Nie jesteś zalogowany.
Sławić się będziecie również całym filmem, czy na tym poprzestaniecie?
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Poprzestaną.
Romans między piętnastolatkiem i dwudziestosiedmiolatką? Lubię jak misio miód. Na film czekam. Mam nadzieję, że będą dobre pl suby.
Na pewno obejrzę, ale wątpię że okaże się lepszy niż najlepszy do tej pory (jak dla mnie) film Makoto Shinkai, którego tytuł to Hoshi o Ou Kodomo.
Poprzestaną.
Nie siać mi tutaj defetyzmu
Od czasu Kumo no Mukou robiliśmy wszystkie filmy Shinkaia, więc i ten zrobimy.
Niestety, skoro premiera jest 31 maja, to na dvd czy bd przyjdzie nam poczekać przynajmniej do końca roku.
GG: 1677958
Nieco szybciej, niż można się było spodziewać i na pohybel wszelkim defetystom
Kotonoha no Niwa - Ogród słów
Dane techniczne relka można znaleźć na f.pl.
No to jak, obstawiamy, kiedy wyląduje to -denie albo kreskóweczce?
A film z przyjemnością ściągnę, bo mam go w planach kiedyś obejrzeć.
Tylko bez donkiszoterii, proszę
Ci, którzy oglądają takie badziewnie przekodowane , to są sami sobie winni.
O ile tylko nie wywalą kredytek i loga grupy, to nie będę z tym walczył, bo szkoda na to mojego czasu i nerwów.
Nieco później dodam jeszcze na ansi same napisy.
Wielkie dzięki : ) czekałem z niecierpliwością na ten film
Jak zwykle świetna robota!: )
pozdrawiam
też chyba poczekam na napisy, bo wersja 1080p czeka już na kompie
wielkie dzięki za przetłumaczenie
@down
w sumie racja, wyciągnąłem i pasują
Ostatnio edytowany przez Marsmall (2013-06-16 12:40:06)
Nie żebym się czepiał, ale po co czekać na napisy? Przecież można je wyciągnąć, bo napisy nie są przecież wtopione A przynajmniej ja tak zrobiłem, bo na dysku już też wcześniej miałem wersje 1080p przygotowaną
Kselos to kodował, nie?
Przecież kredytki są podane
Kselos to kodował, nie?
Tak.
Jeśli ktoś ma ochotę hejtować Xella, to proponuję założyć odrębny temat, bo wszelkie wpisy tego typu będą od razu usuwane.
Proste pytanie odnośnie relka. Bardzo długo czekałem na ten film, więc wole mięć pewność, czy nikt nic nie spieprzył... Wiem, ja sam jestem aż tak zajebisty. Jak wszystko się ułoży, w następny weekend powinienem mieć trochę czasu i film obejrzeć.
Witam
mozna prosic o jakies synchro do tej wersji ?
[BDrip][fansub][The Garden of Words][kotonohanoniwa][1920x1080][x264Hi10P][3aduio][3subs]
dziekuje !
Przykro mi, ale nie mam tej wersji, wywaliłem ją jak tylko dostałem naszego ripa, więc nie mam jak do niej synchronizować.
Film mnie zmiażdżył, dosłownie.
Długo czekałem na niego, pan Shinkai znów zadziwia. Warto.