Nie jesteś zalogowany.
Nic tylko zapłakać i mieć nadzieje bycia w grupie "dostających linka"
Ile osób masz na liście?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ale do dupy, dziś jest mój pechowy dzień?
Cóż pozostaje mi tylko serdecznie podziękować za wspaniałą zabawę przez te 11 odcinków oraz mieć nadzieję że was to nie zrazi i nadal będziemy mogli liczyć na świetne napisy.
A -den jak zwykle pokazał swój poziom a raczej jego brak.
Dzięki za tłumaczenie do tej pory.
No to 11 odcinek wylądował na shindenie. Pozdrowienia dla skurwiela, który przekazał im linka do odcinka. Takim oto sposobem ostatnie dwa obejrzy może z 5 osób, reszta nie ma co liczyć na jakiekolwiek linki.
ani jednego odcinka jeszcze nie obejrzałem leżą i czekają na całość a tu taka czyli co mogę dropnąć serie czy jakimś cudem mam szanse znaleźć się wśród wybrańców ?
W sumie trzymam wszystkie prywatne wiadomości od osób, które dostały linki do Hataraku. Chyba sobie zrobię na tej podstawie czarną listę.
Dzięki ci Kami, nie zdążyłem poprosić o linka do odcinka 11, jestem poza podejrzeniem ,
a tego co udostępnił to bym... , ech szkoda gadać.
@down
O , jestem podejrzany , a gdzie podawał? Chociaż dla osłody, że jestem podejrzany o tajną współprace z denem, ściągnę sobie 11.
Ostatnio edytowany przez darko (2013-06-19 20:21:01)
Besamir napisał:W sumie trzymam wszystkie prywatne wiadomości od osób, które dostały linki do Hataraku. Chyba sobie zrobię na tej podstawie czarną listę.
Dzięki ci Kami, nie zdążyłem poprosić o linka do odcinka 11, jestem poza podejrzeniem ,
a tego co udostępnił to bym... , ech szkoda gadać.
Przecież nie rozdawał linków do 11. Informował tylko, jak ten link zdobyć.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-06-19 20:04:23)
Brak słów na takie zachowanie... Oby -denowskie serwery trafił szlak! Szkoda, że nie obejrzę serii do końca z waszymi napisami. Czas się angielskiego zacząć uczyć Tak czy inaczej dzięki za dotychczasowe odcinki. Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez kangorn (2013-06-19 20:15:22)
wtas napisał:Po znalezieniu winnego proponuje nabić go na bambus
Ja byłbym nawet za spaleniem go żywcem na stosie albo zamknięciem w komorze gazowej...
Takie robactwo trzeba wyplenić!!
Ja bym bardziej proponował zrobić z takim tak jak w 'Małym Nickim' zrobili z Hitlerem było by ciekawiej
Dzięki za hardki, a dopiski na temat onlajnowcow tak do nich się przyzwyczaiłem że dziwnie teraz bez tego się ogląda
I znowu ten shinden , na co niektórych nie ma rady , a tak chciałoby się obejrzeć całość z porządnymi napisami.
No cóż dziękuje za 11 epków i powodzenia w dalszym subowaniu .
Wątpię by napisanie hejta na łonlajnowca w tym temacie sprawiło, że dostaniecie link do następnego odcinka a mam wrażenie, że właśnie tak sobie co niektórzy myślą. Każdy wie czego można się spodziewać po onlajnowacach, nie ma potrzeby o tym pisać w kolejnym temacie.
Pozostaje robić ładne oczka do Besamira i liczyć na załapanie się do grona szczęśliwców. Chociaż skoro pisał o 5 osobach, to raczej wiadomo, że odcinek dostanie trollowa miedzynarodówka i nikt poza nią.
Pfff... już się cieszyłem na myśl że w piąteczek kolejny odcinek -.-
Swoją drogą @Subarashi lepiej żeby swoją negatywną energię rozładowywali właśnie w ten sposób niż walili głową w klawiaturę.
Jeśli chodzi segregację ludzi na tych fajnych* (co dostaną odcinek) i tych mniej fajnych* (co go nie dostaną), to myślę że wielu mogło by się oburzyć o bezpodstawne wykluczenie z grona szczęśliwców (chyba że masz już jakiś system segregacji). W najgorszym razie randomize(x) i jedziemy. Za serie wam nie podziękuję bo najpierw trzeba ją skończyć, później będę się wam kłaniał do stóp
E tam, nie przesadzałbym, stare chamy z ansi też powinny dostać.
ed:
Ale jedno jest pewne, wśród was (nas) jest zdrajca.
Ostatnio edytowany przez dulu (2013-06-19 20:49:56)
Ale jedno jest pewne, wśród was (nas) jest zdrajca.
Jest pewna piosenka, która idealnie to odzwierciedla... Nie wiem jakim trzeba być, by tak nadszarpnąć czyjeś zaufanie.
Jak zwykle uczciwi ludzie dostaną po dupie przez jednego debila
Ostatnio edytowany przez Witax (2013-06-19 21:06:51)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Jakoś od piątku można się zgłaszać po 12 odcinek Hataraku. Link udostępnia bodzio na #bodzio@irc.irchighway.net.
Jakoś od piątku można się zgłaszać po 12 odcinek Hataraku. Link udostępnia bodzio na #bodzio@irc.irchighway.net.
Tylko i wyłącznie przez IRCa?
http://myanimelist.net/animelist/usui78 - moja lista anime ^ ^
Yyyy, nie można emailem, bądź czymś, gdzie po prostu nie trzeba czekać aż pojawi się ktoś?