Nie jesteś zalogowany.
Kurka nie bodzia na kanale
Dzięki za świetną pracę. Odwaliliście kawał dobrej roboty.
W przyszłości z pewnością będę wypatrywał waszych kolejnych dzieł.
Dzięki za cały ten sezon.
Mam nadzieję, że będzie drugi, a może nawet trzeci i będziecie je tłumaczyć.
Ogólne:
Anime: 8,5/10
Fabuła: 7/10 (przynajmniej na razie)
Napisy [b&b justaway]: 9,9/10, bo w paru miejscach literówek parę.
PS. Może mi ktoś podać linki do wszystkich odcinków?
Po obejrzeniu od razu usuwałem, a nie mogę nigdzie znaleźć tych linków...
Chciałem sobie na DVD przegrać.
Ostatnio edytowany przez Shodimaru23 (2013-06-28 23:04:21)
Moja lista anime: klik
A nie pomyślałeś że to specjalnie
Te literówki
Ostatnio edytowany przez mareku blade (2013-06-28 23:02:55)
Hmm, w 13 epku też widziałem 2, 3, a czy celowe?
Nie sądzę, bo to było w normalnych dialogach, aczkolwiek napki mi się podobają. ^^
Moja lista anime: klik
PS. Może mi ktoś podać linki do wszystkich odcinków?
Chciałem sobie na DVD przegrać.
Zostały usunięte z serwera
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Shodimaru23 napisał:PS. Może mi ktoś podać linki do wszystkich odcinków?
Chciałem sobie na DVD przegrać.Zostały usunięte z serwera
I dobrze, jeszcze jakiś geniusz wrzuci je na onlajny.
Yagami_Raito8920 napisał:Shodimaru23 napisał:PS. Może mi ktoś podać linki do wszystkich odcinków?
Chciałem sobie na DVD przegrać.Zostały usunięte z serwera
I dobrze, jeszcze jakiś geniusz wrzuci je na onlajny.
Dla mnie nie dobrze, bo nawet jednego odcinka nie pobrałem A onlajny, ani nie stracą, ani się nie wzbogacą, no w sumie może się wzbogacą, jak będą te słabsze napisy na animesub. Szkoda, że nikt nie napisał na początku, że nie będzie potem dostępne.
A nie mógłby ktoś to wrzucić na MEGA za pozwoleniem Besamira, osoby które mają wszystkie odcinki,
potem rozesłać linki TYM DOBRYM ?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Dzięki wielkie za napisy.
Co do serii, na początku była spoko pod koniec to dno
Dla mnie nie dobrze, bo nawet jednego odcinka nie pobrałem A onlajny, ani nie stracą, ani się nie wzbogacą, no w sumie może się wzbogacą, jak będą te słabsze napisy na animesub. Szkoda, że nikt nie napisał na początku, że nie będzie potem dostępne.
Napisz skąd jesteś, wysłać ci nie wyślę, ale może ktoś z twoich okolic pozwoli ci obejrzeć u niego, wiesz, taki anime seansik
Spaiki napisał:Dla mnie nie dobrze, bo nawet jednego odcinka nie pobrałem A onlajny, ani nie stracą, ani się nie wzbogacą, no w sumie może się wzbogacą, jak będą te słabsze napisy na animesub. Szkoda, że nikt nie napisał na początku, że nie będzie potem dostępne.
Napisz skąd jesteś, wysłać ci nie wyślę, ale może ktoś z twoich okolic pozwoli ci obejrzeć u niego, wiesz, taki anime seansik
Ciekaw jestem kto miałby czas na seans trzynastu odcinków Ale jestem ze Szczecina
kishida napisał:Spaiki napisał:Dla mnie nie dobrze, bo nawet jednego odcinka nie pobrałem A onlajny, ani nie stracą, ani się nie wzbogacą, no w sumie może się wzbogacą, jak będą te słabsze napisy na animesub. Szkoda, że nikt nie napisał na początku, że nie będzie potem dostępne.
Ale jestem ze Szczecina
Tylko 25km ode mnie.
Spaiki napisał:kishida napisał:Napisz skąd jesteś, wysłać ci nie wyślę, ale może ktoś z twoich okolic pozwoli ci obejrzeć u niego, wiesz, taki anime seansik
Ale jestem ze Szczecina
Tylko 25km ode mnie.
Szybko ktoś się znalazł A jako, że to bodzio, to może ktoś mi podeśle linki, spotkam się z bodzio i on zobaczy jak wyglądam, wtedy jak zdradzę animesub, to bodzio będzie wiedział gdzie mnie szukać i zlinczować z innymi
Raczej znikniesz w tajemnicznych okolicznościach, tak że nie będzie nawet wiadomo, czy się ze mną spotkałeś
Raczej znikniesz w tajemnicznych okolicznościach, tak że nie będzie nawet wiadomo, czy się ze mną spotkałeś
No to zasłynę jako jedna z legend Szczecina "Znikający Dezerter"
Po wpisach na blogu, zaznaczę i tutaj:
Miejsce za serwerze kosztuje! Zwłaszcza jak masz na niego wrzucone sporo rzeczy (100GB). A serwer opłacany z własnej kasy. Więc to chyba oczywiste, że nowości polecą, inaczej musiałoby wylecieć coś innego, starego.
To odnośnie wywalenia Hataraku. Ang. grupy mają na swych stronach dotacje, jak robisz na cały świat, ktoś zawsze sypnie dolarem. Więc mają za co trzymać te wydania na serwerze.
Zwłaszcza jak masz na niego wrzucone sporo rzeczy (100GB).
ADrive
Usługa ADrive istnieje już od wielu lat. Jej wyróżnikiem jest pojemność przestrzeni w chmurze
oferowana bezpłatnie: aż 50 GB.
Trzeba sobie jakoś radzić Kilkanaście serii jedno sezonowych w 720p wejdzie. Chyba nie będziecie trzymać wstawek BD 1080p?
+ po wklepaniu w google "dyski online" mamy wieeelki wybór dysków w necie. Ogólnie jak zliczyłem darmowego miejsca będzie... uwaga... 119 GB. Do tego jak robicie suby we dwóch to zakładacie po jednym dla siebie i macie prawie ćwierć terabajta na wstawki.
Jeżeli takich dysków nie trawicie to sorry za zawracanie dupy.
Edit: w takim razie zapomnijmy o tym.
Ostatnio edytowany przez CoUsT (2013-06-29 23:29:13)
@UP
A potem ktoś zgłosi pierwszy lepszy plik i cała baza razem z kontem idą hasać po zielonej łące. Już mnie tak z jednym serwisem zrobili, więc nie, podziękuję.
Tak, tylko że najpierw należałoby poczytać warunki użytkowania. Z którymi osobiście się nie zgadzam.