Nie jesteś zalogowany.
Dało by rade przez zwykły download? Czekam 5 minut i nie chce się połączyć.
Ostatnio edytowany przez Kakashi_1234 (2013-06-24 12:59:09)
Dało by rade przez zwykły download? Czekam 5 minut i nie chce się połączyć.
Nie. I nie będzie. Wyłączyłem wymianę przez DHT.
Nie chcę się połączyć, bo masz źle skonfigurowany klient, firewall lub router. Ja także miałem problemy i dzięki temu odkryłem, że comodo cały czas mi blokowało połączenia na udp. Po chwili zabawy w konfigu, udało się to naprawić.
btw. 11 ep ma branie, bo już ratio 6.0 i ciągle ktoś pobiera.
No dobra, projekt oficjalnie zakończony. Przy okazji wyda się jeszcze 14 odcinek z BD. Możecie spodziewać się także reedycji na BD (oczywiście dla wąskiego, bardzo wąskiego grona).
Błagania kierować do Ciebie czy bezpośrednio do Bodzia??
Do bodzia. On tam rządzi linkami, ja tylko udaję, że coś robię.
No dobra, projekt oficjalnie zakończony. Przy okazji wyda się jeszcze 14 odcinek z BD. Możecie spodziewać się także reedycji na BD (oczywiście dla wąskiego, bardzo wąskiego grona).
Tzn. że wszystkie odc. wyszły :O?
Ostatnio edytowany przez Ma3y (2013-07-03 22:10:52)
Besamir napisał:No dobra, projekt oficjalnie zakończony. Przy okazji wyda się jeszcze 14 odcinek z BD. Możecie spodziewać się także reedycji na BD (oczywiście dla wąskiego, bardzo wąskiego grona).
Noo! Patrzy tylko!
http://www.nyaa.eu/?page=search&cats=0_ … gantia+720
I teraz pytanie! Ten tytuł jest niedoceniany czy zasługuje na swoją ocenę, a może jest zdecydowanie za wysoka (AniDB)? Porzuciłem po bodajże 3 odcinku, gdy jakaś babka zaczęła gadać, jakie to zabijanie jest złe.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-07-03 22:20:39)
Ma3y napisał:Besamir napisał:No dobra, projekt oficjalnie zakończony. Przy okazji wyda się jeszcze 14 odcinek z BD. Możecie spodziewać się także reedycji na BD (oczywiście dla wąskiego, bardzo wąskiego grona).
Noo! Patrzy tylko!
http://www.nyaa.eu/?page=search&cats=0_ … gantia+720
I teraz pytanie! Ten tytuł jest niedoceniany czy zasługuje na swoją ocenę, a może jest zdecydowanie za wysoka (AniDB)? Porzuciłem po bodajże 3 odcinku, gdy jakaś babka zaczęła gadać, jakie to zabijanie jest złe.
Nie mecz się dalej. Strasznie nudne, pod koniec parę fajnych plot twistów, ale tak to seria przeciętna.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Wszyscy oczekiwali czegoś więcej po tej serii.
Jezzzus chodziło mi o relek bodzia
Ludzie no z wami to oszaleć można! Myślałam, że seria jest już dawno porzucona, teraz wchodzę, patrzę i co widzę? Seria zakończona! Prawie się na ten widok ucieszyłam, chciałam dziękować ale na szczęście szybko się opamiętałam i sprawdziłam co to oznacza w rzeczywistości. I jak przewidziałam większości linków brak >.< Może mi ktoś wytłumaczyć czemu niektóre mogą być jawne a niektóre nie?
Może mi ktoś wytłumaczyć czemu niektóre mogą być jawne a niektóre nie?
Bo to wolny kraj.
Przepraszam bardzo, ja tu tylko sprzątam. Wszystkim rządzi bodzio ze Szczecina. xD
W jaki sposób można poprosić o jakieś linki, torrenty by sobie wydanie bodzia pobrać?
Kurde, Bodzio coś nie odpisuje od wczoraj. Żyw on czy mu się zmarło??
Sufit maluje.
Ty dulowaty userze!
Sufit maluje.
I tutaj się mylisz. Płytki w łazience zrywa.