Nie jesteś zalogowany.
Poleci ktoś dobrą mangę typu incest z happy endem? Oczywiście może być po angielsku.
Wiem że to nie jest miejsce na takie poszukiwania, ale nie mogę znaleźć kompletu artbooków z Arii the Animation, Natural, Origination. Znalazłem tylko premium book vol. 3 do Origination. Ktoś ma pomysł gdzie można wyszukać komplet lub choć część z nich w dobrej jakości??
Jeśli nigdzie nie możesz znaleźć - znajdziesz na stronach chińskich. Jeśli nawet tam nie ma, Internet tego nie posiada.
Poszukuję "Suite Precure♪" chap. 13 (tylko), może być raw.
Edit: Nieaktualne.
Ostatnio edytowany przez ZlyLos (2013-06-10 19:00:44)
Ato wa wakai mono ni makaseru.
Poszukuje downloadu do manhawy under prin po polsku.
Niestety nie ma. Nataleczka22 jest jedno osobową "grupą" skanlacyjną nie posiadającą swojej strony czy forum. Swoje rozdziały udostępnia tylko na centrum-mangi. Więc trzeba by napisać do niej na PW na c-m lub pogadać z K3nsei by dał te rozdziały na manga-lib skąd można pobierać rozdziały.
Zna ktoś dobry romans gdzie postacie nie boją się seksu ale też nie jest to hentai?
Minamoto-kun Monogatari
Nozoki Ana?
Nozoki Ana już przeczytane i prawdę mówiąc było średnie.
Minamoto-kun Monogatari chyba zobaczę, pamiętam że kiedyś czytałem ale porzuciłem to po kilku chapterach.
Zna ktoś dobry romans gdzie postacie nie boją się seksu ale też nie jest to hentai?
Tu masz dość ciekawą i może lekko nietypową magnę z romansem i sexem/scenami ecchi:
(na stronie, jak klikaniesz "skanlacja Polska", to masz 7 rozdziałów w języku Polskim)
Manga jest tylko dla dorosłych ofc ;p
tymek88 tą mangę już czytałem. Nawet robiłem typesetting polskich chapterów od grupy team-black, chociaż muszę przyznać że wychodziło mi to co najwyżej znośnie.
Zobacz jeszcze Velvet Kiss
kira1984 czytałem ale to akurat praktycznie hentai.
Poleci ktoś dobrą mangę romans S-F lub fantasy? Byle akcja nie działa się w jakiejś szkole (chyba że epizodycznie) mam już dość tych klimatów.
Akira, GitS, Eden, Blame, Pluto, Alita.
Sir_Ace jeśli odpowiadałeś na mojego posta to jak wymienione przez ciebie mangi mają się do romansu? Baka Updates żadnej z wymienionych nie taguje jako romans.
EDIT:
To może zna ktoś dobry romans seinen?
Ostatnio edytowany przez Foris (2013-08-08 19:13:49)
Jeżeli ktoś nie stawia w zdaniach przecinków, przy interpretacji jego posta można tylko strzelać. Tym razem po prostu nie trafiłem...
Tak czy siak - Vagabond ?
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2013-08-08 19:40:07)
Fajnie się zapowiada, co prawda to nie tego szukałem, ale akurat 300 chapterów na trochę wystarczy. Dzięki
PS. Wybacz brak przecinków, staram się nad tym pracować, ale czasem o tym zapominam.