Nie jesteś zalogowany.
coellus napisał:Zuvvo napisał:A o czym to ja niby pisałem parę postów wyżej?
Wszystkim ban za nieczytanie tematu!
Proponuję zacząć od paskudaI o ciebie przy okazji również zahaczyć? Jak wszystkim to wszystkim.
Poza tym ja akurat przewałkowałem wszystko z tego tematu - dlatego np. pomyliłem Sledziu_w "płaczemy" z "skaczemy" -> nadrabiałem jak już wspomniałem wcześniej strony od 105 do 128.
paskud, ja wiem, że ty błyskotliwy nie jesteś, ale skup się.
Ty dulowaty userze!
paskud napisał:coellus napisał:Wszystkim ban za nieczytanie tematu!
Proponuję zacząć od paskudaI o ciebie przy okazji również zahaczyć? Jak wszystkim to wszystkim.
Poza tym ja akurat przewałkowałem wszystko z tego tematu - dlatego np. pomyliłem Sledziu_w "płaczemy" z "skaczemy" -> nadrabiałem jak już wspomniałem wcześniej strony od 105 do 128.paskud, ja wiem, że ty błyskotliwy nie jesteś, ale skup się.
Nie to, że nie jestem błyskotliwy tylko czasem zarówno wy jak i wasi przeciwnicy takie brednie serwujecie, albo też takie coś odwalicie, że nawet mózg takiego geniusza jak ja wysiada i się mu myśli plączą. Wszystko jest dobre, ale w odpowiedniej ilości - "co za dużo to nie zdrowo".
coellus napisał:paskud napisał:I o ciebie przy okazji również zahaczyć? Jak wszystkim to wszystkim.
Poza tym ja akurat przewałkowałem wszystko z tego tematu - dlatego np. pomyliłem Sledziu_w "płaczemy" z "skaczemy" -> nadrabiałem jak już wspomniałem wcześniej strony od 105 do 128.paskud, ja wiem, że ty błyskotliwy nie jesteś, ale skup się.
Nie to, że nie jestem błyskotliwy tylko czasem zarówno wy jak i wasi przeciwnicy takie brednie serwujecie, albo też takie coś odwalicie, że nawet mózg takiego geniusza jak ja wysiada i się mu myśli plączą. Wszystko jest dobre, ale w odpowiedniej ilości - "co za dużo to nie zdrowo".
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-06-04 07:14:09)
@up a mnie banować chcieli za krótkie, jednosłowne posty! :<
Nie oglądam onlajn!
Bo choć jedno nad nami niebo, każdy co innego widzi w nim.
I z tylu chmur ponad głową czarną Ty, a ja różową wybrałbym. ♫♪
Każda okazja do bana jest dobra.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Wojna przeciw Anime Online chyba nigdy się nie skończy ?
ファンのファンのために
Wojna przeciw Anime Online chyba nigdy się nie skończy ?
Walne dwa cytaty:
"Najszybszy sposób na zakończenie wojny to ją przegrać".
I dla onlajnów :
"Ten, kto zaczyna wojnę, powinien ją przegrać".
Czolgi napisał:Wojna przeciw Anime Online chyba nigdy się nie skończy ?
Walne dwa cytaty:
"Najszybszy sposób na zakończenie wojny to ją przegrać".
I dla onlajnów :
"Ten, kto zaczyna wojnę, powinien ją przegrać".
Czyli na dobrą sprawę życzysz tłumaczą aby ją przegrali - bo większość (ale nie wszyscy) online ma w 4 literach zdanie innych i to czy ktoś się sprzeciwia braniu napisów bez pytania czy też nie. Natomiast to tłumacze zaczęli się na takie postępowanie burzyć, podnosić głosy, że coś jest nie tak, robić zabezpieczenia w napisach (zamulające odtwarzania) i rozdawać swoje dzieła jedynie wybrańcom w postaci hardów wraz z obraźliwymi hasłami w kierunku serwisów online (+ usuwać same napisy z ansi). Tak więc to Tłumacze z ansi zaczęli tą wojnę, nie onlajnowcy.
ps. Wydało się, jednak jesteś swój chłop - również jesteś za anime online.
[Edit.]
ps2. Ale żeby tak otwarcie mówić na tym forum co się o tym burzeniu tłumaczy myśli i czego im się życzy... To cię podziwiam za to Kishida.
Ostatnio edytowany przez paskud (2013-06-06 15:15:26)
Paskud, właśnie, to Polacy zaczęli wojnę z Niemcami w XX wieku, bo się oburzyli, że sąsiad wkracza mu na jego ziemie, chamy jedne
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
paskud, trolling czy głupota? Na trolling to coś długi ten tekst
Ej, no chyba nikt nie bierze go tu na poważnie.
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Paskud to niewyczerpane źródło rozrywki :-)
Tak, lubię pić do wydarzeń historycznych
E tam, bez okazji można.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ale dzisiaj jest rocznica bardzo ważnego wydarzenia historycznego!
Wszak 6 czerwca 1973 Polska pokonała Anglię 2:0 na Stadionie Śląskim w Chorzowie!
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
A jutro opijemy smutki.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Paskud, właśnie, to Polacy zaczęli wojnę z Niemcami w XX wieku, bo się oburzyli, że sąsiad wkracza mu na jego ziemie, chamy jedne
Pokaż spoilerTak, lubię pić do wydarzeń historycznych
Sugerujesz, że tłumacze to ci, co nie chcieli autostrady do Gdańska?
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Jeśli ktoś tu czegoś nie chce, to są to właśnie tłumacze ;p
Ty dulowaty userze!
"Nie chcem, ale muszem"?
Lech Wałęsa.
Nie oglądam onlajn!
Bo choć jedno nad nami niebo, każdy co innego widzi w nim.
I z tylu chmur ponad głową czarną Ty, a ja różową wybrałbym. ♫♪
Obrazek z nyanyan.mangowe.pl
http://nyanyan.pl/obrazek.php?152275
Komentarze rozjebują xDD
Shinden nie udostępnia niczego jako własności. Jest powiedziane: "Upload dla anime-shinden.info". I upload jest dla nich, bo to oni scalili i wrzucili. Nie usuwają informacji o autorach napisów, na stronie anime zawsze jest napisane kto je wykonał, w porównaniu do innych stron ta jest chyba najbardziej przyjazna tłumaczom ''