Nie jesteś zalogowany.
A o jakiej stronie mowa?
A o jakiej stronie mowa?
Anime-odcinki, panie. Na pewno kojarzysz.
Mhm...
[ciach]
I więcej nie mam zamiaru się wypowiadać.
EDIT BY Q
Darujcie sobie wklejanie PW na forum.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2013-06-29 13:09:29)
Moja lista anime: klik
Dobra, dzieciaku, teraz mnie wnerwiłeś.
Widzę, że masz tupet. I jak już się tak bawisz, to wymyśliłbyś lepsze teksty, bo te są słabe, dziecinko.
I pomogę ci, tak na przyszłość, szczylu. Nie korzystam z czegoś takiego jak: ";s", plus nie piszę "Ciebie" i tym podobne z wielkich liter. Bardziej się postaraj w paincie, łosiu. Teraz żeś zaliczył dna, chłopie. Żałosne...
Ostatnio edytowany przez Sasha1 (2013-06-29 02:08:02)
Mhm, tylko, że to jest wiadomość do Cb, ode mnie, a nie, że Ty "piszesz do mnie".
Wiesz co to fotomontarz wgl? ;s
Ostatnio edytowany przez Shodimaru23 (2013-06-29 02:06:56)
Teksty jak teksty. Druga wiadomość mu się chyba pomyliła.
Ty dulowaty userze!
Mhm, tylko, że to jest wiadomość do Cb, ode mnie, a nie, że Ty "piszesz do mnie".
Wiesz co to fotomontarz wgl? ;s
Ech, wracaj, skąd przybyłeś.
Shodimaru23 jak już bawisz się w paincie to zmień sekundy w czasie wysłania. Nie wierze, że obie wiadomości zostały wysłane w tej samej sekundzie.
Pokazałem tylko, że łatwo zrobić taki fotomontaż, to nie miało nic znaczyć, po prostu wysłałem w tych zdjęciach post do Sashy...
Ale gimbaza się tu chowa... -.-"
Pokazałem tylko, że łatwo zrobić taki fotomontaż, to nie miało nic znaczyć, po prostu wysłałem w tych zdjęciach post do Sashy...
Ale gimbaza się tu chowa... -.-"
Ech, i znowu ci odpisuje, naprawdę mi się nudzi.
Nie przemyślałeś jednego, ja tych wiadomości nie usuwałem i dalej je mam.
Edit:
Kończ waść, wstydu sobie oszczędź.
Ostatnio edytowany przez Sasha1 (2013-06-29 14:24:55)
Dalej chcesz modzić?...
Ostatnio edytowany przez Shodimaru23 (2018-05-06 00:19:35)
Pierwsza zasada bycia gimbusem: wyzywaj wszystkich od gimbusów.
Więc zamiast napisać wprost, że to fotomontaż, robisz to samo i jeszcze pytasz się w następnym "Wiesz co to fotomontarz wgl? ;s". Jestem człowiek wyrozumiałym i cierpliwym, ale ciebie już poznałem jakiś czas temu i cierpliwość mi się skończyła. Pokazałeś szczyt twoich możliwości intelektualnych pod komentarzami w 8 ep. zboczonego księcia. 6 lat temu byłem porównywalnie głupi i do dziś wstydzę się co kiedyś pisałem, więc tobie radze przeczekać jeszcze 6 lat przed jakimkolwiek udzielaniem się w internecie. Kiedyś zrozumiesz.
Nie przemyślałeś jednego, ja tych wiadomości nie usuwałem i dalej je mam.
I nie usuwaj. Takie "skarby" warto zachować dla potomnych.
Kto jeszcze dostał wiadomość od kolesia z onlajnów? Przyznawać się. Nie mówcie, że tylko ja.
Dostałem to samo.
Mhm...
Ciach
Ciach
I więcej nie mam zamiaru się wypowiadać.
Co na to szanowna moderacja?
@Edytka
Wywaliłem zrzuty wiadomości.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-06-29 13:59:18)
Ech, pousuwałem poprzednie wrzuty z PW, a tu taki motyw. Skoro tak, Shodimaru23 leci tak jak pozostałe online'owe trolle.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Sasha1 napisał:Kto jeszcze dostał wiadomość od kolesia z onlajnów? Przyznawać się. Nie mówcie, że tylko ja.
Dostałem to samo.
No, czyli nie jestem jedyny. A już zaczynałem się martwić, że tylko ja dostałem taką wiadomość.
Ostatnio edytowany przez Sasha1 (2013-06-29 14:12:13)
Kończ waść, wstydu oszczędź.
Sasha1 napisał:Kończ waść, wstydu oszczędź.
Pokaż spoiler Learn Something Every Day
Znaczy, poddajesz się, uznajesz wyższość adwersarza i prosisz, by jak najszybciej ukrócił twe męki? Bo to właśnie miał na myśli wiadomy pan, wypowiadając te słowa do innego wiadomego pana.
Ta, skopałem to, zapomniałem coś dopisać. Już poprawiłem.
Ostatnio edytowany przez Sasha1 (2013-06-29 14:26:49)
Wracając do właściwego wątku, to wydaje mi się, że ta cała wojna poszła w złą stronę. Hardki dostępne "tylko dla wybranych" i "wszyscy którzy chcieli już mają" nie są praktycznie dostępne dla szaraka, który chcę dodać je sobie do kolekcji na dysku, za to przeszukując google można je znaleźć onlajn (pewnie shiden przywiózł sobie je tym tico).
Wracając do właściwego wątku, to wydaje mi się, że ta cała wojna poszła w złą stronę. Hardki dostępne "tylko dla wybranych" i "wszyscy którzy chcieli już mają" nie są praktycznie dostępne dla szaraka, który chcę dodać je sobie do kolekcji na dysku, za to przeszukując google można je znaleźć onlajn (pewnie shiden przywiózł sobie je tym tico).
Praktycznie, to ja też jestem szarakiem, a jakoś bez problemu obejrzałem Hataraku, Kwiaty Zła, Cyklopa i zapewne kilka innych serii, których nie mogę (nie chce mi się ) sobie przypomnieć. Jedynie Camizi nie udostępnia Syrenek dla wszystkich, poza tym nie ma żadnego kłopotu z dostępem.