Nie jesteś zalogowany.
Oooo, pamiętam, kopiowałem kiedyś komendy do bota na IRC Exiled Destiny - trzeba pojedynczo pobierać wszystko, a do tego trzeba skopiować odpowiednie komendy - masakra xD. Serie, którą pobrałbym w 20 minut pobierałem cały dzień.
Jednak bot to zły pomysł. Wchodzi sobie user o nicku Laudemort, wpisuje komendę, pobiera i po sprawie
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2013-06-24 00:19:27)
Nie no co ty, Laudemort, ma od tego swoich ludzi, on jest tylko od zgarniania hajsu.
13. gotowy, a zatem seria zakończona.
Dziękować !
Dzięki za całą serię.
Dzięki za całe 13 epków, przyjemnie się oglądało.
dzięki za 9 epków. Seria ogólnie słaba, aczkolwiek początek był mocny.
"Humans aren't just comprised of a single color, but with many different ones. What our true colors are, what our own colors are, we will never know and no one else knows. Progress colorfully and continue to live colorfully. "
To sobie obejrzałem ... -.- pytanie do kogo ( o ile się da ) trzeba się zwrócić o link. Liczę też że jakiegoś torrenta do całości puścicie w przyszłość, bo niestety mam od was odcinki bodajże od 5-12 ;]
To sobie obejrzałem ... -.- pytanie do kogo ( o ile się da ) trzeba się zwrócić o link. Liczę też że jakiegoś torrenta do całości puścicie w przyszłość, bo niestety mam od was odcinki bodajże od 5-12 ;]
IRC, mój drogi przyjacielu. Niedawno napisano o tym.
Nie będzie torrenta. Nie po to opłacam serwer, żeby jeszcze bujać się z torrentami.
Który to kanał Besamira, bo wszedłem na bodzia i nikogo nie było
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
na ten
#bodzio@irc.rizon.net. nikogo nie ma
Ostatnio edytowany przez Yagami_Raito8920 (2013-06-28 21:04:32)
Dziękuję za przetłumaczenie oraz udostępnienie
Yagami a wejdz na http://webchat.irchighway.net/ i wpisz w Channels: Bodzio Ja tak wbiłem
Zbanowali mnie
Chciałem linki do kotleta 7-13, nie zdążyłem pobrać wcześniej, przynajmniej wiem jak się na bodziowy irc wchodzi
Ostatnio edytowany przez Yagami_Raito8920 (2013-06-28 21:21:25)
No to sobie obejrzałem A mogłem od początku ściągać epki, a nie czekać na zakończenie sezonu
Dzięki za tłumaczenie "staruszki"
Ostatnio edytowany przez AdRi7 (2013-06-28 22:04:36)
"Ja poruszyłem me paluchy ku czci waszej. Żem zachwalić chciał, dziękować za bdb napsy."