widzę coraz więcej tłumaczy podąża kierunkiem obranym Maszynistów.
"przez"
Dawno i nieprawda.
Nie bierz tak wszystkiego na serio.
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2013-06-05 21:26:30)
Hunter Killer napisał:Widzę coraz więcej tłumaczy podąża kierunkiem obranym Maszynistów.
"przez"
Tak, to ja, dziękuję za pamięć
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Ciekawe, co nie? 500+ ściągnięć i zero normalnych komentarzy, tylko lizanie dupy w stylu "BDB, dzieki za napisy". Bierz się za stare serie, a ta garstka będzie ci bardziej wdzieczna niż jakaś hołota. A tymczasem przenoszę moję duszę utęsknioną do Fancy Lali.
Ale mi się syrenka z tego sezonu podoba, jak i inne serie, i jakoś nie czuję się na usera "BD, thx".
Ale mi się syrenka z tego sezonu podoba, jak i inne serie, i jakoś nie czuję się na usera "BD, thx".
Niesnaski
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.