Nie jesteś zalogowany.
No właśnie tak trochę pupa, nigdy nie "zażywałem" irca
No właśnie tak trochę pupa, nigdy nie "zażywałem" irca
Ja też jakoś zwykle starałem się omijać to, no ale jeśli to jedyny sposób i jest możliwość dostania odcinka to czas się nauczyć czegoś nowego xD
http://myanimelist.net/animelist/usui78 - moja lista anime ^ ^
Też to była dla mnie nowość, ale jakoś dałem rade
.... taaa, irc.... nie używałem i raczej nie będę. może mi ktoś wyciąć napisy z pliku i udostępnić?
@hansownik, dobry żart.
Ja osobiście nie używam IRCA, nawet nie mam pojęcia jak tam wejść a co dopiero coś ściągnąć, dlatego fajnie jakby była jakaś inna alternatywa dla IRC. Chociaż co ja tam wiem, jestem tylko mało znaczącym, szarym userem
A może kopa w dupę ci udostępnić? Albo prosisz na kanale irc o napisy i dostajesz, albo nie, i nie dostajesz. Proste.
Edycja: w zasadzie o hardka, jeśli być szczegółowym.
Ostatnio edytowany przez sebainter (2013-06-23 14:51:47)
ogarnij się. Nie używałem i nie wiem jak do cholery używać irca i co to właściwie jest.
Jak by poprostu nie można było dodać normalnie napisów...
ogarnij się. Nie używałem i nie wiem jak do cholery używać irca i co to właściwie jest.
Jak by poprostu nie można było dodać normalnie napisów...
Proszę bardzo. Nie musisz mi dziękować.
"Tutaj Kamiyan3991 coś bełkotał, ale zostało to ukryte z troski o Twoje zdrowie" - Klik
A po co instalować IRC'a? Przecież przez przeglądarke można wejść...
KLIK
@Edit
Mała zmiana
Ostatnio edytowany przez danielo1869 (2013-06-23 16:33:09)
BUTTSUBUSU!! YA HA!!
kolejny ignorant.... jetem za stary i mi się nie chce tego szukać, uczyć itd.... a wam bardzo dziękuję.... pomoc tyle niezbędna co niepotrzebna
Używanie IRC jest bardzo proste. Aż tak bardzo szkoda wam tych 30 minut by nauczyć się korzystania z tego? Wy byście chcieli zawsze wszystko mieć jak na tacy podane co za pokolenie ;/
Fajny fight.
Nie korzystam z tego, lecz widzę, że to są rozmowy w czasie rzeczywistym, tak więc wlazłem, nie było Bodzia, wyszedłem. Po prostu pytam, czy nie da rady wysłać to w czasie nie-rzeczywistym, jak emaile, pm na ANSI jak dotychczas. Przyjdziesz, zobaczysz, że ktoś napisał, odpiszesz. Nie wiem czy to sposób na lustracje po ip, lecz emaile też je zawierają.
kiedyś nie było innych komunikatorów po za mIRC'em : )
chociaż przypomnę sobie jak to jest tam posiedzieć : )
dzięki za info : )
danielo1869 napisał:A po co instalować IRC'a? Przecież przez przeglądarke można wejść...
KLIKi normalnie bez zbędnych rzeczy da się?
Tak.
BUTTSUBUSU!! YA HA!!
To i tak kropla w morzu.
kiedyś nie było innych komunikatorów po za mIRC'em : )
Nie przesadzaj, trochę ich wcześniej było.