Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
wsiego dobrego na nowej drodze zycia.
no najlepszego i zeby jaknajdłużej się im żyło:D
Ależ nie uzyskuj akceptacji, tylko znajdź swoją ukochaną, która odwzajemni twoje uczucie. Jeśli to będzie tylko w jedną stronę, to może się skończyć katastrofą.
Yang dzięki za mądrości życiowe, nie wiem jak będzie z ich realizacją, ale dziękuję
PS Ona też tu zagląda i sukcesywnie zapoznaje się z waszymi wypowiedziami , więc zważajcie na słowa, albowiem niewiecie kto na was patrzy
To pewnie zapoznała się z niejedną dyskusją (czyt. kłótnią) z Twoim udziałem. Yang czy mi się tylko tak wydaje czy spoważniałeś i w ogóle jakiś inny jesteś? Miłość zmienia ludzi, a co do hentaiów, to ja ich nigdy nie ogłdam są Ale nie dyskutujmy o gustach. Yang mieszkacie już ze sobą?
Mądrości życiowe - niby nic takiego, ale pozwalają uniknąć wielu błędów. Ja się do nich stosowałem i jestem z tego powodu bardzo zadowolony.
A tych wszystkich dyskusji to teraz i mi by się nie chciało czytać. Po prostu za dużo tego wszystkiego. Wystarczy popatrzeć na długość tamtych postów. Normalnie opasłe tomiska by powstały z tego
A kwestia zakwaterowania raczej już jest naszą sprawą osobistą, chociaż jak na razie nie mamy nawet ku temu warunków.
A i jeszcze jedno. Dobry hentaiec nie jest zły .
dołączam do grona życzeniodawców, (jestem tu za krótko i niestety nie zdążyłam poznać "młodego", aLE wspaniale wiedzieć zę ludzie się kochają)
to sie nazywa wspaniala wiesc gratulacje Yang gratulacje tylko nie zapomnij malych Yang'om uswiadomic istnienia anime pozdr
gratulacje i wszytkiego naj na nowej drodze[okej]
A kwestia zakwaterowania raczej już jest naszą sprawą osobistą, chociaż jak na razie nie mamy nawet ku temu warunków.
Przepraszam, że się zapytałem Chociaż Yang masz szczęście, że Twoja luba też lubi anime, bo w innym wypadku na propozycje obejrzenia zboczonej japońskiej kreskówski, zerwała by zaręczny. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego i szczęśliwego miesiąca miodowego
Ode mnie teĹź przyjmij Ĺźyczenia udanego zwiÄ
zku.
MoĹźe kiedyĹ maĹe Yang'i bÄdÄ
moderowaÄ na jakimĹ forum anime, tak jak ty teraz .
Ĺoo matko Yang
Wszystkiego najlepszego życzę Wam na nowej drodze życia. No i dziedziaków gromady.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
No, to po zaręczynach
Pozostaje czekać na kolejne info (czyli sakramentalne TAK )
Imperare sibi maximum est imperium
Strony Poprzednia 1 2 3 4