Nie jesteś zalogowany.
Patrząc na falę nasypu trollów i ich temacików byłbym za tym aby na tydzień zamknąć rejestrację. Szkoda czasu moderatorów by usuwali posty i banowali ich.
Patrząc na falę nasypu trollów i ich temacików byłbym za tym aby na tydzień zamknąć rejestrację. Szkoda czasu moderatorów by usuwali posty i banowali ich.
Podpisuje się pod tym. Szkoda tylko czasu i energii na użeranie się z tymi trolami
i co wam to da? za tydzień znowu się zacznie, jedynie tydzień spokoju i zniechęcenie nowych użytkowników, którzy nie rejestrują się, aby trolować.
Będzie tydzień spokoju, a do tego czasu coś się wykombinuje.
Rejestracja za smsa!
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
qwig napisał:Rejestracja za smsa!
Za napisy.
Za oborą jeszcze może
Nie oglądam onlajn!
Bo choć jedno nad nami niebo, każdy co innego widzi w nim.
I z tylu chmur ponad głową czarną Ty, a ja różową wybrałbym. ♫♪
Hunter Killer napisał:qwig napisał:Rejestracja za smsa!
Za napisy.
Za oborą jeszcze może
Na hale, paść się, ofco!
Rejestracja za smsa!
Za telefoniczną rozmowę z moderatorem!
Za piwo?
qwig napisał:Rejestracja za smsa!
Za napisy.
To by było dobre. Większość gimbazy poznałaby wreszcie, że tworzenie subów, to nie 5 minutowa robota.
Be a man – the Madao way.
takie napisy musiałby zostać sprawdzone i zaakceptowane przez kogoś, już sobie wyobrażam jak dzieciaki wrzucają losowy plik, aby tylko mieć "udostępnione napisy" i móc się zarejestrować.
ale potwierdzający kod sms jest już ciekawą opcją, bo daje ogranioczone możliwości zakładania wielu kont (nie dałoby się 2 razy użyć tego samego numeru), tyle że takie coś będzie pewnie sporo kosztować
najbardziej optymalną opcją jest jednak nabór na moderatorów (jak najbardziej aktywnych tutaj), którzy mogliby od razu banować i usuwać te wypociny, co się tutaj pojawiają ostatnio.
Ostatnio edytowany przez ep!c (2013-06-11 23:23:48)
najbardziej optymalną opcją jest jednak nabór na moderatorów (jak najbardziej aktywnych tutaj), którzy mogliby od razu banować i usuwać te wypociny, co się tutaj pojawiają ostatnio.
Zgłaszam kandydaturę Urizithara.
I paskuda.
Nie oglądam onlajn!
takie napisy musiałby zostać sprawdzone i zaakceptowane przez kogoś, już sobie wyobrażam jak dzieciaki wrzucają losowy plik, aby tylko mieć "udostępnione napisy" i móc się zarejestrować.
ale potwierdzający kod sms jest już ciekawą opcją, bo daje ogranioczone możliwości zakładania wielu kont (nie dałoby się 2 razy użyć tego samego numeru)[...]
Czyli jak widzę zapożyczacie system z kreskówki - bo tam właśnie jest tak że można oglądać za darmo odcinki anime online, ale jeśli chce się mieć konto u nich, to trza wysłać sms po którego wysłaniu otrzymuje się w zwrocie numer niezbędny do rejestracji. Tutaj była by, taka sama sytuacja tylko, że z napisami i komentarzami do nich.
I jak widać, najpierw psioczycie tak na online, a następnie czerpiecie z stamtąd pomysły.
ps. Tak więc szanujcie onlajny bo gdy sił już brak na czytanie bzdur w postach nowych trolli to z pomocą przychodzą jak zwykle niezawodne onlajny
paskud, ogarnij się.
Ty dulowaty userze!
paskud, ogarnij się.
Jeden głos od coellus. Paskud prowadzi w konkursie na nowego moderatora forum.
Nie oglądam onlajn!
paskud, ogarnij się.
Nie muszę, jestem ogarnięty. A ty jak zwykle gdy brak ci argumentów, bo prawdę piszę, to rzucasz coś w stylu "ogarnij się" (zamiast zamiast przyznać, że mam rację).
Poza tym nie muszę się "ogarniać", bo jestem cały czas ogarnięty. Ale dziękuję za troskę o mnie i za twój głos na mój nick - doceniam to i obiecuję się odwdzięczyć za to w niedalekiej przyszłości.
ep!c napisał:najbardziej optymalną opcją jest jednak nabór na moderatorów (jak najbardziej aktywnych tutaj), którzy mogliby od razu banować i usuwać te wypociny, co się tutaj pojawiają ostatnio.
Zgłaszam kandydaturę Urizithara.
I paskuda.
Chciałbym tylko podkreślić, że powyższa propozycja mojej kandydatury została w pełni ze mną uzgodniona i już teraz mogę oznajmić, że zamierzam dopełnić wszelkich starań aby doprowadzić to forum do ciszy, spokoju i harmonii gdy obejmę wyżej wymienione stanowisko (i uzyskam potrzebne do jego sprawowania uprawnienia).
Ostatnio edytowany przez paskud (2013-06-12 00:18:59)
Kenshiro zbawcą ANSI
Nie no, ofca, serio, powinno ci być przykro i smutno za kolegę, bo nieco się błaźni, a nie nabijać się z niego jeszcze bardziej.
A skąd masz tą informację że on jest moim kolegą? Jest nim równie mocno jak np. ty.
Ale owszem lubię go bardziej bo ma więcej dystansu do siebie, poczucia humoru i oleju w głowie.
Ostatnio edytowany przez paskud (2013-06-12 00:36:06)
coellus napisał:paskud, ogarnij się.
Nie muszę, jestem ogarnięty. A ty jak zwykle gdy brak ci argumentów, bo prawdę piszę, to rzucasz coś w stylu "ogarnij się" (zamiast zamiast przyznać, że mam rację).
Poza tym nie muszę się "ogarniać", bo jestem cały czas ogarnięty.
Tak, ogarnięty jak kupa liści w parku późną jesienią. Zresztą podwójne "zamiast" niech będzie papierkiem lakmusowym twojego "ogarnięcia".
Nie wiem, naprawdę mam cię traktować jak debila i tłumaczyć jak krowie na rowie, że qwig sobie jaja robi, a ty to bierzesz na serio i dalej wywodzisz megakretyńskie teorie, że na fejspalm człowieka bierze?
Ogólnie to jest tak głupie, że nawet podejrzewam, że twój kolega ofca się z ciebie nawala, ale kij was wie.
Ty dulowaty userze!