Nie jesteś zalogowany.
nihiho napisał:A do pytania sam się przyłączam, tylko że mi chodzi o dobry dramat bez innych wytycznych.
Honey and Clover. Może ten ost bardziej cię zachęci.
Widziałem, obczaję Kure-nai. Dzięki
Kimi Ga Nozomu Eien jak dla mnie klasyka dramatu
Clannad: After Story tak samo. O tym już nie wspominając, choć widzę, że Long3r już to oglądał, ale może drugi kolega nie widział.
Ostatnio edytowany przez SiwyCZR (2013-06-27 20:11:03)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Nie chce mi się wertować MALa...
Nie chce ci się Ctrl+F wcisnąć? Przez to lenistwo niedługo cię na on-linie zobaczymy.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Jestem za leniwy, żeby chodzić po kupostronach i klikać na każdy odcinek po kolei, a ponadto zbyt drażliwy, żeby kupy oglądać
A w ogóle to chodziło mi o klikanie w zakładki
Ostatnio edytowany przez HentaiDymon (2013-06-27 21:23:47)
Z dramatu:
Fuyu no Sonata
Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
Tokyo Magnitude 8.0
Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto: Natsu no Sora
@hentajec
A, to mnie strollowałeś, sądziłem, że ci się na mojego wleźć nie chciało.
@nuito
Bóg ci w dzieciach wynagrodź.
Ostatnio edytowany przez L0NG3r (2013-06-28 14:56:43)
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Siema poszukuje anime obojętnie jakiego gatunku żeby było w moim guście, dajcie jakieś propozycje bo nie wiem za co się wziąć http://myanimelist.net/animelist/sosik102
Siema poszukuje anime obojętnie jakiego gatunku żeby było w moim guście, dajcie jakieś propozycje bo nie wiem za co się wziąć http://myanimelist.net/animelist/sosik102
Całe uniwersum Saint Seiya.
Btw. Ty nie masz gustu, bo praktycznie wszystko oceniłeś w podobnej skali (średnia 8.2 to nie jest zbyt zróżnicowana skala). I jak mamy Ci tu coś polecić?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-07-02 18:17:25)
Obczaj Seirei no Moribito, Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai, NANA,
oj można by wymieniać i wymieniać. Mało konkretów podałeś co byś chciał. Romans, jakąś akcję, przygodę, dramat?
Obczaj Seirei no Moribito, Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai, NANA,
oj można by wymieniać i wymieniać. Mało konkretów podałeś co byś chciał. Romans, jakąś akcję, przygodę, dramat?
hmm mi to obojętne i tak obejrzę wszystko co podałeś ale najbardziej z tego pasuje mi Seirei no Moribito
Ty nie masz gustu, bo praktycznie wszystko oceniłeś w podobnej skali (średnia 8.2 to nie jest zbyt zróżnicowana skala). I jak mamy Ci tu coś polecić?
Nie oceniam serii,filmów których nie obejrzałem do końca, te co są na liście w większości przypadły mi do gustu
Ostatnio edytowany przez sosik102 (2013-07-02 21:38:50)
sosik, tyś fanem shounenów.
http://myanimelist.net/anime.php?genre[0]=27&q=&tag=&sm=0&sd=0&em=0&ed=0&c[0]=a&c[1]=b&c[2]=c&o=3&w=1&show=0
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?ty … atid.5=600
Wcinasz to, co nie obejrzałeś.
Ostatnio edytowany przez L0NG3r (2013-07-02 21:37:23)
Coś w deseń Honey&Clover?
Ty dulowaty userze!
Eden of the East?
Widziałam ;<
Podobnie jak i Nanę, Usagi Drop miałam na myśli Nodame czy Bokura ga Ita, gdyby ktoś chciał polecić.
Ostatnio edytowany przez coellus (2013-07-06 23:46:42)
Ty dulowaty userze!
Coś w deseń Honey&Clover?
Paradise Kiss - pierwsza myśl
Kimi to boku
Kimi ni todoke
Usagi Drop
Natsuyuki Rendezvous
po długiej przerwie wrociłem do anime, i poszukuje na tę chwilę czegoś podobnego do Darker than black, death note lub code geass,
Zdecydowanie Valvrave the Liberator.
po długiej przerwie wrociłem do anime, i poszukuje na tę chwilę czegoś podobnego do Darker than black, death note lub code geass,
Mars of Destruction <- Nawet lepsze od tak superaśnego anime Valvrave.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-07-23 18:48:16)