Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 63 64 65
Ja także będę. I pytanie na którą godzinę i gdzie? Może o 18 pod głównym wejściem dworca PKP ? Większość chyba pociągami przyjedzie. I w sumie dość fajne miejsce tam teraz jest. I potem pomyślimy co dalej.
Ja bym tego fajnym miejscem nie nazwał, ale zależy od gustu. Które wyjście jest główne? To od ul. Andrzeja? xDDDD
18 może być. I z tego, co pamiętam, to większość jednak dojeżdżała busami (kazetka, pekaes) i one lądują na Piotra Skargi, ale może coś się zmieniło .
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
W związku z tym, że tak dużo ludzi ma być to proponuje przywrócenie głównego miejsca spotkania. Wagoniki, koło wejścia do Silesi(te obok pseudo japońskiej restauracji i przystanku tramwajowego) mogę nawet stać z kartką z napisem "ANSI"(da się tam zjeść, napić i wyruszyć w ciekawsze miejsce). Z kartką będziemy czekali między 17.30, a 18. Potem szukamy miejscówki.
(Ewentualnie proszę o zaproponowanie wcześniejszej godziny tak, żebym zdążył dojechać).
Ostatnio edytowany przez Barti (2013-04-27 01:19:22)
szkoda ze tak pozno. dlugo nie posiedze z Wami
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
jak do 15 wyrobie się z pracą to będę, jak nie dam rady to przepraszam. I zaopatrzcie się w parasole bo chyba będzie padać.
Pytanie z innej beczki. Jak długo ten zlot będzie trwał? Bo nie wiem, czy mi się opłaci tam potem wstąpić.
Edit.
Oki.
Ostatnio edytowany przez Takto ^_^ (2013-04-27 12:06:37)
szkoda ze tak pozno. dlugo nie posiedze z Wami
(Ewentualnie proszę o zaproponowanie wcześniejszej godziny tak, żebym zdążył dojechać).
Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyśmy wcześniej się spotkali.
Pytanie z innej beczki. Jak długo ten zlot będzie trwał? Bo nie wiem, czy mi się opłaci tam potem wstąpić.
Siedzimy do ostatniego chętnego.
Ostatnio edytowany przez Barti (2013-04-27 12:01:11)
To 16. pod Silesią, ok? Jak ktoś miałby się spóźnić, to nr Spamerki chyba wszyscy mają. Jak co to macie jeszcze mój: 788088194.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
To 16. pod Silesią, ok? Jak ktoś miałby się spóźnić, to nr Spamerki chyba wszyscy mają. Jak co to macie jeszcze mój: 788088194.
Ja i Sajdak też będziemy o 16. Do 16.30 będziemy czekać, albo na ławeczce obok wagonika, albo pod tym dużym bilbordem (również obok wagonika, ale czerwonego).
ja będę po 18 bo o 17,50 wjade na dworzec i zanim doturlam się pod silesie to minie trochu :0
ja też się wyrobiłem i będę ok 18,
masakra :/
KS 40647 (Chorzów Batory - Ruda Chebzie) : Utrudnienia w ruchu pociągów
Z powodu całodobowego zamknięcia torów, wprowadzona zastępcza komunikacja autobusowa.
Nie wiem o której będę chyba busem będę się tłukł.
Dozobaczyska
Witajcie
Jutro organizujemy spotkanie. Trochę późno dajemy znać, ale lepiej późno niż w cale Miejsce spotkania: Katowice ul. Stawowa 5 (pod Makiem) godz 17:00. Wszystkich chętnych zapraszamy
https://www.facebook.com/groups/AnimeSielsia/
Ostatnio edytowany przez Robson88 (2013-06-28 20:16:36)
Siemka. Znów organizujemy małe spotkanko przy piwie. Najbliższa sobota (31.08), park chorzowski, Beerfest. Planujemy „dotrzeć” w miejsce spotkania (ławeczka pod Silesią - ta obok wagoników xDD) ok. 15:30 i dopiero stamtąd ruszyć do samego Parku Śląskiego. Na ewentualnych „spóźnialskich” czekamy tak do szesnastej, no chyba że ktoś uprzedzi i każe na siebie czekać . O całym mitingu pisaliśmy już na fejsbuku, informuję i tu, bo w końcu nie każdy musi mieć tam konto.
Kontakt do mnie: 788088194 - w razie problemów z odnalezieniem się czy z czymś innym, związanym z tematem, dzwonić.
Hejka, wychodzi na to, że jutro przypada kolejny minizlot . Spotykamy się w Katowicach pod Teatrem Wyspiańskiego (ul. Rynek 10, przedłużenie al. Korfantego) o 16:00. Wybaczcie, że taki termin ni z gruszki, ni z pietruszki i w ogóle info z tak obszernym wyprzedzeniem, ale jakoś tak samo wyszło. Jakby ktoś miał się spóźnić czy coś, czymkolwiek to „coś” by nie było, to kontakt do mnie macie powyżej, podrzucam jeszcze nr Roberta: 881948191. Do zobaczenia.
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2013-10-03 17:27:08)
Dokładnie za miesiąc, to jest 30 sierpnia, planujemy małe spotkanko. Punkt zborny - Katowice, ul. Stawowa, konkretniej pod makdonaldem lub obok madrasu , czas - godzina 16. Do zobaczenia.
Może się wybiorę
Panie vegeta391, post pod postem Jesteś u pani xD
Wstępnie będę.
Post pod postem pod postem nawet.
Potwierdzam i jednocześnie przypominam, „zlot” w sobotę. Punkt zborny o godz. 16 w Katowicach na Stawowej pod makiem. Podaję w razie czego mój nr: 788088194 oraz nr Robsona: 881948191. Do zobaczenia.
Strony Poprzednia 1 … 63 64 65