Nie jesteś zalogowany.
Mimo wszystko zdałoby się mniej więcej wiedzieć, co oglądałaś. Ja jednak polecam Monstera. Głupotą się nie zrzygasz, nie ma wielkich oczu, różowych włosów etc., ale jest dobrze zrobione pod względem grafiki (proporcje ciała, kolory), czyli ludzie wyglądają jak ludzie, nie jak lalki barbie.
Ty dulowaty userze!
Brzydkie? I nikt jeszcze Kaijim i Akagim nie dowalił?! oO
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jeszcze Mouryou no Hako mi się przypomniało.
A ja poszukuje jakiegoś brutalnego anime z dużo dozą krwi i wnętrzności. Berserk i Claymore mam zaliczone.
Nie wiem jak to jest z anime, bo czytam tylko mange, ale Gantz raczej by się nadał. Chyba, że zrobili mega cenzurę, albo powycinali brutalniejsze sceny xD
Shigurui
ak-47 napisał:A ja poszukuje jakiegoś brutalnego anime z dużo dozą krwi i wnętrzności. Berserk i Claymore mam zaliczone.
Nie wiem jak to jest z anime, bo czytam tylko mange, ale Gantz raczej by się nadał. Chyba, że zrobili mega cenzurę, albo powycinali brutalniejsze sceny xD
Gantza ogladałem.
Shigurui? Dzięki sprawdzę. Można prosić o jeszcze jakieś inne propozycję?
Claymore to baja dla dzieci, a Berserk jest w 90% ocenzurowany względem mangi.
Chcąc gore sprawdź: Genocyber, Angel Cop, Devilman, Wicked City.
A jeśli szukasz dodatkowo czegoś z dobrą fabułą i postaciami, polecam Shigurui (zekranizowano niecałą połowę historii, resztę trzeba przeczytać w mandze).
Elfen Lied i może coś w stylu horroru, czyli Higurashi no naku koro ni?
http://myanimelist.net/animelist/usui78 - moja lista anime ^ ^
Serie Blood to bezmyślna fabuła i krwawa rzeź (z wyjątkiem blood+ - tam jatki było zdecydowanie mniej).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-05-28 17:26:42)
Propozycja (jeśli jeszcze nie widziałeś): Hellsing.
Psycho-Pass - ludzie wybuchają już w pierwszym odcinku, a do tego całkiem niezła orwellowska fabuła
Zdecydowanie Juubee Ninpuuchou plus film.
Poszukuję poważnego dramatu. Najbardziej rad byłbym z dramatu rodzinnego lub takiego, gdzie główną rolę odgrywa kobieta.
Chłopem w roli głównej nie pogardzę, byle nie była to jakaś ciota, ofiara życiowa itp. - protagonistka może taka być.
P.S. Nie szukam na gwałt, więc bez polecania, żeby polecić.
Mój MAL.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Poszukuję poważnego dramatu. Najbardziej rad byłbym z dramatu rodzinnego lub takiego, gdzie główną rolę odgrywa kobieta.
Chłopem w roli głównej nie pogardzę, byle nie była to jakaś ciota, ofiara życiowa itp. - protagonistka może taka być.P.S. Nie szukam na gwałt, więc bez polecania, żeby polecić.
Mój MAL.
30-sai no Hoken Taiiku // Taki żart... chociaż w pewnym sensie dramat
A do pytania sam się przyłączam, tylko że mi chodzi o dobry dramat bez innych wytycznych.
Ostatnio edytowany przez nihiho (2013-06-27 18:36:52)
Nie chce mi się wertować MALa i na wyczucie zaproponuję Kure-nai.
A do pytania sam się przyłączam, tylko że mi chodzi o dobry dramat bez innych wytycznych.
Honey and Clover. Może ten ost bardziej cię zachęci.
Ostatnio edytowany przez bigdo (2013-06-27 19:46:01)
"Tutaj Kamiyan3991 coś bełkotał, ale zostało to ukryte z troski o Twoje zdrowie" - Klik