Nie jesteś zalogowany.
Nie troluj, bo jeszcze ktoś Cię na poważnie weźmie ;O
Jeśli troluję - robię to nieświadomie, wybacz.
A gdzie napisałem, że jesteś jakąś zwolenniczką? Sama napisałaś:
Uważam jednak, że taki panel dyskusyjny to niezła okazja, by skonfrontować przeciwników twarzą w twarz
I co ci taki zwolennik onlajnów może powiedzieć? Nie da się obalić faktu "autor nie pozwolił, nie wolno brać", proste. Nie pluję się w twarz osobom, dzięki którym masz coś za free.
Nie pluję się w twarz osobom, dzięki którym masz coś za free.
I co ci taki zwolennik onlajnów może powiedzieć? Nie da się obalić faktu "autor nie pozwolił, nie wolno brać", proste. Nie pluję się w twarz osobom, dzięki którym masz coś za free.
Da się. Wystarczy tylko, że dana osoba żyje w niewiedzy lub/i jego inteligencja jest na niskim poziomie.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-07-27 21:16:34)
Pomyślałem, że to dobry temat. Informacja dla osób, które oglądają One Piece w polskiej wersji:
W celu walki z onlajnami biorącymi tłumaczenia bez pytania strony onepiece.com.pl oraz onepiecenakama.pl (czyli jedyne źródła bieżących polskich tłumaczeń) od odcinka 606 nie będą już udostępniały napisów. Na stronie będą pojawiały się jedynie wersje video do ściągnięcia i online do obejrzenia na miejscu. Także jak coś, to proszę nie szukać już tutaj naszych napisów.
Przy okazji, gdzieś chyba bodzio dawał poradnik, jak porządnie zrobić harda. Chętnie bym to przeczytał i zobaczył, czy może o czymś nie zapominam przy konwersji, albo jakieś luki łatwe do ominięcia nie zostają. Nakierowałby mnie ktoś, gdzie tego szukać?
sam gardzę online'ami, ale myślicie że wam coś to da? ściągną, następnie zasłonią czymś tekst antyonline'owy i dalej będą żerowały. a np. ja będę wkurzony, bo nienawidzę hardsub'ów.
Ostatnio edytowany przez kuru (2013-07-28 03:41:44)
Och, dopiero na 3 dzień wrzucono na onlajny Ryo z subem jinja-temple.
http://www.anime-shinden.info/25939-ryo-online.html
Ech, a myślałem, że w ogóle nie wrzucą. Dzięki za wiadomość.
A mawiają, że czas to pieniądz. Się chłopaki nie starają .
Mam takie małe pytanko tak z ciekawości ,Zauważyłęm że na necie jest sporo stron z Anime online ale wy dyskutujcie tylko i wyłącznie o shiden why? shiden jest blee a inne strony są oki?
Mam takie małe pytanko tak z ciekawości ,Zauważyłęm że na necie jest sporo stron z Anime online ale wy dyskutujcie tylko i wyłącznie o shiden why? shiden jest blee a inne strony są oki?
Co jakiś czas przychodzi tu jegomość, który nie czytał nawet 4 stron tematu i mówi o tym samym.
Już o tym było. Poszukaj sobie.
Hyuga napisał:Mam takie małe pytanko tak z ciekawości ,Zauważyłęm że na necie jest sporo stron z Anime online ale wy dyskutujcie tylko i wyłącznie o shiden why? shiden jest blee a inne strony są oki?
Co jakiś czas przychodzi tu jegomość, który nie czytał nawet 4 stron tematu i mówi o tym samym.
Już o tym było. Poszukaj sobie.
to skoro jestes taki pomocny to podaj dokładnie na której podstronie sie to znajduje?.Nie mam zamiaru przekopywać sie przez 153 podstrony .
A podobno jesteś ciekawski.
Kup trochę przecinków, to pogadamy.
A podobno jesteś ciekawski.
Kup trochę przecinków, to pogadamy.
Polonista sie znalazł!
bodzio napisał:A podobno jesteś ciekawski.
Kup trochę przecinków, to pogadamy.Polonista sie znalazł!
Uważam, że należy poprawnie władać rodzimym językiem, a ty nie?
Hyuga napisał:bodzio napisał:A podobno jesteś ciekawski.
On pewnie z kręgu tych, dla których nie robi różnicy, czy zrobią komuś laske czy łaskę.
Ostatnio edytowany przez Xam10 (2013-07-29 22:48:09)
Hyuga napisał:bodzio napisał:A podobno jesteś ciekawski.
jak zauważyłeś przy moim avatarze jest napisane skąd jestem (obecnie). Sorry że moja gramatyka nie jest taka jak kiedyś ponieważ na co dzień używam Angielszczyzny i to jest moja wymówka ;P
ps.zamiast skupiać sie na rzeczach nie związanych z tematem na forum odpowiedział byś na moje pytanie i było by po sprawie.
Ostatnio edytowany przez Hyuga (2013-07-29 22:39:06)
bodzio napisał:Hyuga napisał:Polonista sie znalazł!
jak zauważyłeś przy moim avatarze jest napisane skąd jestem (obecnie). Sorry że moja gramatyka nie jest taka jak kiedyś ponieważ na co dzień używam Angielszczyzny i to jest moja wymówka ;P
To w UK też za ? stawiacie . ? O_o
Hyuga napisał:bodzio napisał:Uważam, że należy poprawnie władać rodzimym językiem, a ty nie?
To w UK też za ? stawiacie . ? O_o
wiedzę ze tu już nikogo miło nie można zapytać!!! kiedyś byli na forum bardziej pomocni ludzi ale cóż życie!
bodzio napisał:Hyuga napisał:Polonista sie znalazł!
On pewnie z kręgu tych, dla których nie robi różnicy, czy zrobią komuś laskę czy łaskę.
Jak już coś, to "laske czy łaskę" .
Xam10 napisał:bodzio napisał:Uważam, że należy poprawnie władać rodzimym językiem, a ty nie?
On pewnie z kręgu tych, dla których nie robi różnicy, czy zrobią komuś laskę czy łaskę.
Jak już coś, to "laske czy łaskę" .
Oj, mój błąd. Dzięki za wyłapanie.