Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Nie ma z kim ani o czym dyskutować, ale dla porządku wspomnę, że szósty odcinek nie był w niczym lepszy od poprzednich (chyba że liczyć do tego brak piosenki). Ciągle się zastanawiam - Sunrise puszcza takiego trolla czy to naprawdę nieudolność...
Ja też oglądam bajkę. Po siódmym odcinku zastanawiam się, czy czasem drugi sezon (który ma wyjść w październiku tego roku) nie będzie się dział 200 lat po pierwszym. Ogólnie seria jest tak durna i nieprzewidywalna, że aż śmieszna. Komedia przednia. Ogólnie seria w pewnym sensie przypomina mi Girls und Panzer, tzn. nie jest to seria komediowa, ale przez swoją absurdalność śmieszy dużo bardziej niż niejedna bajka, która ową komedią w założeniu twórców jest.
Bajka klasy Z spod skrzydeł studia A+ ? Why not... A wieść o podziale na dwa odseparowane czasowo sezony nawet mnie ucieszyła. Nie wiem, czy wytrzymałbym tak ciurkiem przez 24-26 ep...
Mnie w tej serii podoba się tylko opening [niebo w uszach ], fabuła - dno i dupy nie umywa. A tyle sobie obiecywałem po tej serii-_-
Ostatnio edytowany przez max-kun (2013-05-27 21:44:49)
Widzisz, przed sezonem w różnych zestawieniach ludzie narzekali, że Japońce robią same mecha-serie. A tu się okazało, że żadna z nich do oglądania na poważnie się nie nadaje. Aż mnie korci, żeby sprawdzić, jak w gatunku "komedia" prezentuje się Majestic Prince...
Jestem na bieżąco z MC i powiem że jest gorzej od Liberatora [czyli dno dna ]
Odcenzurowana pewna scena:
A gdzie naczynia krwionośne, rozerwane mięśnie i odstające kości?
2/10
Odcenzurowana - teraz nie ma plamy tylko zarysy?
Plamy?
To i tak bez znaczenia, mają jeszcze parę robotów, wsadzą ją do jakiegoś i ożyje jako nieśmiertelny wampir.
Plamy?
Dlatego się pytam, bo nie oglądam.
Patrzcie co przeciekło do sieci:
Patrzcie co przeciekło do sieci:
Pokaż spoiler prawdopodobny spoiler 10 odcinka
Panie, przecież Kira-kun w Seedzie też zamoczył. Wyzwoliciel nie może być gorszy.
Czyli idąc dalej tym torem, to gość w masce za jakieś 200 lat wysadzi tę laskę w powietrze?
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Czyli idąc dalej tym torem, to gość w masce za jakieś 200 lat wysadzi tę laskę w powietrze?
Nie, książę komandor załatwi tą drugą, której koszulka ssie jak Shinden, chyba że to jej przypadnie pilotaż żółtego robocika.
Przypadnie, przypadnie. Chyba każdemu przypadnie, oprócz angstujących chłopców z pukawkami i Loli-Elfa. Tyle tych robotów tam maja...
Ostatnio edytowany przez Ariakis (2013-06-07 00:48:20)
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Po wczorajszym odcinku już wiadomo kto pilotuje piątkę oraz trójkę - więc do obsadzenia została tylko szóstka .
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-06-07 06:37:58)
Kolejny przeciek, tym razem z odcinka 11:
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna