Nie jesteś zalogowany.
Chyba nie ma Slayers Excellent. Oin tłumaczył, więc chciałem sobie stargać.
Jak jeszcze gdzieś mam, to wrzucę.
Na storage chyba jest wszystko.
Na storage niestety wszystkiego nie ma
Berserk; Brave Story; Dead Leaves; Amon Saga; Osamu Tezuka - Syrena; Kanon; Front Innocent; Kite; Necromancer; Shinigami na Ballad
Drugie tyle tytułów których nie chciało mi się wymieniać bo zajmują mniej niż 200MB
BTW Prośba o seed do torków
kissXsis 3-5 61,4%
Super Street Fighter 4 0%
Yumekui Merry 1080p pierwsze 5odc mam z ddl
Jak zwolnię miejsce na HDD, to wrzucę Merry na storage.
Kanon jest cały czas dostępny. Linki są w bazie f.pl i na stronie AG, nie ma potrzeby dublować.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dla wszystkich, którzy czekali. Całość Merry z BD wrzucona na storage KSu.
Jeszcze tylko bonusy i mogę seedować
//edit
Jednak nie mogę, 8 i 10 się różnią od tych w torku. W każdym bądź razie, dzięki za wrzutę.
Różnią...? Może coś się zwaliło przy uploadzie.
Pliki mają zamienione CRC na torku. Plik ósmy jest podpisany CRC z dzisiątego i odwrotnie. Nawet anidb pokazuje że coś jest nie bangla.
Na serwie są już dobrze nazwane.
A, to. No, nie wiem, jak to się tak porobiło. ;p
Tak btw, jak ktoś zajrzy na bloga KS, znajdzie kilka ciekawych, krótkich anime.
Od ostatniego newsa o relkach minęło trochę czasu (może głównie dlatego, że sam nie zaglądam na stronę i nie wiem, co tam Logan wydaje), więc oto, co zostało zsubowane po Honey Tokyo.
Bosporus Kaikyou Tunnel
Cat Shit One: The Animated Series
Guilty Crown: Lost Christmas – An Episode of Port Town
Deadman Wonderland OAD
Chiisana Oji-san 3-8
Seikon no Qwaser: Jotei no Shouzou
Osamu Tezuka – Push
Robin and his 100 friends
Zettai Junpaku: Mahou Shoujo
Rayca
PES: Peace Eco Smile
Wszystkie linki w odpowiednich newsach na blogu.
Myśleliście że Kami Squad coś wydało? Skądże znowu. Informuję tylko, że na prośbę kilku osób zostały wrzucone następujące subki:
- Byousoku 5 Centimeter + Music Video (BD 1080p)
- Kite Liberator
- Plastic Little
- Shuffle! Memories OVA
- Slayers Excellent
- Slayers Premuim
- Tales of Phantasia
- Baoh
Wszystkie subki pobierzecie stąd.
Ostatnio edytowany przez Merry_Nightmare (2013-03-22 10:23:46)
Tak, tak, wiemy że nie mogliście doczekać się kolejnego relka KS
A zatem w zastępstwie ekipy KS, która z różnych przyczyn zrobiła sobie wolne, informuję o ich najnowszym relku:
Macademi Wasshoi 04
GG: 1677958
Mógłby ktoś może za uploadować Berserka? na storage nie ma lub jestem ślepy..
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Zdaje się, jeśli dobrze pamiętam, to ten relek to masakra jest. Pod każdym względem. Przecież bd wyszło, lepiej pobrać i obejrzeć z subami z ansi.
Tylko synchro zrobić nie umiem do formatu TMPlayer przerabiałem na ass i rożne dziwne cyrki z timingiem
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Berserk [Kami Squad]
https://mega.co.nz/#F!GAtDSZBY!PD6vnXp5slkA7TD1EDWWwQ
Mniej niż 100 MB?
Ty dulowaty userze!
Tylko synchro zrobić nie umiem do formatu TMPlayer przerabiałem na ass i rożne dziwne cyrki z timingiem
No wiesz, chcesz oglądać gównianą wersję, twoja sprawa. Wiedz tylko, że jest alternatywa.
Z tego co widzę, to przynajmniej do połowy serii są dosyć nowe napisy w ass, więc przynajmniej z nimi warto sobie zobaczyć bd-ripa
Ten hardek KS'u jest naprawdę stary i można się tam spodziewać różnych kwiatków, bo to było, zanim Mare zaczęła robić im korektę do większości tłumaczeń. Możesz uważać się za ostrzeżonego
Swego czasu Logan planował wypuszczenie poprawionej wersji zrobionej na dvd-ripach r2j, które z trudem stargałem z share, ale chyba nic z tego nie wynikło...
Ostatnio edytowany przez ill (2013-06-07 16:36:47)
GG: 1677958