Nie jesteś zalogowany.
Efekt nudów, jubileuszowy odcinek w rodzimym języku. Takiego rozwiązania nie lubią zagorzali fani, myślałem jednak, że leniwi laicy, nieskorzy do czytania prędzej się z tym specialem zapoznają.
Dragon Ball - Yo! Son Goku i Przyjaciele powracają!! ----> https://www.youtube.com/watch?v=5I1HRniPCSc
O co się rozchodzi? Za cicho, szumi, nie trafia w kwestie? Żebym wiedział na przyszłość.
- Za szybko czytane
- Czasami wydaje się jakbyś gadał przez nos.
- Intonacja głosu u ciebie nie istnieje.
- Głos nie jest czysty, rzekłbym, że pierdzi.
- Może i wydaje się, że czytałeś tekst przed nagrywaniem, ale nie zabezpieczyło cię to, i tak dukasz to mikra.
- Czasami wydaje się zdania pytające wydają się oznajmujące, a co najgorsze na odwrót.
Szczerze?
Ostatnio edytowany przez Dx51 (2013-07-17 23:59:48)
Opinia roku "Głos pierdzi" LOL1000
1. Nie dało się usunąć wietnamskich (jak sądzę) napisów?
2. A spolszczyć "yo" to już nie łaska? W oryginale jest przecież "ossu".
4. To "spanking" w tych wietnamskich subach jest przeboskie (w wolnym tłumaczeniu: klapsowanie, dawanie klapsów xDDD).
Lektor:
5. Do twojego głosu można się po pewnym czasie przyzwyczaić. Nie czytasz gorzeń niż przeciętny lektor niszowej stacji. Popracuj nad dykcją i nad "czystością" nagrania, bo charczy.
6. W sumie to szacun za to , że ci się chciało. Pracuj dalej, a będzie coraz lepiej.
Tłuszczo Ansi, zauważyliście, że namnożyło się coś tych lektorów amatorów ostatnio. Coś chyba mikrofony za tanie .
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Mikrofony nie są drogie, tylko te tanie mają do siebie to, że "charczą". Nie mam warunków do sterylnego nagrania, mimo wszystko chciałem ograniczyć szumy, chociaż nie było to do końca możliwe. Ale czasy, człowiek film wrzuca, wiadomo że amatorsko, więc nie można się spodziewać profesjonalnego dźwięku, a tym jeszcze źle. Wymagania internatów są strasznie wygórowane, dawniej ktoś wrzucił byle badziew przegrywany kilkanaście razy, to się ludzie cieszyli, teraz cobyś nie robił zawsze źle.
Ostatnio edytowany przez mcjeremiasz (2013-07-18 00:42:50)
^Witamy w XXI wieku.
Teraz są trochę inne czasy by byle badziew wrzucać
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Leci jak krew z nosa.
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Bywało gorzej, jakoś wielce tragicznie moim zdaniem nie jest. Jak oglądam film na jakiejś niszowej stacji TV, to często dużo lepiej nie jest. Trochę samozaparcia, nabrania wprawy i myślę, że będzie całkiem fajnie. Choć obejrzałem jedynie krótkie fragmenty.
Na pewno lepiej się tego słucha niż beatboxu z recenzji Spycha.
Ostatnio edytowany przez Camizi (2013-07-18 15:34:19)
wersja od nanokarrin jest dużo lepsza ; ) tam czuć profesjonalizm
Możesz sobie porównać : )
http://rutube.ru/video/1ea5ea3f28c68d4a … ef=relroll
Ostatnio edytowany przez DeathNote83 (2013-09-16 13:29:41)