Nie jesteś zalogowany.
Poszukuję vol. 5 i 6 BTOOOM! w BD od [ANK-Raws]. Torek na nyaa ledwo żywy.
Dzięki bardzo. Obym zdążył przed wygaśnięciem linków.
Witam szukałem trochę, jednak nie odszukałem nic na temat napisów PL do filmu "Berserk Ougon Jidaihen III: Kourin". Znalazłem już wersję ENG (angielski to moja pieta achillesowa)jednak nigdzie jeszcze nie PL czy byłby ktoś na tyle miły aby pomógł mi w tym lub poinformował mnie w jakim czasie mogą pojawić się nawet najgorszej jakości napisy do pobrania do owego filmu.
Z góry dziękuje za pomoc.
Ostatnio edytowany przez Deementor (2013-06-23 21:50:51)
Witam szukałem trochę, jednak nie odszukałem nic na temat napisów PL do filmu "Berserk Ougon Jidaihen III: Kourin". Znalazłem już wersję ENG (angielski to moja pieta achillesowa)jednak nigdzie jeszcze nie PL czy byłby ktoś na tyle miły aby pomógł mi w tym lub poinformował mnie w jakim czasie mogą pojawić się nawet najgorszej jakości napisy do pobrania do owego filmu.
Z góry dziękuje za pomoc.
1. Nie ten temat.
2. Nie ten dział.
3. Nawet gdybyś napisał w prawidłowym temacie, to i tak złamałbyś regulamin pytań o napisy.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-06-23 21:54:06)
ok sory nie było pytania
Poszukuję [Atarashii] Toradora. Były niedawno wrzucone przez kogoś na MEGA ale część linków jest nieaktywna.
Masz do tego bota czy tylko permanentne "Gdzieś to (i ciebie) mam i pomógłbym ci, ale tak mi się nie chce, że sam se poszukaj" ?
SiwyCZR napisał:Poszukuje tego cudeńka w jak najlepszej kopii. z góry thx za pomoc
To jest dział od anime, nie klipów muzycznych.
Poważnie? Dzięki stary!
Ponawiam pytanie, więc jeśli ktoś jest w stanie pomóc byłbym wdzięczny. I uprzedzając, piszę w tym temacie bo nie chcę na marne zakładać nowego tematu a, że ten kawałek jest motywem przewodnim w filmie 5cm per secon to postanowiłem napisać tutaj.
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Ponawiam pytanie, więc jeśli ktoś jest w stanie pomóc byłbym wdzięczny. I uprzedzając, piszę w tym temacie bo nie chcę na marne zakładać nowego tematu a, że ten kawałek jest motywem przewodnim w filmie 5cm per secon to postanowiłem napisać tutaj.
Jakoś inni nie mieli problemu z napisaniem tutaj:
http://animesub.info/forum/viewforum.php?id=23
Przykład:
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=257217
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-06-25 13:21:37)
Ma ktoś może angielskie napisy do filmu Gatchaman z 1978? Albo konto na asiandvdclub, żeby sprawdzić, czy takowe z angielskimi napisami się tam znajduje? Dorwałem przepiękny remaster z R2J i aż się prosi o wydanie, ale nie znam rosyjskiego ani chińskiego [tylko te napisy wyczaiłem]. Sprawdzi ktoś dla mnie ten tracker [i ewentualnie starga ISO z napisami, jeśli się takie znajdzie? ]
Ostatnio edytowany przez seba609 (2013-06-25 19:20:26)
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Ma ktoś może angielskie napisy do filmu Gatchaman z 1978? Albo konto na asiandvdclub, żeby sprawdzić, czy takowe z angielskimi napisami się tam znajduje? Dorwałem przepiękny remaster z R2J i aż się prosi o wydanie, ale nie znam rosyjskiego ani chińskiego [tylko te napisy wyczaiłem]. Sprawdzi ktoś dla mnie ten tracker [i ewentualnie starga ISO z napisami, jeśli się takie znajdzie? ]
Jest angielski fansub tej kinówki na asiandvd.
^ - dzięki, to już coś ^^ Wiem, że to graniczy z cudem, ale znajdzie się jakaś cudowna osoba, która pobierze ISO i udostępni mi te angielskie napisy? Ewentualnie zaprosi na ten tracker? Tak, dużo wymagam, ale to dla dobra staroci
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Mam 3 zaproszenia. Podaj mi maila na pw.
Poszukuje pewnego starocia. Mianowicie [Is&Iss]Kidou_Senshi_Gundam_SEED_C.E._73_Stargazer[77C553B3][PL]. Na torrencie dostępne są 2 PV, a to tylko w 50%.
Jeśli wytrzymasz do jutra (ok godz. 16) to zrobię up'a jak wrócę z pracy. Chyba że ktoś mnie uprzedzi.